Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 28-29 Απριλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οταν δεν θα θέλετε να απομονωθείτε, θα αναζητάτε με κάθε τρόπο την παρουσία των άλλων και θα…

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα συμβάλει στην ανάπτυξη των εσόδων και τη σταθεροποίησή τους. Επειδή οι προβληματισμοί δεν θα λείψουν στον εργασιακό χώρο, προσέξτε τις δοσοληψίες και τα ανοίγματα που θα κάνετε, να μην ξεφεύγουν πολύ από αυτά που έχετε υπολογισμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας. Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά με έξυπνες κινήσεις και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας, μια που έχετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την υπεροχή σας με τον ανταγωνισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οταν δεν θα θέλετε να απομονωθείτε, θα αναζητάτε με κάθε τρόπο την παρουσία των άλλων και θα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στη συναισθηματική σχέση σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα γιατί θα σας επηρεάσουν. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να οδηγηθεί σε θλίψη, γιατί η εσωτερική δύναμη που διαθέτετε θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα.

ΛΕΩΝ: Είναι πιθανό να παραπλανηθείτε σχετικά με αυτά που πιστεύετε και να σας διχάσει στους φίλους αλλά και στον σύντροφό σας. Αναπτύξτε τις γνώσεις σας και τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή, για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε πιο εύκολα τις δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφιερώστε τη μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα. Η διστακτικότητα που έχετε θα σας κάνει να θελήσετε να απομονωθείτε, περιορίζοντας στο ελάχιστο συναντήσεις με άλλους, για να ανακαλύψετε τις πραγματικές ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τη ζωή σας, μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε και με τις λεπτομέρειες. Βρισκόσαστε σε μια σχετικά καλή περίοδο για τα προσωπικά και οικονομικά σας, γι’ αυτό αυξήστε τον ερωτισμό και το πάθος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε ένα ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει. Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα κληρονομικά, περιουσιακά και φορολογικά, γι’ αυτό φροντίστε να τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε, προτού φτάσετε στο απροχώρητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή μέρα δεν είναι και η καλύτερη για τις οικογενειακές σχέσεις, αφού θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κορυφώστε τη δράση σας και παρουσιαστείτε δυναμικοί στους συνεργάτες σας, για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε συνεργάσιμοι και ευέλικτοι, εάν θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα τους καταπλήξετε με τις δυνατότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι έμμονες ιδέες που έχετε στις επαγγελματικές σχέσεις σάς κάνουν διστακτικούς να πάρετε αποφάσεις, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να βρείτε λύσεις για το καλό σας, ώστε οι ασυνείδητες αλλαγές που θα γίνουν να μη σας κάνουν να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε συζητήσεις με οικογενειακά άτομα σε ήρεμο κλίμα και διώξτε κάθε δυσάρεστη σκέψη που σας επηρεάζει αρνητικά, γιατί δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε ανασφαλείς και αποκομμένοι από το περιβάλλον σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