Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 13 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βοηθήσετε ανθρώπους που δεν αξίζουν να ανήκουν στους φίλους σας. Η ευτυχία σας βασίζεται σε ώριμες σκέψεις, μια που αποφάσεις ενθουσιασμού δεν θα σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η στρατηγική που θα καταστρώσετε σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα θα κάνουν θαύματα. Εάν εξαιρεθούν κάποιοι διαπληκτισμοί με οικογενειακά σας πρόσωπα, η κοινωνική σας ζωή βαίνει καλώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους θα συνεχίζει στα ίδια επίπεδα. Ηρθε η ώρα να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε ό,τι θα αφορά τα συναισθήματά σας. Η περίοδος αναζήτησης και αποφασιστικότητας που περνάτε θα έχει αίσιο τέλος.

ΛΕΩΝ: Βάλτε μπρος τα επαγγελματικά σας σχέδια για να έχετε αποτελέσματα. Διατηρήστε ακμαίες τις δυνάμεις σας και να είστε σε καλή ψυχολογική διάθεση ακόμη και στα δύσκολα. Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε τόσο τα εργασιακά σας σχέδια όσο και τα προσωπικά σας, αφού τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με απόλυτη επιτυχία. Εάν παραμείνετε απόμακροι και αποστασιοποιημένοι, θα αντιμετωπίσετε κρίσεις ζηλοτυπίας.

ΖΥΓΟΣ: Τα πάντα είναι πιθανόν να συμβούν, γι’ αυτό φροντίστε να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Νιώστε πιο ήρεμοι και κατασταλαγμένοι για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με υπευθυνότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και κάντε βήματα για να τους προσεγγίσετε και εσείς. Δείξτε τους τον πραγματικό σας εαυτό και θα ενθουσιαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας αλλά και να κάνετε πραγματικότητα πολλά από το όνειρά σας. Τολμήστε συζητήσεις και επαφές που φοβόσασταν να κάνετε και όλα θα πάνε στο τέλος καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενισχύστε την επιθυμία σας να βρείτε μια σχέση που θα σας καλύπτει πλήρως και έναν σύντροφο που θα σας ταιριάζει σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στον χαρακτήρα σας. Γίνεστε πιο δεκτικοί και αυτό θα ενθαρρύνει κάποιο πρόσωπο να σας πλησιάσει ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ζητάτε, βάλτε τάξη στα συναισθήματά σας και γνωρίστε ανθρώπους που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και η μέρα ανταμείβει την πρωτοτυπία, το θάρρος και το έξυπνο ρίσκο.

ΙΧΘΥΕΣ: Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται. Η μέρα θα σας εμπνεύσει. Άνετα μπορείτε να σταματήσετε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...