Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 11 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Παρά το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα σας, αυτόν τον μήνα θα έχετε αρκετό χρόνο που θα σας αφήσει περιθώρια για διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις. Τολμήστε και δεν θα χάσετε. Προστατέψτε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν πραγματικά από κακόβουλα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανασάνει, βγαίνοντας οριστικά από μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Εξάλλου, εσείς, με τη συμπεριφορά σας, προκαλέσατε τα όποια αδιέξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διπλωματία θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σας δώσει ιδιαίτερη ευεξία στην προσπάθειά σας να πετύχετε κάτι που δεν μπορείτε με αξιοκρατικό τρόπο. Αλλάξτε τον προσωπικό σας χώρο για να ανανεωθείτε και να ανεβείτε ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθίστε και αναρωτηθείτε πόσες φορές έχετε αλλάξει γνώμη τον τελευταίο καιρό. Ανοίξτε την καρδιά σας και γίνετε πιο εκδηλωτικοί, γιατί ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιληφθείτε το μέγεθος της μοναξιάς σας.

ΛΕΩΝ: Βάλτε κάποια ιεραρχία στον τρόπο που προσπαθείτε να διευθετήσετε ορισμένα θέματα, για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις απρόβλεπτες καταστάσεις που τόσο φοβόσαστε. Επανεξετάστε ό,τι σας έχουν υποσχεθεί, γιατί έτσι θα δείτε πόσο πραγματοποιήσιμα είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε πιο ουσιαστικούς τρόπους για να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας σε φίλους ή στον σύντροφό σας και αυτό θα δώσει άλλη τροπή τις σχέσεις σας. Διαπραγματευτείτε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασύρεστε από τη δυναμική συμπεριφορά και τη διάθεσή σας και βάλτε λίγο φρένο. Εχετε και εσείς δικαίωμα να χαλαρώνετε και να κάνετε ακόμα και λάθη. Μη δέχεστε αδιαμαρτύρητα ψευδείς δηλώσεις που κάνουν άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιδράστε και αντισταθείτε απέναντι στην κοινωνική κριτική. Εχετε κάθε λόγο να επαναστατείτε σε κάτι που δεν αρμόζει στα μέτρα σας και ούτε συμβαδίζει με τις προσωπικές σας αξίες. Μία ουσιαστική συζήτηση θα δώσει λύση σε πολλά ερωτήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανακατατάξεις στη ζωή σας σας κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι και να μην μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες αλήθειες. Συντονιστείτε με τις αλλαγές, παίρνοντας μόνο τα θετικά μηνύματα. Μόνο η διπλωματία και η ευγένεια θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε αυτόν τον μήνα υποχρεώσεις και ευθύνες που ποτέ δεν φέρατε σε πέρας, λόγω του φόβου σας ότι θα ανατραπούν κάποιες λεπτές ισορροπίες, γιατί έτσι θα είναι καλύτερα. Πάρτε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό χώρο και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, εγκαταλείποντας προγραμματισμούς και μεθοδεύσεις, και αφήστε τον αυθορμητισμό σας να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσο απαραίτητες είναι οι σωστές κινήσεις, άλλο τόσο απαραίτητη είναι και η αισιοδοξία. Προσαρμοστείτε στους καινούργιους ρυθμούς σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...