Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 15 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική σας ζωή θα αρχίσει από αυτόν τον μήνα να καλυτερεύει αισθητά, οπότε δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είστε μόνον εσείς που νιώθετε εγκλωβισμένοι, αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην είστε απόλυτοι σε ό,τι λέτε, καθώς κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετά δύσκολες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να κατανοείτε και τις απόψεις των άλλων και ίσως ανακαλύψετε πράγματα που δεν γνωρίζατε. Στάσιμα θα φαίνονται όλα όσα έχουν σχέση με τον οικονομικό σας τομέα. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συναισθηματική σας ζωή δεν θα βρίσκεται στα καλύτερά της. Το λάθος σας είναι πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στα οικονομικά σας, τα μεταφέρετε και στη σχέση σας. Είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Μόνοι σας δημιουργείτε απομάκρυνση και μια παγωνιά με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, χωρίς να υπάρχει λόγος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και μην είστε εριστικοί μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε πως ακόμα και στα πιο δύσκολα η οικογένειά σας είναι αυτή που σας στηρίζει. Δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τα δικά σας νεύρα, που έχουν δημιουργηθεί από άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

ΖΥΓΟΣ: Οι περίεργες και απρόσμενες συναντήσεις που θα έχετε θα σας αναστατώσουν και θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος. Κάποιες θα σας θυμίσουν ωραίες στιγμές της ζωής σας και άλλες θα σας απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο, ώστε να προβείτε σε συναντήσεις επαγγελματικές και να εκθέσετε τις ιδέες σας. Εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας. Το παρασκήνιο που θα υπάρχει φέρνει πολλά απρόοπτα, οπότε μη δημιουργήσετε εντάσεις και αναταραχές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένη θα είναι η ανάγκη σας να καταξιωθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν λάθη μη αναστρέψιμα και θα προκαλέσουν εντάσεις. Καινούργιες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυναμικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε πιο εντατικά με τη συναισθηματική σας ζωή και δείτε με άλλο μάτι την προσωπική σας σχέση. Θα αισθανθείτε πιο ανανεωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ, ενώ οι εργασίες σας θα αποδώσουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντάσεις μπορεί να υπάρχουν πάνω σε κάποια μεγαλεπήβολα σχέδιά σας, τόσο από τους συνεργάτες όσο και από άτομα του προσωπικού σας περιβάλλοντος, αλλά είναι επόμενο πως δεν γίνεται να συμβαδίζουν οι απόψεις όλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αναμείξετε τον οικονομικό τομέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί αυτό θα φέρει ρήξη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και δώστε τέλος σε εκκρεμότητες που υπάρχουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...