Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μη ζηλεύετε ειδικά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας. Αποδεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας θα ψάχνει τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Κάντε μια καινούργια προσέγγιση στη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα, για να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει το κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά.

ΛΕΩΝ: Σε σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις. Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφά η κοινωνική ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν. Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε από το να μείνετε μέσα και να πλήξετε.

ΖΥΓΟΣ: Προτού οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά σας κίνητρα. Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις θα πετύχετε την εκτίμηση και την εύνοια των συνεργατών. Άσκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή. Το αίσθημα της δημιουργικότητας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μονοπάτια που οδηγούν στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε τη στρατηγική σας, αλλά αλλάξτε πολιτική για να κερδίσετε ό,τι επιθυμείτε. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαγγελματικές εξελίξεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικές για εσάς. Ανταποκριθείτε θετικά και με αγάπη στα συναισθήματα ενός δικού σας προσώπου.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα πράγματα στη ζωή σας αποκτούν μια ξεκάθαρη και σταθερή υπόσταση. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, αυτήν την εποχή γίνονται ανοίγματα στη ζωή σας και έρχονται πολλές αλλαγές προς το καλύτερο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...