Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 7 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Ζητήματα κληρονομικά θα τακτοποιηθούν ευνοϊκά για εσάς αν δεν είστε υπερβολικοί με αυτά που ζητάτε και περιμένετε. Υπάρχουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να τακτοποιήσετε εάν θέλετε να έχετε οικονομική βελτίωση. Για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, προσπαθήστε να πάρετε με το μέρος σας κάποιους συναδέλφους που ήδη έχετε διαπιστώσει ότι δημιουργούν παρασκήνιο και παρασύρουν και άλλους με τα λεγόμενά τους. Μην μπλοκάρετε τα σχέδια στον τομέα της εργασίας, αλλά βάλτε όλες σας τις δυνάμεις για να ξεπεράσετε εμπόδια και δοκιμασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και διδαχθείτε μέσα από σφάλματα του παρελθόντος, κάνοντας κάθε φορά μικρά βήματα. Με τα προσχήματα και τις συγκαλυμμένες καταστάσεις θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και θα παρερμηνευτούν οι προθέσεις σας. Αγχος και βιασύνη για να τα προλάβετε όλα μπορεί να επιβαρύνουν το σώμα και το νευρικό σύστημα. Εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου και κάντε πιο υγιεινή διατροφή. Αφήστε πίσω καταχρήσεις και χαράξτε νέα πορεία στη ζωή σας. Αξίζετε πολλά και πρέπει να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει. Εκμεταλλευτείτε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας, για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σκεφτείτε ένα προς ένα τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας και μη χρυσώνετε το χάπι αποδίδοντας ευθύνες στο ταίρι σας. Μπορεί και το έτερον ήμισυ να έχει κάνει τα δικά του λάθη, αλλά τουλάχιστον τα έχει παραδεχτεί, σε αντίθεση με εσάς, που επιμένετε να φοράτε παρωπίδες. Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μονιμοποίηση της σχέσης σας και να αισθανθείτε τη σιγουριά που αναζητάτε, εκφραστείτε πιο ελεύθερα, αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας και η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική. Απομακρύνετε όλες τις αρνητικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας, γιατί μόνο με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας, καθώς η εσωτερική σας ομορφιά θα φανεί αν έχετε καλή υγεία και φυσική κατάσταση. Η εβδομάδα θέλει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και έλεγχο των νεύρων σας. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδιά σας, καθώς ναι μεν στα έσοδά σας παρατηρείται μια κινητικότητα, αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Ίσως κληθείτε να δώσετε μια μάχη για κάτι που σας στέρησαν στον εργασιακό χώρο και αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας, ώστε να μη σας φρενάρουν κάποια απρόοπτα έξοδα. Το μεγάλο ατού που έχετε στα χέρια σας είναι η άνεσή σας να επικοινωνείτε με τους άλλους. Χρησιμοποιήστε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκτιμώντας πάντα τις καταστάσεις που επικρατούν, για να κρατήσετε τη σχέση που σας ενδιαφέρει ή να ανοίξετε τα πανιά σας και να ζήσετε έναν έρωτα. Τολμήστε νέες γνωριμίες και αφήστε στην άκρη το παρελθόν, που τόσο σας πλήγωσε. Το επόμενο διάστημα σας υπόσχεται ευχάριστες ερωτικές νύχτες, αφού ο ρομαντισμός σας θα είναι διάχυτος και τα συναισθήματα θα ξεχειλίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε σχέσεις που θα σας ζωντανέψουν και θα θέλουν να σας βγάλουν από τη μοναξιά που μόνοι σας έχετε δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα. Ο φόβος που σας προκαλεί ο ανταγωνισμός σάς κάνει να είστε επιθετικοί απέναντι στους συνεργάτες σας και αυτό δεν βοηθάει ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σχεδίων σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, για να μην έχετε προβλήματα. Κάντε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Με τη βοήθεια της λογικής θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ξεπεράστε παλιές νοοτροπίες, που σας κατατρόπωναν, και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευτεί και να τον ερωτευτούν. Φροντίστε να λύσετε το συντομότερο οποιεσδήποτε διαφορές με τον σύντροφό σας, ώστε να γίνουν σημαντικές θετικές αλλαγές στη σχέση σας. Ανοίξτε διάλογο, κρατώντας ένα επίπεδο, για να αποφευχθούν οι εντάσεις. