Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 24 Απριλίου

ΛΕΩΝ: Θα έχετε λιγότερους προβληματισμούς για τα εργασιακά θέματα, αλλά συναισθηματικά θα νιώθετε να ταλαντεύεστε, αφού…

ΚΡΙΟΣ: Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που θα ακούσετε από αναξιόπιστα άτομα. Βγάλτε από τη ζωή σας εγωισμούς, κίνητρα ή υπεροψίες και απλοποιήσετε τη συμπεριφορά σας. Θα μάθετε να βαδίζετε σε καινούργια μονοπάτια και θα επωφεληθείτε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Βοηθήστε με ψυχραιμία φίλους να καταλάβουν το λάθος τους. Αυτά που έρχονται σε όλους τους τομείς της ζωής σας πρόκειται να σας ικανοποιήσουν. Αναζωογονηθείτε συναισθηματικά προκειμένου να αποκομίσετε πολυποίκιλες ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ωριμότητα που σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να ενεργήσετε πιο ψύχραιμα στις καινούργιες ευκαιρίες. Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, μια και οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας προσφέρουν παράλληλα προσωπική ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και αυτό είναι ένα από τα συν σας. Αποκτήστε αυτοπεποίθηση και τόλμη, διότι ανοίγονται μπροστά σας πολλοί δρόμοι. Θα σας παρουσιαστούν δυνατότητες που μπορεί να κάνουν τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε λιγότερους προβληματισμούς για τα εργασιακά θέματα, αλλά συναισθηματικά θα νιώθετε να ταλαντεύεστε, αφού δεν λέτε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να λυπάστε τον εαυτό σας, αφού τα καλύτερα έρχονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθουν στιγμές που χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που θα εμπεριέχουν ρίσκο. Χρειάζεται να δώσετε περισσότερη σημασία και προσοχή, ώστε να καταφέρετε να κάνετε επιλογές που θα είναι μακροχρόνιες.

ΖΥΓΟΣ: Ονειρευτείτε και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείξτε περισσότερη αγωνιστικότητα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Εχετε τη δύναμη να διεκδικήσετε, όμως προτού το κάνετε πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις πείτε αυτά που θέλετε. Προσέξτε να μη γίνετε η αιτία να δημιουργηθεί παρασκήνιο σε βάρος σας. Αυτό που έχει σημασία και προτεραιότητα για εσάς είναι η καλή εικόνα σας προς τα έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν συσσωρεύσει μέσα σας αρκετό στρες, που θα μετατραπεί σε σωματική κόπωση και αδυναμία. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε θαύματα για να νιώσετε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ύπνος είναι απαραίτητος για την ξεκούρασή σας, όπως και η άσκηση, αρκεί να μην το παρακάνετε με εξαντλητική γυμναστική. Θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα θα αποβούν βοηθητικά στις ενέργειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με την προετοιμασία ενός σχεδίου σας, παρά με την εκτέλεσή του. Προσπαθήστε να αποκομίσετε οφέλη από σχέσεις και συνεργασίες. Παράλληλα ξεπεράστε γραφειοκρατικές δυσκολίες προτού προχωρήσετε στην προώθηση των σχεδίων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Να περιμένετε αλλαγές σε ό,τι θεωρούσατε δεδομένο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο ψυχικός κόσμος σας θα δυναμώσει, βοηθώντας σας να βάλετε σε εφαρμογή και τα πιο δύσκολα σχέδια που έχετε κατά νου.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 01 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην αιωρείστε ανάμεσα στο καλό και το κακό,...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Όσες διαφορές και αν έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες, προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά τον...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απομυθοποιήσετε κάποια άτομα που έχετε πολύ ψηλά στην...