Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 30 Απριλίου

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογενειακή ζωή σας, γιατί μερικά αγαπημένα πρόσωπα θα…

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιείστε τη φαντασία σας και το δημιουργικό ταλέντο σας. Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά σας προβλήματα με θάρρος και με πιο αισιόδοξη διάθεση. Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρηματοοικονομικές υποθέσεις θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς σας. Το πρώτο μισό της μέρας θα προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες στα αισθηματικά σας. Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και προωθήστε με πάθος τους επαγγελματικούς στόχους σας στη συνέχεια. Η καριέρα σας παίρνει τώρα μια σημαντική στροφή. Μείνετε μακριά από άτομα που θέλετε να κόψετε, γιατί σας έχουν θίξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικές αλλαγές στα δεδομένα θα σας οδηγήσουν να αναδιοργανώσετε τον χώρο σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογενειακή ζωή σας, γιατί μερικά αγαπημένα πρόσωπα θα εκφράσουν τα παράπονά τους. Με επιμονή θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύκολη θα είναι η προσωπική προβολή σας στους κοινωνικούς κύκλους και γι’ αυτό επιβάλλεται να κάνετε βήματα προόδου στα επαγγελματικά σας. Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν.

ΖΥΓΟΣ: Ο συναισθηματικός τομέας θα σας προβληματίσει ευχάριστα, αλλά προσέξτε την υγεία σας που μπορεί να κλονιστεί από τις εντάσεις των ημερών. Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η έντονη δραστηριότητα στο φιλικό περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικό έρωτα. Αποφύγετε την απομόνωση γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καριέρα σας θα πάρει μια νέα κατεύθυνση, ενώ η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας προσφέρει ευκαιρίες ανέλιξης. Ακούστε την κριτική που σας κάνουν γιατί ίσως γίνετε καλύτεροι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξηγήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια στον εργασιακό χώρο και ασχοληθείτε με επαγγελματικές συνεργασίες στη συνέχεια. Οι σχέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις. Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργικά σχέδια μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη δουλειά σας. Η περίοδος αυτή θα σας σπρώξει να συναντήσετε κόσμο, αλλά και να ερωτευτείτε με πάθος. Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ορισμένα θέματα στη δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν, αλλά παράλληλα θα σας προσφερθούν καλές ευκαιρίες για να περάσετε καλά. Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