Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες στιγμές απελευθερώνει. Δοκιμάστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας και πιο αντικειμενικοί, ακόμα και με φίλους ή συνεργάτες. Η ζωή σας θα αποκτήσει περισσότερο μυστήριο, ενώ θα δείτε να ανθούν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας. Αναπληρώστε τη ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεση για δράση και μην αφήσετε τίποτε να ανακόψει την πορεία σας. Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και στους άλλους μπορεί να είναι τα ιδεώδη, αλλά, όπως και αν έχει, θα προκύψει για εσάς κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει με πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Ομορφαίνει το κλίμα στην προσωπική ζωή και θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διαπιστώστε τις ελλείψεις στην επαφή και τη συνεννόηση με τα άτομα με τα οποία κινείστε γύρω από τον ίδιο σκοπό. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεχωρίσετε τους ανθρώπους του κοινωνικού περίγυρου που δρουν ανεξέλεγκτα στη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό, χωρίς να το έχετε καταλάβει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαλέξετε τον σίγουρο δρόμο στις τρέχουσες υποθέσεις και προσέξτε μην πέσετε θύματα μιας αυταπάτης η οποία, εκτός των άλλων, θα έχει οικονομικό κόστος. Απομακρύνετε κάθε σκέψη που τροφοδοτείται από τον φόβο ή την αγωνία, γιατί μια τέτοια στάση δεν θα διασφαλίσει το μέλλον σας. Βρείτε τον σωστό τρόπο συνεννόησης με τους συνεργάτες και τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ώστε να μη σας φοβίζουν οι αλλαγές που θα γίνουν. Απαιτείται να παραμένετε ενήμεροι για τις οικονομικές εξελίξεις, καθώς δεν θα σας επιτρέψουν να κάνετε λάθη στις συμφωνίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη φερθείτε εγωιστικά στους άλλους, γιατί από μόνοι σας θα μειώσετε τις ευτυχισμένες στιγμές σας. Οι αντιθέσεις είναι το μόνο που δεν σας χρειάζεται εάν θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τις πολλές υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας και κινηθείτε ψύχραιμα, με γνώμονα τη λογική. Οι διευθετήσεις δεν θα είναι πάντα εύκολες και σε ορισμένα σημεία θα χρειαστεί να κάνετε τομές. Θα απαιτηθούν θυσίες από μέρους σας, αλλά οι εξελίξεις υπόσχονται επιτυχία.

ΛΕΩΝ: Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας. Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη προσφορές για την επαγγελματική άνοδο και καταξίωσή σας, αλλά παράλληλα θα κρύβει και απογοητεύσεις. Η οξυδέρκεια θα είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από τη σπατάλη χρόνου. Εφαρμόστε τις πρωτότυπες ιδέες που θα ακούσετε, παρακάμπτοντας την πεπατημένη. Εάν διαπιστώσετε ότι σας λείπουν κάποια μέσα για να προχωρήσετε ή η συμπαράσταση από κάποιους που περιμένατε, μην απογοητευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε μαζί ή συνεργάζεστε. Η συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας θα συζητηθεί και θα κριθεί πολύ, γι’ αυτό φροντίστε να μη δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Το άγχος μάλλον θα είναι αναπόφευκτο, αλλά η καλή φυσική σας κατάσταση αυτή τη φορά θα το κάνει περισσότερο δημιουργικό. