Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Ελένη Καρακάση: «Κλειδώθηκα, πήδηξα από το μπαλκόνι και έλεγαν πως έκανα απόπειρα...

Η Ελένη Καρακάση φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον»...

Γιούλικα Σκαφιδά: Αγκαλιά με το νεογέννητο γιο της ποζάρει στο σαλόνι της

Η Γιούλικα Σκαφιδά διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής...

«Σασμός»: Η κηδεία του Λάζαρου δυναμιτίζει περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα

Ο Αστέρης ανακοινώνει στο Μαθιό ότι η Αργυρώ του...

Το Χριστουγεννιάτικο FREEWIN στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το FREEWIN στα καταστήματα ΟΠΑΠ μπαίνει σε εορταστικό κλίμα, επιφυλάσσοντας καθημερινά...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 10 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι ανακατατάξεις στις σχέσεις σας, τα διλήμματα που θα σας δημιουργηθούν και η τάση σας για νοσταλγία θα ανασύρουν στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Εσείς θα κρίνετε, θα διαλέξετε και θα αποφασίσετε ποιους θα δείτε και πώς θα τους συμπεριφερθείτε. Μπορεί, αν κινηθείτε μυστικά, να ανακαλύψετε κάτι που σας φαίνεται χρήσιμο, αλλά μια λανθασμένη κίνηση ενδέχεται να ανατρέψει αυτό που έχετε στο μυαλό σας και, αντί να χτίσετε πιο γερές σχέσεις, να τις γκρεμίσετε και να χαρακτηριστείτε περίεργοι ή κακοπροαίρετοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, όμως δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τι θα γίνει, να καταπιέζεστε συναισθηματικά και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας. Πολεμήστε το άγχος και τον φόβο και έτσι θα έχετε «προκλήσεις» στον συναισθηματικό και τον επαγγελματικό τομέα. Να θυμάστε ότι, αν θέλετε αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να αρχίσετε από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε στους άλλους και έπειτα να προβείτε σε αποφάσεις. Φροντίστε να περιορίσετε την παρορμητικότητα, καθώς δεν μπορεί να συνυπάρξει με την επιφυλακτικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον. Όταν το θέλετε, είστε δυναμικοί, ερωτικοί και προστατευτικοί, αλλά έχετε και αυτό το… μικρόβιο μέσα στο μυαλό σας, που σας κάνει να πιστεύετε πως κάτι καλύτερο υπάρχει πίσω από τη γωνία. Σταματήστε να παίζετε αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί, αν καταστρέψετε αυτό που έχετε με ανόητα καπρίτσια, να είστε σίγουροι πως κανένας δεν θα συμμεριστεί την αβάσιμη άποψή σας. Ηρεμήστε και νοιαστείτε πραγματικά για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και δεν θα χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε την τάση να πληγώνετε το ταίρι σας συνειδητά ή ασυνείδητα, ενώ εσείς δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Κάντε διάλογο με τον σύντροφό σας και μη συσσωρεύετε μέσα σας αρνητικά συναισθήματα, που κάποια στιγμή θα σας κάνουν να εκραγείτε βίαια. Αποφύγετε να απαντήσετε στις προκλήσεις του με πρόκληση. Αν πιστεύετε ότι η σχέση σας έχει περιθώρια βελτίωσης, φροντίστε να παίρνετε τις αποφάσεις σας με καθαρό μυαλό και τρίτα άτομα ή γεγονότα που σας προβληματίζουν από το παρελθόν θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας.

