Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 5-6 Μαΐου

ΙΧΘΥΕΣ: Τα πάντα θα είναι πιθανά, όπως ένας αρραβώνας ή γάμος για όσους είναι δεσμευμένοι, ή μια…

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, όμως και σε αυτόν τον τομέα απαιτούνται από μέρους σας σωστή διαχείριση και σύνεση για να μην υπάρξουν εντάσεις που θα σας γυρίσουν πίσω και θα κόψουν την ανοδική πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο να περάσετε με τον σύντροφό σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της σχέσης σας. Υπερασπιστείτε με σθένος τις θέσεις σας, χωρίς όμως να τους βάζετε όλους στην ίδια μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προκαλείτε τον σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε να βγει εκτός εαυτού. Μεταδώστε την αισιοδοξία σας για να νιώσει καλύτερα και να ξεχαστεί από τα προβλήματά του. Επειδή υπάρχουν κάποιες αναποδιές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα μιλάτε περισσότερο και θα εκφράζετε τις απόψεις σας. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει μια κατάσταση και ίσως δεν τα έχετε φανταστεί. Μην εξοργίζεστε με άλλους, γιατί κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι σας.

ΛΕΩΝ: Δώστε προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες σας, γιατί θα υπάρχουν συνέπειες. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να πάρετε σωστές αποφάσεις. Εξετάστε εκ νέου ό,τι σας δημιουργεί εμπόδια και καθυστερεί τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιθυμείτε να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα στη ζωή σας, όμως δεν πρόκειται να τα καταφέρετε με το να πηγαίνετε συνέχεια κόντρα σε όλα. Αν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Θα αυξηθεί κατακόρυφα το ερωτικό πάθος σας και η ανάγκη σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις, αλλά θα αναζητάτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση με έναν σύντροφο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ίσως μάλιστα γίνει ευκολότερο, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση αυτά που νιώθετε και επιθυμείτε. Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι αποφύγετε να προβάλετε κτητικά συναισθήματα προς τον σύντροφό σας. Εξάλλου, ο εγωισμός σας δεν σας επιτρέπει να το πράξετε και μην ξεχνάτε πως κι εσάς δεν σας αρέσει να χάνετε την ανεξαρτησία σας μέσα στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε επίδειξη ισχύος στον σύντροφό σας και μην ανακατευτείτε σήμερα με τις οικονομικές υποθέσεις του. Η στάση που θα τηρήσετε θα έχει θετική ή αρνητική επίπτωση στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό μη φορτώνεστε και με το καθημερινό άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην κολλάτε σε ανούσιες λεπτομέρειες, εκτός αν δεν θέλετε να δεχτείτε τον έρωτα που θα σας χτυπήσει την πόρτα και προτιμάτε να μείνετε στην απόλυτη μοναξιά. Δεχτείτε προσκλήσεις και γοητεύστε με την παρουσία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα πάντα θα είναι πιθανά, όπως ένας αρραβώνας ή γάμος για όσους είναι δεσμευμένοι, ή μια καινούργια σχέση με μέλλον για τους αδέσμευτους. Ο έρωτας θα παίξει τώρα διαφορετικό ρόλο στη ζωή σας, αφού το πάθος σας αυξάνεται κατακόρυφα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...