Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 9 Μαΐου

ΛΕΩΝ: Δώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποφύγετε να…

ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε από το να τα βάλετε με συνεργάτες σας. Ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχετε υπερένταση, θα πρέπει να παραμείνετε αντικειμενικοί στην κρίση σας, ενώ, αν διατηρήσετε μια δόση καχυποψίας, θα αποφύγετε παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ: Επανεξετάστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες για να γίνετε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας. Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά, καθώς δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο ή καβγάδες χωρίς ουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας. Εχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνοντας σωστές κινήσεις, δεν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Αν αφήσετε την απροσεξία ή την επιθετικότητα να πάρουν τον κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις σας, θα μειωθεί η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητά σας.

ΛΕΩΝ: Δώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε. Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Εχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Στην προσπάθεια να αλλάξετε ό,τι δεν σάς ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα. Αν είστε συγκρατημένοι στον τρόπο έκφρασής σας, θα καταφέρετε περισσότερα στο μέλλον. Κάντε ό,τι σάς ευχαριστεί για να γεμίσετε με ενέργεια και δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναλογιστείτε τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις σας και θα μάθετε καλύτερα ποιοι είστε. Μειώστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε με τους άλλους. Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι να σταματήσετε συνήθειες που δεν σας αρμόζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Τα λάθη υπάρχουν για να μαθαίνετε από αυτά και για να μην τα επαναλαμβάνετε. Προχωρήστε βήμα βήμα και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντός σας που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους. Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε λάθος πρόσωπα, γιατί θα χάσετε πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με καλή θέληση και διάλογο μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα. Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να αντεπεξέλθετε στις ευθύνες τις οποίες έχετε αναλάβει. Αρχίστε την αναζήτηση από σήμερα για κάτι που επιθυμείτε καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ: Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε απόλυτα. Δείξτε προσοχή στα εργασιακά σας θέματα και προσπαθήστε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, ενισχύοντας συμμαχίες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...