Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 23 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από το να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από…

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε κατανόηση απέναντι σε κάποιους που έχουν εκρήξεις θυμού. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία και βρείτε ισορροπία στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οργανώστε καθετί για να λειτουργείτε και εσείς οργανωμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να αντιμετωπίσετε όσους αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας. Μια δόση συναισθηματικής ανασφάλειας θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί ώστε να μη νιώσετε ότι περιορίζεστε. Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από το να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Αποδράστε από την καθημερινότητα κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν καταλάβετε ότι η επιτυχία σας βασίζετε καθαρά στις δικές σας προσπάθειες και ικανότητες και ότι κανείς δεν σας τη χάρισε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενεργήστε δυναμικά στο παρόν και μην περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους. Εκμεταλλευτείτε έξυπνα τις καταστάσεις που υπάρχουν, ώστε να ξέρετε τι θεμέλια θα βάλετε τη δεδομένη στιγμή για να κάνετε πιο ασφαλές το μέλλον σας σε όλα τα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας ελκύει. Απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας για να προχωρήσετε ανενόχλητοι σε σημαντικές αλλαγές και να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε ευχέρεια στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ενώ συγκυρίες και άτομα του εργασιακού και του οικογενειακού περιβάλλοντος θα στηρίζουν τις επιδιώξεις σας και θα συμβάλουν με τον τρόπο τους στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας και μην αφήνετε το περιβάλλον να αποσπά την προσοχή σας ή να καταναλώνει την ενέργειά σας. Η διατήρηση σταθερής πορείας θα είναι σημαντική για το μέλλον της καριέρας και της προσωπικής σας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναθεωρήστε κάποιες από τις σχέσεις σας, κάντε έναν υπολογισμό στα λάθη που πράξατε μέχρι τώρα και κυρίως διώξτε άσχημες αναμνήσεις από το μυαλό σας για να είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γίνετε όσο πρέπει παρορμητικοί για να μη χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι από άτομα που θα σας ανταγωνίζονται στον εργασιακό χώρο και δείξτε εμπιστοσύνη σε συνεργάτες, χωρίς όμως να γίνετε ευκολόπιστοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαλλαγείτε από εξωτερικές επιδράσεις και βάλτε τα δυνατά σας για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και να τις καλύψετε. Διευρύνετε τα όριά σας για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας και μην αφήσετε την εσωστρέφεια να σας κυριεύει στα δύσκολα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...