Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να έχετε καταλάβει ότι η προσωπική σας σχέση δεν προχωράει όπως θα θέλατε, αλλά πριν αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή θα απαλλαγείτε από αυτήν σκεφτείτε τα πάντα, γιατί ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για στιγμές μοναξιάς και να αναλάβετε ευθύνες που μέχρι τώρα τις μοιραζόσασταν με το έτερόν σας ήμισυ. Επιδιώξτε να αποκατασταθούν οι εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, που έχουν αρχίσει από τον προηγούμενο μήνα, και παράλληλα μάθετε να κρίνετε πιο σωστά, ώστε να αποφύγετε τη σύγχυση στον εργασιακό χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας και θα είστε πιο καταδεκτικοί και ευπροσάρμοστοι στις συνθήκες. Η όρεξή σας να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε όχι απλώς θα μεγαλώσει, αλλά θα είναι και ιδιαίτερα εμφανής. Πρέπει όμως να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας σχέδια και να θέσετε νέους στόχους. Φροντίστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους σαν κι εσάς, γιατί εκτός του ότι αυτό δεν είναι εφικτό, κάνετε κακό και στον οργανισμό σας, χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως είναι μία από τις καλύτερες εβδομάδες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά τα εργασιακά σας θέματα. Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθώντας να βλέπετε πιο μακριά, ώστε να ανατρέψετε αρνητικές καταστάσεις και να αναλάβετε καινούργιες δραστηριότητες. Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σταθούν εμπόδιο στην τύχη σας και να σας φρενάρουν. Βάλτε μια τάξη στην προσωπική σας ζωή, φωτίστε κάποια σκοτεινά σημεία του στενού σας περιβάλλοντος και πάρτε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από το χρόνιο άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με τον σύντροφό σας. Επιδιώξτε να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας και καλλιεργήστε τη διάθεση να ανακαλύψετε εκ νέου ο ένας τον άλλον. Η ανακάλυψη των άγνωστων στοιχείων της προσωπικότητάς του καθενός θα αυξήσει τον ερωτισμό ανάμεσά σας, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα είναι το ζητούμενό σας. Αναζητήστε νέους κοινούς στόχους, που θα σας συνενώσουν. Η στάση που θα κρατήσετε σε τρέχοντα θέματα θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τροπή που θα πάρουν πολλές καταστάσεις, οι οποίες σας κρατούν σε συναισθηματική επιφυλακή.

ΛΕΩΝ: Παρότι έντεχνα προσπαθείτε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι στα αρνητικά σχόλια και πληγώνεστε. Η βδομάδα είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν συνεργάτες και άτομα κύρους και θα βγείτε κερδισμένοι. Κρατήστε οποιαδήποτε πληροφορία πάρετε για να την εκμεταλλευτείτε σωστά στην πορεία. Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει έντονα, καθώς δεν θα υπάρχει κινητικότητα στα έσοδά σας, αντίθετα θα σημειωθούν κάποιες καθυστερήσεις σε εισπράξεις από συνεργασίες που περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να μην ανταπαντάτε σε αυτούς που σας κρίνουν, αλλά σίγουρα ανήκετε σε εκείνους που δεν ξεχνάνε εύκολα. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στο οικογενειακό και το επαγγελματικό περιβάλλον θα σας γεμίσουν προβληματισμούς και διλήμματα, θα είστε όμως ικανοί να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν, αλλά και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα ανανεωθεί και θα δυναμώσει η σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ θα μπορέσετε να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο σας για να προβληθείτε και να αναπτύξετε την κοινωνικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Παίξτε τον ρόλο του διαιτητή στις συναισθηματικές συγκρούσεις που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Προσπαθώντας να κοντρολάρετε τα αισθήματά σας για να μην πέσετε στην παγίδα του καταπιεστή ή το αντίθετο, ίσως γίνετε λίγο απόμακροι και αυτό θα δώσει περισσότερες ελευθερίες στον σύντροφό σας αλλά και στον εαυτό σας. Οι κάθε είδους συναλλαγές μεταξύ σας θα είναι ξεκάθαρες, λόγω της δικής σας ανάγκης να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ή διαφορές, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν τις ισορροπίες που χρειάζεστε για να συνεχίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τάση σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα θα είναι αυξημένη και πιθανόν ο βασικός στόχος σας για τη συνέχεια. Μετριάζοντας την κτητική συμπεριφορά σας και υιοθετώντας αυτή τη στάση προς τον σύντροφό σας θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες απολαβές. Οι αδέσμευτοι πρέπει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βγάλετε στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και τη λάμψη σας. Ο θαυμασμός που θα προκαλέσετε στους γύρω σας θα ελκύσει άτομα και ανάμεσά τους θα βρίσκεται και το σωστό για μια όμορφη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, καθώς τα περισσότερα που θα σας υποσχεθούν θα είναι αναληθή. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία έχει μια σαφή πορεία εδώ και καιρό για να την μπλοκάρετε με πισωγυρίσματα. Στηρίξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους για να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να βρείτε μια νέα ενασχόληση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Η αυτοπεποίθησή αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πιο γόνιμο και ασφαλές έδαφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε όρια στις αντιδράσεις σας και φροντίστε να σκέφτεστε ώριμα και όχι παρορμητικά. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει σε λάθη που μπορεί να σας πληγώσουν και να σας εμπλέξουν σε παρεξηγήσεις, καταστρέφοντας μερικές από τις πιο σημαντικές σχέσεις σας. Αποφύγετε να ρισκάρετε πράγματα, εάν δεν θέλετε να χάσετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Υπάρχουν τα περιθώρια να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αποκτήσουν ουσία και βάθος. Στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, αφού θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε και να οπισθοχωρήσετε χωρίς να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας. Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε μια σταθερή σχέση, δεχτείτε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Χαμογελάστε στην τύχη σας και ευχαριστηθείτε τα καλά που σας δίνει. Ίσως πολύ γρήγορα βρείτε έναν σύντροφο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει με τον αυθορμητισμό, τη γοητεία και τον ερωτισμό του. Μπορείτε να απολαύσετε τη σχέση που θα προκύψει, χωρίς να βιαστείτε να επενδύσετε πάνω της και να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΙΧΘΥΣ: Άνθρωποι από το παρελθόν σας που δεν θυμόσασταν καν επανεμφανίζονται στη ζωή σας και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους να βρείτε τη χαμένη χαρά του έρωτα. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη από τη δική σας φροντίδα αλλά και την προσοχή σας, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σας. Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε με το ταίρι σας ορισμένες συζητήσεις που θα δίνουν απαντήσεις σε κάποιες από τις απορίες του, γιατί πολλές φορές η μαχητικότητά σας εκλαμβάνεται από την πλευρά του ως αδιαφορία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...