Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 01 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Κάντε ένα διάλειμμα στους εξοντωτικούς ρυθμούς της ζωής σας και θα διαπιστώσετε πως σιγά σιγά θα αρχίσουν να απομακρύνονται τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας, δίνοντας τη θέση τους σε γλυκά συναισθήματα και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα από τη σχέση σας. Εάν με τον τρόπο σας δώσετε αφορμή να σας παρερμηνεύσουν, δεν θα αποφύγετε τα λάθη. Οι περίεργες διαθέσεις και τα συναισθήματά σας θα σας δίνουν μηνύματα που είναι προτιμότερο να αγνοήσετε, παρά να τους δώσετε σημασία και να καταλήξετε σε εσφαλμένες αποφάσεις που θα προκαλέσουν παραπάνω προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε διά ροπάλου τον σαρκασμό, γιατί μόνο με ευγένεια θα βγείτε κερδισμένοι αυτή την περίοδο και θα κερδίσετε εύκολα τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φίλων σας, που θα σας είναι χρήσιμη, ενώ παράλληλα οι συναντήσεις μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα. Επιμείνετε μόνο σε ξεκάθαρες προτάσεις, αφού ό,τι ακούγεται καλό ίσως να μην είναι και τόσο αληθινό. Εχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε πού υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι ικανό να σας βλάψει στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το έντονο άγχος και οι τάσεις μελαγχολίας που σας εμφανίζονται σας βγάζουν από τους κανονικούς ρυθμούς. Αν θέλετε να τους ξαναβρείτε για να νιώσετε καλύτερα, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, είτε κάνοντας μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα που σας πνίγει είτε απολαμβάνοντας βόλτες με τους φίλους ή τον σύντροφό σας. Μην επιχειρήσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που μπορεί να υπάρχουν στις συνεργασίες ή στις σχέσεις σας, καθώς αυτές οι μέρες θα είναι άκρως ακατάλληλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε κυρίως με θέματα του σπιτιού, αφήνοντας για λίγο στην άκρη υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό για να νιώσετε πιο ευχάριστα στον προσωπικό σας χώρο, αλλά, καθώς τα έξοδα δεν υπάρχει περίπτωση, όπως και να ‘χει, να τα γλιτώσετε, φροντίστε να μην το παρακάνετε και βγείτε τελείως εκτός προϋπολογισμού. Στοχεύστε ψηλά, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και τι να περιμένετε, ώστε, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το θέλατε, να μην απογοητευτείτε.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να κάνετε δίκαιο μοίρασμα στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας, για να μη νιώσετε ούτε ότι οι άλλοι σας καταπιέζουν ούτε ότι δεν λαμβάνουν την προσοχή που τους αναλογεί από μέρους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει σαν ένα είδος πυξίδας, για να μπορέσετε να κάνετε φανερές τις συναισθηματικές ανάγκες σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και παράλληλα να καλύψετε και τις δικές του, ανταλλάσσοντας χώρο και χρόνο. Δείξτε σύνεση στα οικονομικά. Από εσάς καθαρά η οικονομική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μικροπροβλήματα που θα υπάρχουν στον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανό να εξελιχθούν σε εντάσεις και να σας θέσουν εκτός ελέγχου, καθώς και να προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, όταν βλέπετε ότι ο εκνευρισμός είναι διάχυτος, και προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστείτε. Αφήστε για αργότερα τις οριστικές αποφάσεις, γιατί τώρα το πιο πιθανό είναι να πείτε τέλος και να διαλύσετε συνεργασίες που σας χρειάζονται, παρότι είστε πολύ περήφανοι για να το παραδεχτείτε.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε τάξη την αταξία που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες. Μια που όλα είναι πιθανά, δεν αποκλείεται ακόμα και ένας γάμος ή μια ευτυχής κατάληξη έπειτα από μια περίοδο εντάσεων και προστριβών. Στους αδέσμευτους δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας, που θα είναι ικανός να ανατρέψει όλα τα δεδομένα που είχατε μέχρι στιγμής. Αλλάξτε λίγο τον τρόπο που σκέφτεστε και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας συνέχεια τα ίδια λάθη. Ανοιχτείτε και δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν, αν θέλετε οι επόμενοι μήνες να σας βρουν δεσμευμένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις σε συμφωνίες που ήταν ολοκληρωμένες, μη φοβηθείτε και κάνετε αδέξιες κινήσεις, επειδή ήδη έχετε ανοιχτεί οικονομικά, γιατί γρήγορα θα ξαναβρείτε τον ρυθμό σας και θα πετύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε κάθε είδους βιασύνη, όποιο θέμα κι αν έχετε, για να μην πέσετε σε παγίδες που θα τις χρεωθείτε και θα επηρεάσουν το γόητρό σας. Αποδείξτε σε όλους την αξία σας, ενώ η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σας ικανοποιεί σε σημείο που θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο και τον εαυτό σας, τον οποίο έχετε παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί στο συναισθηματικό τομέα, καθώς τα πάντα θα είναι δυνατά και συγχρόνως αδύνατα. Όσο εύκολα θα κάνετε κοινά σχέδια τόσο εύκολα θα ανατρέπονται ή θα καθυστερούν και, καθώς θα περνούν οι μέρες, τόσο πιο εύκολο θα είναι, αν δεν δείξετε εγκράτεια, να βρείτε σημεία επαφής με τον σύντροφό σας. Αυτό το κλίμα θα επικρατήσει και στις σχέσεις με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα πρέπει να κάνετε βήματα υποχώρησης, καθώς και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι πολλές και η εργασία σας ακόμα πιο σκληρή, αλλά με επιμονή και υπομονή θα καταφέρετε να διαμορφώσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να μην εγκλωβίζεστε και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, γιατί στον προγραμματισμό των οικονομικών σας είστε αναμφισβήτητα καλοί. Προβείτε σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αρκεί να μη βάλετε μπροστά το «εγώ» σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα οξύνετε την ήδη περίεργη κατάσταση και θα την κάνετε χειρότερη. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην μπείτε στη διαδικασία αντιπαραθέσεων, γιατί οι ριψοκίνδυνες κινήσεις και οι λανθασμένες επιλογές μπορεί να κοστίσουν και στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές υποχρεώσεις σας για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει πάλι. Μάθετε να τηρείτε τους κανόνες μιας σχέσης, για να μπορέσουν να καταλαγιάσουν οι εντάσεις και να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας. Στηρίξτε τη σχέση σας στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό, αποβάλλοντας κυριαρχικές τάσεις, αλλιώς δε θα έχει διάρκεια. Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δεν θα περνάει απαρατήρητη και θα έχετε επίπτωση στον συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σιγουριά και σταθερότητα στη σχέση σας. Είναι λάθος να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αποκρούει τα συναισθήματά σας, αλλά η διάθεσή σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα. Νιώθετε πως δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας κι έτσι μεγαλώνουν ολοένα οι απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας. Μειώστε την πίεση που του ασκείτε, αναλογιζόμενοι πως δεν θα θέλατε να είστε στη δική του θέση, και βρείτε χρόνο να του αφιερώσετε, αν δεν θέλετε η σχέση σας να καταλήξει σε τέλμα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...