Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 11 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μάλλον πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις, αν νιώθετε δυνατά συναισθήματα και θέλετε να μπουν ουσιαστικά στη ζωή σας. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και αρχίστε μια καινούργια σχέση με προοπτικές εξέλιξης. Δεν σας χρειάζεται πλέον να κυνηγάτε την πρόσκαιρη διασκέδαση και το ξέρετε καλά. Μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείτε κάποια θέματα εξαρχής για να μπορέσετε να τα διορθώσετε ή να τα αλλάξετε, αλλά η κούραση και η ανησυχία θα αρχίσουν να μετριάζονται σημαντικά. Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τα αρνητικά ή τα δύσκολα και να μην τα ανάγετε σε ρυθμιστές της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαιτείται τόλμη από μέρους σας για να παραδεχτείτε ότι έχετε ανάγκη στη ζωή σας να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να αναπτύξετε σημαντικές σχέσεις και την έχετε για να κάνετε ένα από τα όνειρά σας πραγματικότητα. Πολλές φορές η δουλειά γίνεται το αγαπημένο σας χόμπι και δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν, αλλά οι εντάσεις και οι δυσκολίες που τον τελευταίο καιρό έχουν συσσωρευτεί γενικότερα μέσα στην καθημερινότητά σας θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας για την επαγγελματική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν η σχέση σας στηρίζεται στον σεβασμό, στην αγάπη και την αλληλοκατανόηση, είναι σε γερά θεμέλια και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι κινδυνεύει. Αν είναι από αυτές που δεν αντέχουν τις δοκιμασίες ή θα τη διακόψετε ή θα διακοπεί από μόνη της. Όπως και να έχει, πρέπει να θέσετε όρια στις ερωτικές επιθυμίες σας και στο πάθος σας. Μη φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, γιατί θα μετανιώσετε που με τη συμπεριφορά σας επιτρέψατε να πληγωθούν πρόσωπα που δεν θα θέλατε. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι είναι γιατί ακόμα δεν φροντίσατε να διορθώσετε την ακαμψία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάψτε να χρησιμοποιείτε στηρίγματα και δεκανίκια για να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή. Για να αποκτήσετε τη σχέση των ονείρων σας μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε τους άλλους. Αποβάλετε από το μυαλό σας ότι ο έρωτας σας έχει ξεχάσει για πολύ καιρό και μην αισθάνεστε ότι πια δεν έχετε τα περιθώρια να περιμένετε μια σωστή σχέση. Ακολουθήστε μόνο αυτή που πραγματικά θα σας γεμίσει και όχι οποιαδήποτε εμφανιστεί στη ζωή σας, καθώς τα κριτήριά σας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυστηρά.

ΛΕΩΝ: Απελευθερωθείτε από τα καθημερινά και ανοίξτε τα φτερά σας στον έρωτα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε και επικοινωνήστε, με σκοπό σας να καταλήξετε σε μια ρομαντική, όμορφη και ουσιαστική σχέση. Μην αφήσετε στενούς φίλους σας να εξαντλήσουν την κριτική τους σε εσάς, επειδή δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους, γιατί θα προβληματιστείτε χωρίς λόγο για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εγκλωβίσετε τον σύντροφό σας στις δικές σας ανασφάλειες, γιατί αν η σχέση σας δεν βασίζεται σε αληθινά αισθήματα, μπορεί να διαλυθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν σας λείπει η γοητεία και είναι αρκετή για να διατηρήσετε το ειρηνικό κλίμα στη σχέση σας. Εάν ο σύντροφός σας σάς ζητήσει δεσμεύσεις, μη διστάσετε να τις αναλάβετε υπό τον φόβο των ευθυνών ή των περιορισμών της ελευθερίας σας, γιατί δεν έχει σκοπό να σας στερήσει τίποτα από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Μάλλον έχετε βρει τη χρυσή τομή στις συνεργασίες σας και έχετε μάθει ότι για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας αρκεί να δίνετε ευκαιρίες στους συνεργάτες σας να σας αναλύουν τα επιχειρήματά τους.

ΖΥΓΟΣ: Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα επέλθει η πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάτε καιρό τώρα, αφού θα καταλάβουν επιτέλους ότι αυτά που μπορείτε να προσφέρετε τα δίνετε απλόχερα και δεν έχει νόημα να σας πιέζουν περισσότερο, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω. Οι κατακτήσεις που θα έχετε σε γενικό επίπεδο θα προσθέσουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχουν είναι να σας κουράσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχουν άφθονα περιθώρια αναδόμησης της σχέσης σας, μια που το κέφι σας δεν διατηρηθεί και το άγχος σας θα είναι περιορισμένο. Θα σας ανοιχθούν νέοι δρόμοι που κάποιους από αυτούς θα πρέπει να τους απορρίψετε και άλλους να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε, ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και όσο κι αν τα επαγγελματικά σας θα απαιτούν πολλές ώρες δουλειάς, μην αρνηθείτε προσκλήσεις. Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα αντιπαρατεθείτε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Μιλήστε ξεκάθαρα, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και υπερβολές, ζητώντας και από τους άλλους να πράξουν το ίδιο με εσάς. Σας φαίνεται ακατόρθωτο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις αντιθέσεις που παρουσιάζονται στη σχέση σας, καθώς η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι συνηθισμένες σας αντιδράσεις στις δύσκολες στιγμές. Δείτε το ταίρι σας μέσα από τις προσπάθειες που κάνει για να σας κερδίσει, αντί να ταυτίζεστε με τις ατέλειές του και να αμύνεστε, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι παλιές σχέσεις φαίνεται να σας έχουν κουράσει, επειδή κάποιοι εξαρτήθηκαν από πάνω σας και σας εκνεύρισαν. Ψάχνετε, λοιπόν, μέσα από τη σύναψη νέων φιλικών, κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων να βρείτε ξανά την αρμονία και την ομορφιά στη ζωή σας. Μην αποφύγετε να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις. Ακόμα κι αν θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια να τα βρείτε με τους άλλους. Αφουγκραστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σκεφτείτε τις ανάγκες τους προτού σας τις παραθέσουν εκείνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ήρθε η στιγμή να αντιληφθείτε ότι υποφέρετε πολύ για το λίγο που σας λείπει και χαίρεστε ελάχιστα για το πολύ που έχετε. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε κάπως διαφορετικά, γιατί με αυτή την τακτική χάνετε πολλές όμορφες στιγμές και δεν φαντάζεστε πόσο αδικείτε τον εαυτό σας, αφού φρενάρετε το μέλλον σας μόνοι σας. Εκδηλώστε στον σύντροφό σας την αγάπη σας, και πρώτοι εσείς αποδεχθείτε τον εαυτό σας χωρίς αναστολές και αμφιβολίες για να γίνετε αποδεκτοί από το έτερον σας ήμισυ χωρίς καμία προσπάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μεγάλη υπέρβαση για εσάς θα είναι να νιώθετε ίσοι με τους άλλους, χωρίς νικητές και ηττημένους. Το συναισθηματικό πάγωμα που νιώθετε οι αδέσμευτοι οφείλεται στο ότι φοβάστε την απόρριψη. Φροντίζετε πάντα να φεύγετε πρώτοι, καθώς τρέμετε στην ιδέα να αιφνιδιαστείτε. Ανοίξτε την καρδιά σας για να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει και είναι εδώ και καιρό στην αναμονή, περιμένοντας ένα «μήνυμα» από εσάς. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι πάνω από κάθε προσδοκία σας και θα βρεθείτε ένα βήμα πριν από την υπέρτατη ευτυχία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...