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των εργασιακών θεμάτων σας, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να επανεξετάσετε ότι δεν σας πήγε έως τώρα καλά στην πορεία της καριέρας σας, ενώ παράλληλα θα βρείτε και νέες τακτικές για να πορευτείτε στη συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθήσετε σώνει και καλά να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να πείσετε ότι μόνο εσείς ξέρετε το σωστό, καθώς ούτε οι ίδιοι το πιστεύετε. Καταφέρατε να πληγώσετε αρκετά άτομα που σας είχαν σταθεί και σας είχαν αποδείξει ότι θα βρίσκονται στο πλευρό σας όποτε το θελήσετε. Ηρθε η στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που απαιτούνται και να ζητήσετε με τον δικό σας τρόπο συγγνώμη, γιατί το σίγουρο είναι πως δεν θέλετε να τα χάσετε για πάντα από κοντά σας, καθώς αυτά θα αντέξουν μακριά σας, αλλά εσείς θα έχετε πρόβλημα τόσο με τη συνείδησή σας όσο και με την απουσία τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκουραστείτε όσο πιστεύετε ότι σας χρειάζεται για να αναπληρώσετε τη χαμένη ενέργεια. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας θα ήταν να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε εσάς τους ίδιους. Αποφύγετε να κάνετε κάτι που θα είναι σε βάρος της ψυχικής υγείας σας και μην επιτρέψετε στους άλλους να αποφασίζουν για εσάς και να σας καταπιέζουν. Μη σταματάτε όταν σας εμποδίζουν τα γεγονότα, μην απογοητεύεστε και μη φανατίζεστε, επειδή πολλές φορές σας πιάνει η εργασιομανία. Μπορεί η εβδομάδα να απαιτεί από εσάς αποφασιστικότητα, αλλά παράλληλα απαιτεί και μέτρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε στην καθημερινή σας ζωή να μην υποτιμάτε την αξία αυτών που λέτε ή ακούτε, γιατί πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια πολλές αλήθειες. Με τόσο αυτοέλεγχο που έχετε δεν κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι, οπότε μην αφήσετε τη διαρκή έννοια για την πρώτη εντύπωση να σας γίνεται αιτία άγχους. Οι αδέσμευτοι ενεργοποιήστε τον αυθορμητισμό σας ώστε να μη φτάσετε στο σημείο να βρείτε κάτι που σας αρέσει και σας καλύπτει, και να το χάσετε επειδή δεν θα είστε προετοιμασμένοι. Θα βρίσκεστε σε μια συνεχή φάση εσωτερικών αναζητήσεων, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας ωθήσει σε τάσεις απομόνωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο εξόδους και νέες γνωριμίες, ακόμα και αν θα δεχτείτε ελάχιστες φορές να λειτουργήσετε κοινωνικά. Μπορεί οι πολλές και σημαντικές δραστηριότητες να μη σας επιτρέπουν να σπαταλάτε ανούσια τον χρόνο σας, αλλά πρέπει να το προσπαθήσετε για την προσωπική σας ισορροπία. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες και έννοιες που πιέζουν την καθημερινότητά σας και διαταράσσουν την ηρεμία της σχέσης σας. Ακόμα και αν η ανακούφιση που θα δεχτείτε θα είναι προσωρινή, απολαύστε τη, συμμετέχοντας με τον σύντροφό σας σε διάφορες δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει, για να συμβαδίσετε και να προχωρήσετε με το έτερόν σας ήμισυ, μια που αυτό το διάστημα δεν φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πολυσυζητημένα μεταξύ σας προβλήματα. Καλλιεργήστε την ψυχική σύνδεση, αφού πλέον είστε και οι δύο σε θέση να διαχωρίσετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς από την αγάπη από συνήθεια. Ισως χρειαστεί να προβείτε σε επαναστατικές αλλαγές στη σχέση σας, παίρνοντας απόφαση πως δεν είναι δυνατόν να έχετε πάντα εσείς τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πως έχετε κάνει και εσείς παραχωρήσεις για να σώσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η εβδομάδα είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους αρκετό χρόνο. Μείνετε κοντά τους και σταθείτε τους στα δύσκολα, γιατί ενδέχεται να δείξουν υπερευαισθησία, ίσως και αδικαιολόγητη επιθετικότητα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά αντιμετωπίστε τα με κατανόηση. Καταπολεμήστε απαισιόδοξες σκέψεις, φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ό,τι δεν σας αφορά. Θα ενισχυθεί η πιθανότητα να παραδεχθεί ο σύντροφός σας κάποιο πιθανό λάθος που έκανε και θα πρέπει να τον στηρίξετε και όχι να τον αποθαρρύνετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...