Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι κάνει βόλτες με σκάφος στη Μύκονο

Ο καιρός έχει ζεστάνει ξανά και θυμίζει καλοκαίρι παρά...

Έρχεται στο Netflix η δεύτερη σεζόν της σειράς «I Am Georgina»

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «I Am Georgina» έρχεται...

Το μπότοξ λειτουργεί και ως ψυχοφάρμακο για σοβαρές παθήσεις

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς φανατικός των επεμβάσεων αισθητικής...

Ο Νίκος Οικονομόπουλος γίνεται ντοκιμαντέρ στον ΑΝΤ+

Η ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου, ντοκιμαντέρ στον ΑΝΤ+! Ο τραγουδιστής,...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Παρότι ο δρόμος σας δεν ήταν στρωμένος με κόκκινο χαλί, καταφέρατε να κάνετε μεγάλη πρόοδο και να κλείσετε αρκετές από τις εκκρεμότητες που είχατε, αλλά και να βελτιώσετε τα σχέδιά σας με ουσιαστικές αποφάσεις που λάβατε. Η διάθεση που έχετε για εκσυγχρονισμό θα συμβάλει αποτελεσματικά ώστε να αναζητήσετε νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σας. Προτού προχωρήσετε, εναρμονίστε τις δυνάμεις με τα «θέλω» σας, ώστε να ανοίξουν και οι άλλοτε κλειστές πόρτες. Μην αφήσετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν μεταξύ ελπίδας και άγχους.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε υπερευαίσθητοι και ο σύντροφός σας δυσκολεύεται να κατανοήσει τον υπέρμετρο ρομαντισμό σας. Αν όμως στην προσπάθειά σας να τον ταρακουνήσετε αρχίσετε να παίζετε παιχνίδια γοητείας, θα κάνετε τη σχέση σας δύσκολη και δεν θα κερδίσετε τίποτε. Αν ξεπεράσετε τα όρια, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τελεσίδικες αποφάσεις από το έτερον ήμισυ. Μην αφήσετε τη φθορά να δηλητηριάσει την ερωτική ζωή σας και μην παίζετε τον ρόλο του θύματος, που δεν σας ταιριάζει. Ο ψυχισμός σας υποφέρει λόγω συνεχών συναισθηματικών αλλαγών και ο εκνευρισμός σας μπορεί να προκαλέσει εύκολα ρήξη στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε την απόδοσή σας να πέσει, βασιζόμενοι στη σκέψη ότι οι άλλοι θα είναι συνέχεια εκεί και θα σας βοηθούν στα δύσκολα. Ακόμα και αν στην περίπτωσή σας δεν ισχύει κάτι τέτοιο, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως στα ωραία είναι όλοι εκεί, αλλά στα άσχημα απουσιάζουν. Οπότε φροντίστε να διατηρήσετε την ενέργειά σας στο μάξιμουμ, ώστε να έχετε δυνάμεις, αν τις χρειαστείτε. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και τη συμπεριφορά σας. Παράλληλα, καθορίστε τις θέσεις σας, για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές ανάγκες σας.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για να βρεθείτε με τα πρόσωπα που επιθυμείτε, αλλά και για να ζήσετε με τον τρόπο που σας αντιπροσωπεύει. Ομως, επειδή εύκολα θα δημιουργηθούν παρανοήσεις ή θα οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις, προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο, τις υποσχέσεις που θα δώσετε, ακόμα και τα σχόλια που θα κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν κραδασμοί στις σχέσεις σας, ειδικά αν αυτές είναι επαγγελματικές. Κάποιες από τις οικογενειακές θα προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή σας και ορισμένα περιστατικά θα σας κάνουν να ασφυκτιάτε.

