Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 03 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να καλύψετε αρκετές από τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μη βιαστείτε να αλλάξετε τις παρούσες καταστάσεις ή να αποφύγετε κάποιους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη μιλάτε μέχρι να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θα είναι σωστές για το μέλλον σας. Διατηρήστε στο ακέραιο τον αυτοέλεγχό σας και τις άμυνες σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη χάσετε τον εαυτό σας αλλά ούτε και τα θέλω σας φροντίζοντας τα οικονομικά σας συμφέροντα. Τώρα, που αρχίσατε να πετυχαίνετε τους στόχους σας, φυλαχτείτε από καινούργια έξοδα, που θα σας βάλουν σε περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λάθος επιλογές ή αποφάσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και θα αποτελέσουν ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλειά σας. Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε για τις ανάγκες του συντρόφου σας, ώστε να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να τα βρείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον. Θα βρείτε κατανόηση και θα κατακτήσετε όλα όσα θα σας δώσουν ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας, ώστε να περάσετε καλά χωρίς τσακωμούς και εντάσεις. Οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί κατά πολύ και χρειάζεται να δείξετε μεγάλη υπομονή.

ΖΥΓΟΣ: Μην απογοητευτείτε, αν τελειώσει κάποιος καινούργιος έρωτάς σας. Αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λόγια συνεργατών σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση πως δεν πρέπει να εμπιστευτείτε τη λογική σας. Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγάλες περιπέτειες. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν. Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις. Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη, γιατί θα κουραστείτε. Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις σε θέση ώστε να βγείτε κερδισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ικανότητες που έχετε σε συνδυασμό με τις αρετές σας, θα σας επιτρέψουν να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Κρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις, καθώς η αντιφατικότητα μπορεί να μπερδέψει ή να δυσχεράνει την πρόοδό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας, ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε τον σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια. Συγκρατηθείτε και προσέξτε να μην κάνετε επιπόλαιες κρίσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...