Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 30 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Η αναθεώρηση σε ό,τι αφορά κάποιες δεσμεύσεις είναι αναμενόμενη και αναγκαία. Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, βοηθώντας στην κοινωνική σας εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μην προκαλείτε εντάσεις που θα φέρουν νέους προβληματισμούς στη ζωή σας. Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλει, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλετε τις φωνές. Αποκτήστε μια σαφέστερη ιδέα για το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επιτυχίες που θα έχετε, μικρές ή μεγάλες, είναι πολύ πιθανόν να καθορίσουν το μέλλον σας. Προχωρήστε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα της κοινωνικής σας ζωής και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Κάποια λόγια συνεργατών σας θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές προθέσεις τους. Βάλτε όρια που εσείς θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές στις οικονομικές υποθέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Είναι μια καλή ευκαιρία για να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ αλλά αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί έρχεται στο προσκήνιο αρκετή δόση ανταγωνισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποτραβηχτείτε από τα κοινά για να χαρείτε περισσότερο τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Μέσα από τις ουσιαστικές σχέσεις σας και τα άτομα που είναι κοντά σας θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα ακούσετε διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους και θα αποκτήσετε την υποστήριξη των φίλων σας, κάτι που τον τελευταίο καιρό ζητούσατε διακαώς. Αρχίστε μια συνεργασία ή βάλτε μπροστά έναν από τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε συνεπείς και προνοητικοί απέναντι σε καταστάσεις που μπορείτε και περιορίστε τις καθημερινές σπατάλες σας. Τα συμφέροντά σας έχουν δεχτεί ήδη επίθεση κι έτσι σύντομα θα υποχρεωθείτε να κάνετε κάποιες απαραίτητες ανακατατάξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να αγωνιστείτε για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν. Δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό τομέα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πιθανότητες να ενισχυθεί ο οικονομικός τομέας σας θα είναι αρκετές κι έτσι θα μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας. Τα γεγονότα της μέρας θα συνδεθούν άμεσα με την υλική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια και το πώς αυτή θα καλυφθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια που ούτε η κούραση ούτε και το άγχος θα είναι λίγα, πρέπει να οργανώσετε κατάλληλα τον χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας μία μία και οριστικά. Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε θέματα που ωραιοποιείτε με την καλπάζουσα φαντασία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην πεισμώνετε με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και σας αγαπούν, βγάζοντας στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό σας. Οι σχέσεις σας έχουν ήδη μειωθεί και αυτοί που σας αρέσει να βλέπετε και να ακούτε είναι λίγοι, οπότε μην τους χάσετε και αυτούς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...