Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 4 Μαΐου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συναλλαγές σας θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. Εσείς χρειάζεται να επιμείνετε περισσότερο στα κομμάτια του χαρακτήρα σας που είναι ανταγωνιστικά…

ΚΡΙΟΣ: Καινούργια δεδομένα αλλάζουν τα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσουν τις επαγγελματικές προοπτικές σας, οπότε φανείτε διορατικοί με τις εξελίξεις. Κάνοντας πιο συγκεκριμένους τους στόχους σας θα είναι ευκολότερη η οργάνωσή τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε διαλλακτικοί με τα γεγονότα και αντιμετωπίστε την ερωτική ζωή σας με περισσότερη υπευθυνότητα και προσοχή. Κάτι αλλάζει και θα πρέπει να προσαρμοστείτε ανάλογα. Αρκετοί από τον εργασιακό χώρο θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες επαγγελματικές απαιτήσεις σας και φροντίστε να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο κάποιες συναλλαγές σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας. Πριν βεβαιωθείτε ότι οδηγείστε στην επιτυχία μην κάνετε κανένα βήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ευέλικτοι σε μια καινούργια κατάσταση που αφορά μια συνεργασία σας. Δείξτε ότι μπορείτε να αλλάξετε συμπεριφορά, όταν οι περιστάσεις το προστάζουν. Εφαρμόστε τις ιδέες σας πριν τις κοινοποιήσετε για να μη σας αντιγράψουν.

ΛΕΩΝ: Οικονομικές ανακατατάξεις θα διαμορφώσουν τελικά τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τολμήστε να προχωρήσετε περισσότερο. Να είστε προσεκτικοί, ώστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σας, που θα έρθουν με περίεργο τρόπο. Δεχτείτε τις με αισιοδοξία και κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές. Κρατήστε ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις αισθηματικές υποθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε μια σχέση σας με ιδιαίτερη σοβαρότητα και αξιοποιήστε την κοινωνική σας ζωή. Μια ιδιαίτερη συνάντηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για το μέλλον σας. Το μόνο που θα πετύχετε, αν επωμιστείτε όλες τις ευθύνες, θα είναι εξάντληση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ηρθε η ώρα να προχωρήσετε στην αναθεώρηση ορισμένων από τις κοινωνικές σχέσεις σας και, αν χρειαστεί, να προσανατολιστείτε με βάση κάποια καινούργια δεδομένα. Η ερωτική ζωή προβλέπεται ότι θα σας προβληματίσει ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεχτείτε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές αλλαγές και παράλληλα προωθήστε οικονομικές συμφωνίες που δείχνουν να βρίσκουν ένα πεδίο στήριξης. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους είναι αρνητικοί απέναντί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε ανοιχτοί σε συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες, που θα κάνετε, καθώς προτάσεις και νέα σχέδια θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας. Παραδεχτείτε κάποια από τα λάθη σας και στη συνέχεια προσπαθήστε να τα διορθώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συναλλαγές σας θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. Εσείς χρειάζεται να επιμείνετε περισσότερο στα κομμάτια του χαρακτήρα σας που είναι ανταγωνιστικά. Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι έρωτες έρχονται μέσα από καινούργιες γνωριμίες, αλλά το εγώ σας χρειάζεται πρώτα την ανταπόκριση του άλλου. Μην την πατήσετε από την πολλή αυτοπεποίθηση. Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε νέες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...