Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 02 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα, καθώς μπορείτε συναισθηματικά να βελτιώσετε την κατάσταση τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο. Βάλτε υψηλούς στόχους στον επαγγελματικό τομέα και όχι ημίμετρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε τη θετική πλευρά ενός γεγονότος που θα διαφοροποιήσει τα επαγγελματικά σχέδιά σας, καθώς οι εξελίξεις στα οικονομικά και στις σχέσεις σας θα είναι ικανοποιητικές. Μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εξελίξεις στις σχέσεις και στα οικονομικά σας θα είναι σημαντικές και σε μεγάλο βαθμό ικανοποιητικές, αρκεί να βλέπετε τη θετική πλευρά τους. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και θα βρείτε πολύ σύντομα τον σύντροφο που σας ταιριάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις ικανότητές σας «διορθώνοντας» τη δημόσια εικόνα σας, που και αυτή θα συμβάλει στην επιτυχία σας, χωρίς όμως να είστε απόλυτοι. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και οι δύσκολοι συνεργάτες σας θα αλλάξουν γνώμη.

ΛΕΩΝ: Είναι απαραίτητο να επαγρυπνείτε για την πορεία των σχεδίων σας, αλλά μην το παρακάνετε όσον αφορά τη φιλική συμπεριφορά σας απέναντι σε αυτούς με τους οποίους συνεργάζεστε και βρίσκονται κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εφαρμόστε τα σχέδια που έχετε καταστρώσει στον επαγγελματικό τομέα, αλλά αποφύγετε τη σκληρή κριτική, την άσχημη συμπεριφορά ή τις γκρίνιες προς τους συνεργάτες σας. Όταν ένας τομέας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως νιώσετε άγχος ή κούραση κάποιες στιγμές, αλλά επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θα επιτύχετε πολλά και αξιόλογα πράγματα. Μην γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να βοηθήσετε τα οικονομικά ή τις σχέσεις σας, είναι απαραίτητο να είστε πιο ανοιχτοί και κοινωνικοί, χωρίς να γίνεστε αυστηροί με τους άλλους. Μια καινούργια συναισθηματική κατάσταση θα δοκιμαστεί προτού σταθεροποιηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξισορροπήστε τις εσωτερικές παρορμήσεις σας και κάντε πιο ρεαλιστικά σχέδια για τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, προσπαθώντας παράλληλα να είστε πιο δοτικοί στον ερωτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δίνοντας περισσότερη σημασία στις ιδέες των συνεργατών σας, θα προκύψει κάτι θετικό και σε αυτό δεν αποκλείεται να συμβάλει και ο σύντροφός σας. Μην ταλαιπωρείστε με καταστάσεις που δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περάστε δυναμικά στη δράση, κάνοντας γρήγορα έναν κατάλογο με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε. Εάν σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, θα πέσετε ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή μια δόση υπερβολής θα σας συνοδεύει για αρκετό διάστημα, προχωρήστε μέχρι εκεί όπου μπορείτε, δίνοντας σημασία στις οικονομικές ενέργειες, και προφυλάξτε τη σχέση σας. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...