Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 3 Μαΐου

ΖΥΓΟΣ: Ο περισσότερος χρόνος σας θα αναλωθεί σήμερα σε οικονομικά θέματα, σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που…

ΚΡΙΟΣ: Η αξιοποίηση των δημιουργικών ταλέντων στον εργασιακό χώρο θα δώσει ιδιαίτερη ώθηση στα σχέδιά σας. Κάποια γεγονότα θα οριστικοποιήσουν επαγγελματικές συνεργασίες. Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολοκληρώστε σχέδια ή αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο. Ο τομέας των οικονομικών σας πολύ σύντομα θα έχει σημαντική ανοδική πορεία. Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε την ανταπόκριση που προσδοκάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αναλωθείτε σε γραφειοκρατικά θέματα ή σε συζητήσεις που έχουν παρασκηνιακό χαρακτήρα. Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων. Οι αλλαγές στον χώρο σας, μικρές ή μεγάλες, θα φτιάξουν την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σχέδιά σας και για είστε σίγουροι ότι δεν θα κινδυνεύσετε από απώλειες δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ρίσκα. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό επιβάλλεται να δραστηριοποιηθείτε.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάντε σωστές επιλογές στον αισθηματικό τομέα, καθώς παρασκηνιακοί έρωτες θα αποσπάσουν την προσοχή σας. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, γι’ αυτό δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τους πάντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναπτύξτε οικονομικές συνεργασίες και οριστικοποιήστε κάποιες τελικές αποφάσεις που έχουν σχέση με τη συμπεριφορά σας. Αν θέλετε να ζητήσετε χάρες από κάποια οικογενειακά πρόσωπα, δεν μπορείτε να αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους.

ΖΥΓΟΣ: Ο περισσότερος χρόνος σας θα αναλωθεί σήμερα σε οικονομικά θέματα, σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που θα γίνουν. Προχωρήστε βήμα βήμα σε σημαντικές συμφωνίες. Αν νιώθετε καταπίεση στον χώρο σας, ζητήστε περισσότερη άνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να έχετε περισσότερο πείσμα, αν θέλετε να επιτύχετε στις επιδιώξεις σας, δεν πρέπει όμως να είστε εριστικοί απέναντι στους άλλους. Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα τη ζητήσουν, αλλά μην απαιτείτε να την ασπαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε άμεσες λύσεις σε προσωπικά σας προβλήματα, καθώς προβλέπεται μια μικρή αναστάτωση. Ακούστε τους φίλους σας και θα μάθετε πολλά. Πριν βγάλετε συμπεράσματα για κάποια πρόσωπα καλό θα ήταν να μπείτε για λίγο στη δική τους θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις στον εργασιακό και τον οικονομικό τομέα, αλλά και στις σχέσεις σας. Κάθε βήμα που θα κάνετε πρέπει πρώτα να το μελετήσετε. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζατε, έχετε τα περιθώρια να κάνετε αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι ευκαιρίες δεν θα περιμένουν πότε θα αποφασίσετε να κινηθείτε, μη σκέφτεστε πολύ και μη διστάζετε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας. Θα έχετε την άνεση να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να περάσετε όμορφες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε με τόλμη, όσο κι αν σας τρομάζουν οι εξελίξεις, γιατί τα τεχνάσματα ή η απρεπής συμπεριφορά δεν οδηγούν πουθενά. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας, ειδικά τα νεύρα σας που θα τεντώσουν, λόγω συγκυριών.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