Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 6 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Γοητευτικοί και χαρισματικοί, όπως πάντα, θα κάνετε τον σύντροφό σας ή τις κατακτήσεις σας να κρέμονται από εσάς. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε τον έρωτα στο φιλικό περιβάλλον, όχι όμως για να βασιστείτε στο μέλλον, αλλά με σκοπό να κάνετε την αυτοκριτική σας. Προσέξτε μη δημιουργήσετε από μόνοι σας εντάσεις αντί να καλλιεργήσετε το έδαφος για κάτι νέο. Η υπόσχεση της εβδομάδας είναι ότι θα συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας. Ξεπεράστε αναστολές, εγωισμούς, παρορμήσεις και ενοχές. Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας μόνο για να σας αποπροσανατολίσουν και ενοχλητικούς συγγενείς, που μπερδεύονται στα πόδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αγχωθείτε και θα προβληματιστείτε έντονα για την πορεία των συνεργασιών σας και το μέλλον των σχέσεών σας, γι’ αυτό δείξτε αυτοσυγκράτηση, ώστε να μη μεγεθύνετε μικρές διαφορές. Το άνοιγμα των οριζόντων σας θα σας οδηγήσει σταδιακά σε αναγνώριση των ικανοτήτων σας, αν και η διαδρομή αυτή θα είναι κάπως μεγάλη και κουραστική. Η ευαισθησία σας θα φτάσει στα ανώτατα όρια και, επειδή θα είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις, συγκρατηθείτε βάζοντας μπροστά τη λογική και αποφύγετε να κοντραριστείτε με τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι αρκετά καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη. Ανανεωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή προς το καλύτερο. Αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά, ώστε να μην προκαλέσετε συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είναι άσχημο να γκρεμίσετε τις σχέσεις σας τώρα που αυτές καλυτερεύουν. Η επιθυμία σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας θα είναι έντονη. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράσετε τις ευαισθησίες και τα όνειρά σας με τρόπο λογικό και κατανοητό στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές κατά τις οποίες θα υπάρχει αναστάτωση και θα πέσει η ψυχολογία σας, η καλή διάθεσή σας θα σας ακολουθεί. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμάτε τις ανάγκες του οργανισμού σας. Οπότε μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να θωρακίσετε τις άμυνές σας. Θα υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας πρόθυμοι να σας στηρίξουν, γι’ αυτό δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν για να βγείτε και να διασκεδάσετε. Έτσι θα βελτιωθεί αισθητά η διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι κακό αν θέλετε να ξεφύγετε από την έντονη καθημερινότητα. Απεναντίας, θα σας κάνει καλό. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε, αποφεύγοντας να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που ήδη έχετε. Η εβδομάδα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τον αισθηματικό τομέα και θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στον σύντροφό σας, καθώς και για να συνάψετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση. Αφήστε τον ερωτισμό να σας οδηγήσει και οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε βάλει σκοπό να αποκτήσετε ζεστές προσωπικές σχέσεις. Είναι φυσικό η ερωτική ζωή σας να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, καθώς και να θελήσετε να βρεθείτε με πρόσωπα με τα οποία σχετίζεστε ερωτικά. Η άνεση να εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα σας παρέχεται απλόχερα, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Αφήστε για αργότερα ανούσιες συζητήσεις, που θα σας βάλουν σε μπελάδες και θα προκαλέσουν ένταση και ρήξη στις σχέσεις σας και εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να τις περάσετε με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Η πιθανότητα επισημοποίησης κάποιου δεσμού ή μιας συγκατοίκησης φαίνεται αρκετά αυξημένη αυτή την περίοδο, καθώς οι συναισθηματικές σχέσεις σας θα βελτιωθούν αισθητά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι είναι να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Τα τρίτα πρόσωπα που θα μπουν ανάμεσά σας και θα ασκούν κριτική ωθούμενα από τη δική σας προτροπή δεν θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, αλλά την καταστροφή. Προτιμήστε την ασφάλεια και την ηρεμία που σας προσφέρει η προσωπική σας σχέση και μην αρχίσετε να μαλώνετε με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν γίνεται να δέχεστε αυτά που σας λένε τα οικεία σας πρόσωπα χωρίς αντιρρήσεις και να σας καθοδηγούν σε κάτι που είναι προσωπική σας υπόθεση. Εάν όμως κάτι τέτοιο γίνει από το περιβάλλον του συντρόφου σας, επαναστατείτε και κάνετε σκληρή κριτική, υποστηρίζοντας ότι ανακατεύονται στην προσωπική σας ζωή. Αυτό θα πρέπει να ισχύει και για τις δύο πλευρές, προκειμένου να υπάρχει ισοτιμία στη σχέση σας, αλλά και για να μη δημιουργούνται φθορές που θα χαλάσουν αυτό που υπάρχει με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί τα σχέδιά σας να δείχνουν κάποια άνοδο, αλλά, επειδή κινούνται με αργούς ρυθμούς, φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στη διαχείριση των χρημάτων σας, ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Εάν γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι στην εργασία σας, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η εβδομάδα είναι αρκετά δημιουργική, επειδή όμως στη συνέχεια σας περιμένει αρκετή πίεση, θα ήταν καλό, αν σας δοθεί η δυνατότητα να πάτε τώρα διακοπές, να το κάνετε, προκειμένου να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για το μέλλον, όταν θα τις χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, όμως κάντε προσεκτικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι και κάνετε αυτούς που μέχρι τώρα σας στηρίζουν να χάσουν την εμπιστοσύνη που είχαν στο πρόσωπό σας. Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα. Εκμεταλλευτείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και προβείτε σε καινούργια εγχειρήματα. Θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο τόσο στον εργασιακό τομέα όσο και στον προσωπικό. Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και μην εκφέρετε γνώμη ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα, τα οποία δεν είναι παρόντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε και ακούστε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα. Ξέρετε πολύ καλά πώς να χειρίζεστε ερωτικά τους άλλους και, ζητώντας αυτά που θέλετε με τόση σιγουριά, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε αρνητική απάντηση. Απαλλαγείτε από οτιδήποτε άχρηστο σας φρενάρει, πείτε «αντίο» σε ενοχές και δειλίες και απογειωθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη. Δεν είναι δύσκολο ούτε ακατόρθωτο να ανακαλύψετε κάποιον που θα εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας, κάτι που θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα. Απλώς μάθετε να μην καταπολεμάτε ότι δεν σας αρέσει και να ζητάτε συγγνώμη όταν χρειάζεται.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε τη σχέση σας και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτήν. Κυρίως όμως πρέπει να πάψετε να είστε ο εχθρός των ίδιων των προσπαθειών σας. Επιβάλλεται να αναζητήσετε την ποιότητα και όχι την ποσότητα σε μια σχέση ζωής. Σε αυτό σίγουρα δεν υστερεί ο σύντροφός σας, αλλιώς δεν θα υπήρχε περίπτωση να τον είχατε επιλέξει και να συνεχίζατε να πορεύεστε μαζί. Βγάλτε στην επιφάνεια τη γλυκύτητα, την κατανόηση και τον αισθησιασμό σας. Η ευτυχία θα έρθει αν μπορέσετε να κρατήσετε την ισορροπία ανάμεσα στο «δίνω» και το «παίρνω».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...