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, αναθεωρήστε τις απόψεις σας για τις σχέσεις και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει προ καιρού. Όσοι εξακολουθείτε να είστε μόνοι κάντε αλλαγές στη συμπεριφορά σας, καθώς η απόμακρη στάση που κρατάτε είναι ο λόγος που κάποιοι φοβούνται να σας πλησιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δραπετεύστε από την καθημερινότητα, προγραμματίζοντας ένα μικρό ταξίδι, τόσο για να ξεκουραστείτε όσο και για να περάσετε περισσότερες ώρες με τον σύντροφό σας. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να βρεθείτε πιο κοντά και να εκδηλώσετε τα κρυμμένα σας συναισθήματα. Βελτιώστε τη συμπεριφορά σας και αλλάξτε κάποιες συνήθειες που νιώθετε ότι σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει και θα νιώσετε και οι δυο πιο ευτυχισμένοι μέσα σε μια υγιή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάλλον θα δοκιμαστεί αρκετά η σχέση όσων από εσάς είστε δεσμευμένοι και δεν αποκλείεται, αν δεν έχει γερές βάσεις και έχει φτάσει εδώ και καιρό σε τέλμα, να διαλυθεί οριστικά. Λογικό είναι ότι κάτι τέτοιο ίσως σας βρει εν μέρει απροετοίμαστους και σας στενοχωρήσει, όμως πολύ σύντομα θα κάνετε μια νέα γνωριμία, που θα σας κάνει να ξεχάσετε και να καταλήξετε στο συμπέρασμα πως ήταν απαραίτητο και για το καλό σας ό,τι έγινε. Συμπαρασταθείτε σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη, προσέχοντας όμως τα όρια που επιβάλλουν οι συνθήκες, χωρίς να γελοιοποιείτε τις σοβαρές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στον εργασιακό χώρο. Κρατήστε το επίπεδο στις συζητήσεις σας και μη ρίξετε άλλο λάδι στη φωτιά. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τον λόγο και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αφού, αν αποπαίρνετε όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, είτε έχουν δίκιο είτε άδικο, δεν θα κερδίσετε τίποτε άλλο εκτός από τη ρήξη στις σχέσεις σας. Τα μικρά ή τα μεγάλα άλυτα προβλήματα που έχετε θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όπως και οι αντιδράσεις των άλλων απέναντι στις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ωθήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους στα άκρα, ώστε να μειώσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και στα αγαπημένα πρόσωπα και να τα προσεγγίσετε με περισσότερη άνεση. Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να δείξετε πώς νιώθετε ή για να πείτε τα παράπονά σας στο φιλικό και το συγγενικό σας περιβάλλον ούτε για να προβάλετε τις διεκδικήσεις σας στον εργασιακό χώρο. Πρέπει να σκεφτείτε πιο λογικά και πιο ψύχραιμα, αποβάλλοντας κάθε σκέψη για εκδίκηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Ένας έντονος εκνευρισμός που θα παρατηρηθεί θα δυσκολέψει τις συνεννοήσεις που επιβάλλεται να κάνετε. Η εκδήλωση των συναισθημάτων σας θα παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες και είναι πιθανό η βασική αιτία των διαφωνιών να εμφανίζεται επειδή καθένας έχει διαφορετικές αξίες και διαφορετικά πιστεύω για το ίδιο πράγμα. Μάθετε να υποχωρείτε όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και να συγκρατείτε τα νεύρα σας, αλλιώς θα μεγαλώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον σύντροφό σας. Εάν δεν μπορείτε να φερθείτε λογικά, είναι καλύτερο να απομονωθείτε και να μην ανοίξετε συζητήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...