Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 20 Ιουλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμφίβολα είστε ικανοί να κάνετε υπομονή μέχρι να έρθουν τα καλύτερα, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους. Το αίσθημα…

ΚΡΙΟΣ: Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Για να μην πλήττετε, βρείτε τρόπους να περνάτε τον χρόνο σας εποικοδομητικά. Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν προβείτε σε κάποιες πρακτικές κινήσεις, δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε ούτε φόβο, ούτε άγχος. Επέρχονται αλλαγές στις οικογενειακές σχέσεις σας, αλλά να είστε συγκρατημένοι, γιατί, αν ξεσπάσετε, μπορεί να παρεξηγηθείτε με άτομα που αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές δίνουν συνέχεια στις εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν να σπάσουν. Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη τη στήριξή τους, ενώ μπορείτε εύκολα να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να κάνετε καινούργιους φίλους ή να αποτινάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει, τηρώντας πάντα το μέτρο. Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες και να εδραιωθείτε κοινωνικά.

ΛΕΩΝ: Μην αφήνετε να σας αποσυντονίζει το φορτισμένο κλίμα που επικρατεί. Ενισχύστε το αίσθημα της σταθερότητας στις σχέσεις σας και φανείτε περισσότερο γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, αν δεν θέλετε να προκληθούν ρήξεις για λανθασμένους λόγους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμφίβολα είστε ικανοί να κάνετε υπομονή μέχρι να έρθουν τα καλύτερα, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που σας χαρακτηρίζει θα σας βοηθήσει να πατάτε γερά στο έδαφος, σε ένα συγκροτημένο και σταθερό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, μην είστε όμως υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Αυξήστε την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε στον στόχο σας και όταν δείτε ότι στον χώρο υπάρχει νευρικότητα, προτιμήστε να αποτραβηχτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρείτε την ψυχική ικανοποίηση που αποζητάτε στις συναναστροφές με τους φίλους ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε, αλλά και κάποιες που δεν περιμένετε, εμφανίζονται στον επαγγελματικό χώρο σας και θα είναι για καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε στην άκρη τον συντηρητισμό για να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με οικεία πρόσωπα. Οι εντάσεις στο περιβάλλον σας θα σας επηρεάσουν αρνητικά και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας δεν θα πάθουν τα νεύρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα ή επεκτατικές κινήσεις που δεν τις έχετε μελετήσει. Με σωστές επιλογές θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά και να κλείσετε νέες συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για να αποδείξετε στους άλλους ότι δεν τους πολεμάτε, αλλά είστε μαζί τους. Απαιτείται να δείξετε προσοχή και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε αντιπαλότητες και κόντρες με τους συνεργάτες σας, ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν αυτά που πρεσβεύουν. Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ό,τι θα σας προτείνουν, γιατί θα κινδυνέψετε να χάσετε κομμάτι από την πίτα που ήδη έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....