Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 07 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας. Αφήστε τους να αναλάβουν πρωτοβουλίες, αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας. Η οικονομική σας κατάσταση θα συνεχίσει να δημιουργεί εντάσεις, αλλά θα υπάρξουν κέρδη από τις δραστηριότητες και τις δουλειές σας. Ως διά μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αιτίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε, ώστε να αποκτήσετε την ψυχική ηρεμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Περνώντας από διάφορα στάδια, χωρίς να καθυστερείτε, θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Οι ρυθμοί σας στον εργασιακό τομέα αλλάζουν ταχύτατα και πλέον θα ενεργείτε με περισσότερο νεύρο και με ισχυρότερη θέληση, πειραματιζόμενοι με νεωτερισμούς και καινοτομίες. Το έδαφος για να προχωρήσετε κρίνεται πιο ασφαλές και έτσι θα πάρετε ορισμένα μαθήματα, για να πάψετε να πετάτε στα σύννεφα. Ψάξτε και βρείτε την κάλυψη που αποζητάτε ώστε να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και φροντίστε να έχετε πάντα κατά νου τον νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Είχατε αρκετές επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που σημειώθηκαν δεν αποδεικνύουν δικές σας λανθασμένες ενέργειες, αλλά υποδηλώνουν την άγνοια των βαθύτερων αιτιών του εκάστοτε προβλήματος. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας, ειδικά αυτές που αφορούν περιουσιακά θέματα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τη «χρυσή τομή» με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα τα σχέδιά σας. Φροντίστε έστω και για λίγο να μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι και τότε θα ανακαλύψετε ότι αυτή η συμπεριφορά σάς ταιριάζει περισσότερο και σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων. Μια καινούργια σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα, που δεν αποκλείεται να προέρχεται και από τον επαγγελματικό χώρο. Επικεντρωθείτε στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου σας και μη μένετε αδιάφοροι όσον αφορά την επαγγελματική σταδιοδρομία σας.

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα είναι αρκετά ενθαρρυντική ώστε να προβείτε σε αλλαγές, ακούγοντας πάντα γνώμες, για να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα και να καταλήξετε στο καλύτερο. Οι επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι βέβαιο ότι σύντομα θα φέρουν αυξήσεις στα εισοδήματά σας, ωστόσο ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πιεστικός, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά ζητήματά του. Ο τρόπος που ζούσατε έως τώρα αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο, ενώ παράλληλα θα κάνετε σοβαρές προσπάθειες για να εξισορροπήσετε τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν ξαφνικά θα σας ωθήσουν να αναπτυχθείτε και να προοδεύσετε. Θα γεμίσετε διλήμματα που δεν είχατε σκεφτεί ή προβλέψει και τα σχέδιά σας θα έχουν να αντιμετωπίσουν εμπόδια, όμως αυτή τη φορά δεν θα είστε θεατές αλλά οι βασικοί πρωταγωνιστές. Οι εμπνευσμένες ιδέες και οι έξυπνες στρατηγικές θα απομακρύνουν τα λάθη και θα επαναφέρουν την πολυπόθητη αρμονία στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή. Τώρα που μπαίνετε σε φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό, φροντίστε να είναι όλα άψογα και να έχουν σωστές βάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Το πείσμα σας είναι τόσο μεγάλο, που δεν έχετε σκοπό να σταματήσετε εάν δεν καταφέρετε να προωθηθείτε σε υψηλότερα επίπεδα. Στις κοινωνικές και τις φιλικές συναναστροφές σας θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί, καχύποπτοι και αντιδραστικοί. Δεν θα σας κατανοούν εύκολα και εσείς θα θέλετε να απαγκιστρωθείτε από παλιές γνωριμίες και σχέσεις, που δεν ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και σας κάνουν να νιώθετε πίεση. Είναι πολύ πιθανό να συγκρουστείτε με κάποιους συνεργάτες για εργασιακά θέματα, αλλά με την επικράτηση της λογικής θα καταλήξετε σε ευνοϊκές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε μπροστά την εμπειρία, τη γνώση και τις αντοχές που διαθέτετε, για να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας και προετοιμαστείτε κατάλληλα, γιατί σας περιμένει δουλειά. Με μια εσωτερική ματιά θα καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε αυτή την περίοδο. Δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πουν άτομα της οικογένειάς σας, για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις, και φροντίστε να είστε ήρεμοι, αν θέλετε να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην έρθετε σε αντίθεση εξαιτίας διαφορετικών απόψεων με τους δικούς σας, γιατί δεν θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογική διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη και αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε μέσω άλλων. Προσέξτε σε αυτή σας την προσπάθεια να μην εμποδίσετε τις ενέργειες των άλλων. Ανασύρετε στην επιφάνεια κάθε πτυχή του χαρακτήρα σας που φώλιαζε μέχρι πρότινος μέσα σας και θα αποτελέσετε πραγματική αποκάλυψη για το έτερον ήμισυ αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Μη σας πιάσει πανικός καθώς θα συνειδητοποιείτε την πραγματική σας ταυτότητα και αποφύγετε να δημιουργήσετε πολεμική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, με αντιπαραθέσεις και προστριβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε για να προβάλετε τα ενδιαφέροντά σας και να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας θα υπάρχουν, αλλά, αν θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Ελέγξτε σχολαστικά τα έξοδά σας και τακτοποιήστε τις οικονομικές εκκρεμότητες, διορθώνοντας τυχόν λάθη. Περιοριστείτε κάπως στον συναισθηματικό τομέα και αναζητήστε τη φροντίδα του συντρόφου σας, γιατί, παρ’ όλο που φροντίζετε επιδέξια να το κρύψετε, την έχετε μεγάλη ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα για να ευχαριστήσετε το ταίρι σας, αλλά να θυμάστε πως δεν πρέπει να ξυπνήσετε μνήμες του παρελθόντος, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με βιώματα που διαμόρφωσαν το υποσυνείδητό σας. Προβείτε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, τις οποίες θεωρείτε απαραίτητες, και αφεθείτε στα ερωτικά καλέσματα του συντρόφου σας. Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να τον κατακτήσετε και να τον γοητεύσετε ακόμα περισσότερο. Να θυμάστε πως η σχέση σας απαιτεί επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, οπότε μη χρονοτριβείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αδέσμευτοι επιμένετε να «κολλάτε» σε κάποιες παλιές πληγές, που δεν σας αφήνουν να ξεχάσετε το παρελθόν ή να απαγκιστρωθείτε από αυτό. Κάντε τις απαιτούμενες προσπάθειες για να βάλετε καινούργια θεμέλια στη ζωή σας. Αρχίστε να προγραμματίζετε το μέλλον σας και μη μένετε σε σκέψεις. Η απώλεια μιας σχέσης δεν πρέπει να σας οδηγήσει σε απομόνωση αλλά σε μια αντικατάσταση. Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά δεν θα μάθετε τον βαθμό δυσκολίας αν δεν το προσπαθήσετε. Μην ξεχνάτε ότι ο τομέας των προσωπικών σχέσεων απαιτεί από εσάς ιδιαίτερη φροντίδα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...