Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 27 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να ακολουθήσετε κάτι νέο. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας, διότι ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή. Μέσα από τις επαγγελματικές σχέσεις σας αναζητήστε την υποστήριξη. Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Με τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ: Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δεν θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας. Δεν σας λείπουν η δύναμη και το θάρρος, ώστε να προβείτε σε καινούργια ξεκινήματα. Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις για να προλάβετε απρόοπτα. Προσέξτε τι σας λένε κάποια άτομα και τον τρόπο που εκφράζονται προτού ανοιχτείτε μαζί τους. Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά.

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε τα σχέδιά σας κι ας εξακολουθούν οι εντάσεις. Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να ζυγίσετε κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα. Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετριάστε την ενέργειά σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα θα σας ωθήσουν σε λάθη και θα ανατρέψουν σχέδια που είχαν δρομολογηθεί. Μην παρασυρθείτε από τις ευκαιρίες, διότι θα πέσετε από τα σύννεφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη προκειμένου να ζήσετε το όνειρό σας. Οι αλλαγές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες. Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, ώστε να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από εξαπατήσεις ατόμων που δεν υποψιάζεστε. Μην μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων που δεν οδηγούν πουθενά. Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε όταν βλέπετε ότι η ένταση στον χώρο είναι διάχυτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο και μην αφήσετε τους άλλους να αισθανθούν ότι σας νίκησαν. Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και σίγουρα δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτιμήστε να μείνετε με τον σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τρόπο να σας ηρεμήσει. Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά τα νέα έξοδα που θα προκύψουν αιφνίδια θα έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό σας, ο οποίος είναι ήδη εύθραυστος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....