Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 25 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο. Διακόψτε…

ΚΡΙΟΣ: Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα ό,τι σας δίνουν. Μην πιέζετε συνέχεια τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί δεν θα το ανεχτούν για πολύ. Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας να κάνει και λάθη. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε απέναντί τους. Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούργιες στρατηγικές. Αναπτύξτε την ερωτική σας διάθεση δίνοντας πνοή ανανέωσης στα σχέδια που έχετε στα σκαριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα θα βοηθήσουν στο να αναζωπυρωθεί η σχέση σας, ενώ ένας κοινός στόχος θα σας δώσει καινούργιο ενδιαφέρον και θα την κάνει πιο ζωντανή. Για να κερδίσετε έδαφος και να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα, κινηθείτε στο παρασκήνιο.

ΛΕΩΝ: Διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας προκαλέσουν ένταση. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δεν σας δίνει όσα θέλετε, απ’ το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά. Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο. Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δεν δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς.

ΖΥΓΟΣ: Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις, για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε. Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι. Αρχίστε να μαθαίνετε από τα λάθη σας, για να μη σας κοστίσουν και στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε να σας κάνουν κριτική ή κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Να θυμάστε πως τίποτα δεν χαρίζεται και η λογική θα είναι το όπλο για να κερδίζετε με το σπαθί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα έναν προσεκτικό προγραμματισμό. Μην πιστεύετε ό,τι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα. Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Η φορτωμένη ατμόσφαιρα στις συνεργασίες δημιουργείται από απαιτήσεις ατόμων με κύρος του εργασιακού χώρου. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε κανονισμούς.

ΙΧΘΥΣ: Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε, γιατί από αυτά θα μάθετε. Αν δείτε ότι υπάρχει κάποιες στιγμές έντονη παρασκηνιακή δράση, δεν υπάρχει λόγος ούτε να προσπαθήσετε να την αποτρέψετε, ούτε να αναμειχθείτε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...