ΛΕΩΝ: Όλα έχουν κάποιον λόγο που γίνονται και ίσως είναι καλύτερα που διαμορφώνεται έτσι το σκηνικό, καθώς όσοι θα παραμείνουν κοντά σας θα έχουν δώσει την καλύτερη απόδειξη ότι σας αγαπούν. Αυτοί που θα αντιδράσουν είναι όσοι είχαν υποκριθεί συναισθηματικά απέναντί σας, προκειμένου να επιτύχουν σκοπούς που μόνο οι ίδιοι γνώριζαν. Τέτοια άτομα όμως δεν χρειάζεται να τα έχετε δίπλα σας. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στις κοινωνικές σχέσεις σας, ώστε, αν προκύψουν μέσα από αυτές συνεργασίες, οι άλλοι να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Μέσα από την εξέλιξή τους θα εξελιχθεί και ο δικός σας χαρακτήρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λόγια που θα ακούσετε από τρίτους θα σας πονέσουν, όμως θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που τόσον καιρό αποφεύγατε. Ακούστε ό,τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και στη συνέχεια πάρτε την ανάλογη θέση. Εάν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι ότι θα επηρεαστούν αρνητικά το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας. Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό οι καταστάσεις που θα προκληθούν από εσάς αυτό τον μήνα να σας προκαλέσουν στομαχικές διαταραχές, αν δεν δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και την ανοχή που χρειάζεται. Εάν δεν θέλετε να έχετε προβλήματα και στο μέλλον, ηρεμήστε.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τις δύσκολες στιγμές να σας προκαλέσουν στρες ή κατάθλιψη και να επηρεάσουν το νευρικό σας σύστημα. Αργές και σταθερές αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό θα βάλουν την καθημερινότητά σας σε καινούργιους ρυθμούς. Προωθήστε τα σχέδιά σας και προσπαθήστε να αλλάξετε παραστάσεις, αποφεύγοντας το ρίσκο, για να έχετε αίσια αποτελέσματα. Διακινήστε τις ιδέες σας χωρίς να υπερβάλετε, αφού νιώθετε έντονα την ανάγκη της υλικής εξασφάλισης. Ένας καλός τρόπος για να βρείτε τις ισορροπίες σας είναι να αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις και αντιπαραθέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δουλέψτε με διπλωματία, για να κατορθώσετε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας. Το θάρρος θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείτε, αλλά μην το παρακάνετε, διότι έτσι θα αποφύγετε συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν έριδες και αντιπαλότητες. Πρέπει να θυμάστε πως η ευνοϊκή έκβαση των υποθέσεών σας θα εξαρτηθεί από τη σωστή δόση δυναμισμού και αισιοδοξίας που θα διοχετεύσετε τόσο στην εργασία σας όσο και στην καθημερινότητά σας. Ανοίξτε την πόρτα της καρδιάς σας και θα γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα που θα σας συνεπάρει, ώστε να τα ξεχάσετε όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το φλογερό ταμπεραμέντο σας θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο και θα κάνετε νέες γνωριμίες, που θα σας τονώσουν ψυχικά, ενώ θα σας χαρίσει αρκετές ερωτικές περιπέτειες και μικρά φλερτ. Θα υπάρχει αφθονία σε προσκλήσεις από φίλους. Παρότι με έξυπνες κινήσεις θα έχετε μεγάλη άνοδο στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα, οι μέρες αυτές σας βρίσκουν προβληματισμένους όσον αφορά τα παιδιά και την οικογένεια και σας κάνουν να νιώθετε ιδιαίτερα αδύναμοι να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε σχέση ή αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή μην περιμένετε τον πρίγκιπα του παραμυθιού να σας χτυπήσει την πόρτα. Κυκλοφορήστε, βγείτε, δείξτε την ερωτική σας διάθεση, μια που οι ευκαιρίες που θα έχετε δεν θα είναι λίγες. Να θυμάστε όμως ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην πληγώσετε άτομα που σας έχουν σταθεί στο παρελθόν και γνωρίζετε πως ήλπιζαν να έχουν στο μέλλον κάτι περισσότερο με εσάς. Είναι άδικο να καταστρέψετε ή να διώξετε μια σχέση που έχει να σας προσφέρει πολλά και, πάνω απ’ όλα, μια ευτυχισμένη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις της κοινής πορείας σας, γιατί, διαφορετικά, ενδέχεται να βομβαρδίζετε το μυαλό σας με ανυπόστατα σενάρια, που θα κουράσουν τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας. Το σημείο που κάνετε από την αρχή λάθος είναι η προσκόλληση που έχετε σε αυτά που περάσατε στο παρελθόν. Να θυμάστε όμως πως, επειδή έτυχε να έχετε «καεί» από κακές συμπεριφορές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις συγχέετε με το παρόν και να είστε μονίμως καχύποπτοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες, προτάσεις και συνεργασίες, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η κοινωνική ζωή αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον. Η περίοδος αυτή είναι ακατάλληλη για να απαιτήσετε και να πιέσετε τους συνεργάτες σας να προωθήσουν τα σχέδιά σας, ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας, αφού δεν θα μπορείτε να διαλέξετε τον σωστό τρόπο με τον οποίο θα κινηθείτε. Δείξτε αφοσίωση στα ομαδικά σχέδια, ώστε να σας βοηθήσουν και οι άλλοι στην πορεία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι υπήρξε πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς»

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός. Αναπολώντας...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...

Όλα όσα δε ξέρετε για τον κουμπάρο των Ματσούκα – Κόκκαλη που τράβηξε τα βλέμματα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το πρωί της περασμένης...

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα! – Ανιψιός του Παττακού ο δολοφόνος

Δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί «panic button» για...

«23 χρόνια μετά το γάμο και 25 γνωριμίας, είσαι ακόμα ο άντρας των ονείρων μου»

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά του

Η Στέλλα Μπεζαντάκου: Γιατί χτυπά την πόρτα του υπουργού Γιάννη Οικονόμου;

Μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου είναι...