Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 23 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν έχετε στο πρόγραμμά σας κάποιο ταξίδι θα αποδειχθεί κερδοφόρο. Ησυχο κλίμα θα επικρατεί στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά παράλληλα μέσα από αυτές θα αποκτήσετε καλούς φίλους και επιτυχημένες συνεργασίες. Αναδιοργανωθείτε και αγγίξτε την ευτυχία, για να ικανοποιηθούν όλες οι φαντασιώσεις και οι προσδοκίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα προβλήματα μπαίνουν στην άκρη και η ψυχολογία σας θα είναι απόλυτα ικανοποιητική, για να προχωρήσετε σε κατακτήσεις. Εκφραστείτε ελεύθερα προς τον σύντροφό σας, ενώ παράλληλα θα είναι διάχυτος ο ερωτισμός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και βάλτε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας. Τολμήστε και πρωτοτυπήστε ταυτόχρονα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τη φινέτσα, το στιλ και πάνω απ’ όλα τον αέρα σας.

ΛΕΩΝ: Οι συζητήσεις και οι προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες και συμφωνίες θα πέφτουν βροχή. Η τύχη είναι με το μέρος σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η εύνοια σε όλο της το μεγαλείο και σε όλους τους τομείς. Ακολουθήστε έξυπνες στρατηγικές και δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνεχίστε να κάνετε οικονομίες, για να μπορέσετε να λικνιστείτε στον χορό της σπάταλης. Πειραματιστείτε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και μετά θέστε τους μακροχρόνιους στόχους σας, φροντίζοντας να συλλέγετε πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδιά σας στον εργασιακό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε με πρακτικό μυαλό τι σας συμφέρει να κρατήσετε και τι όχι, γιατί ακόμα και αν δεν καταλήξετε σε κάποια συμφωνία, δεν είναι κακό μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνετε να αναπτύξετε την κοινωνική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια καινούργια αρχή, αφιερώνοντας πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας και χτίστε τη ζωή σας πάνω σε βάσεις που στηρίζονται στην καθαρή γνώση της βαθύτερης αλήθειας. Στηρίξτε το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε και προπαντός να έχετε την αίσθηση της σταθερότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ πιθανό για κάποιους από εσάς να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας που πιστεύατε ότι έχει τελειώσει. Η φλόγα θα ξαναδυναμώσει, αλλά θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας σε αρμονικό περιβάλλον, χωρίς τις συνηθισμένες εντάσεις που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό, και έρχονται καλύτερες μέρες και ακόμα καλύτερες νύχτες. Απαιτήστε αυτά που πρέπει και θέλετε στον έρωτα και αναζητήστε τις ισορροπίες στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προχωρήστε στη σχέση σας και γιατί όχι να μην ορίσετε και μια πιο επίσημη δέσμευση. Ήρθε ο καιρός να λάμψετε, να αναδειχθείτε, να βελτιώσετε την εικόνα σας και τις δημόσιες σχέσεις, αλλά να κάνετε και κάτι ουσιαστικό για τον έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε και πάρτε αγάπη χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις και χωρίς να προδίδετε τον εαυτό σας. Όσοι είστε μόνοι, μη χάσετε την ευκαιρία να κυκλοφορήσετε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, για να χρωματίσετε τη διάθεσή σας και να γίνετε πιο ερωτικοί και πιο σέξι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...