ΛΕΩΝ: Εάν ακόμα ταλαντεύεστε ως προς το τι πρέπει να κάνετε, αφήστε τα χρονικά περιθώρια για να σκεφτείτε καλύτερα προτού πράξετε. Βεβιασμένες ή σπασμωδικές κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν, αντιθέτως, θα σας πληγώσουν, αφού μετά το τέλος η απογοήτευση που θα νιώσετε θα σας γεμίσει με αρνητικά συναισθήματα. Μη βιαστείτε να αποχωρήσετε από τη σχέση και να διεκδικήσετε κάποιο νέο πρόσωπο, γιατί δεν μπορείτε ακόμα να είστε σίγουροι ότι θα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Μην αμελήσετε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε τρίτους, καθώς αργότερα θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλύστε καλύτερα τα στοιχεία που πιστεύετε ότι σας ωθούν στον χωρισμό και ίσως ανακαλύψετε ότι εσείς είστε ο κύριος φταίχτης που η σχέση σας έχασε το ενδιαφέρον της. Προτιμήστε, αντί να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αναλώνεστε σε υπαρξιακά προβλήματα, να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον σύντροφό σας, χωρίς να διατηρείτε επικριτική στάση. Με ρεαλιστική αντιμετώπιση και αποφορτισμένοι συναισθηματικά, θα βρείτε κατανόηση στα συναισθήματά σας και, ακόμα και αν καταλήξετε σε χωρισμό, θα είναι μια συνειδητοποιημένη απόφαση, που θα μειώσει τον πόνο σας.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

ΖΥΓΟΣ: Η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να πολλαπλασιαστεί, ενώ παράλληλα επιβάλλεται να καταπολεμήσετε παράγοντες που προκαλούν στασιμότητα, ανασφάλεια και μειωμένη παραγωγικότητα. Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα σας κουράσει, όμως θα είναι κάτι παροδικό και στη συνέχεια θα υπάρξουν θετικά νέα και ενισχύσεις από άτομα του εργασιακού χώρου, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούργιες ισορροπίες και να δουλεύετε απερίσπαστοι. Στη συνέχεια θα μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις θετικές συνεργασίες, αλλά και να αντιμετωπίσετε επαγγελματικούς αντιπάλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν, χωρίς να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε, γιατί θα αρχίσετε να επαναστατείτε και οι γύρω σας δεν θα καταλαβαίνουν τον λόγο, αφού δεν θα έχετε εκφράσει τις ανησυχίες σας. Αφού δεν μπορείτε να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες, επιβάλλεται να κινηθείτε διαλλακτικά στις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί ακόμα και αυτές που θα σας φανούν δελεαστικές θα σας βάλουν αργότερα σε οικονομικές περιπέτειες. Δεν πρέπει, λοιπόν, να σας παρασύρει η βιαστική επιθυμία για έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εντατικά με τις σχέσεις σας, είναι πολύ σημαντικό να μην κινηθείτε απερίσκεπτα και να μην κάνετε ενέργειες που θα μπορούσαν να χαλάσουν το όλο κλίμα. Σίγουρα έχει μεγαλώσει κατά πολύ η ανάγκη σας για απόλυτη αγάπη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να τη διεκδικήσετε δεν είναι προβάλλοντας ανασφάλεια ή ταυτίζοντας τον εαυτό σας με άλλους. Διατηρήστε την αξιοπρέπεια και την αυτονομία σας, για να σας δείξουν σεβασμό σε αυτά που ζητάτε. Δώστε ηθική αλλά και πρακτική συμπαράσταση σε οικογενειακά πρόσωπα που το χρειάζονται, ώστε να λάβετε και εσείς αργότερα.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 1 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα λείψουν κάποια εμπόδια και αιφνίδιες εμπλοκές, που θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα νεύρα σας. Θυμηθείτε να είστε απλόχεροι σε αισθήματα προς τον άνθρωπό σας, για να μπορεί να το πράξει και εκείνος για εσάς. Μην αφήσετε τρία πρόσωπα να μπουν στη σχέση σας και να βάλουν «νάρκες», ακόμα και αν πιστεύετε ότι δεν πρόκειται να επιχειρήσουν κάτι που θα σας φέρει αναστάτωση. Είναι η στιγμή που ίσως κάποιες από τις φιλίες σας εμφανίσουν τα «αγκάθια» τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η εβδομάδα να μη σας αφήνει στο ξεκίνημά της να αναπνεύσετε ελεύθερα, αφού υποφέρετε από έλλειψη κατανόησης από την πλευρά του συντρόφου σας, αλλά μην υπερβάλετε κιόλας. Στην πορεία οι εντάσεις θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό να αντιλαμβάνεστε κάπως διαφορετικά τα πράγματα και αυτή θα είναι η αιτία που θα παρεξηγείτε αυτά που θα σας λέει, όμως είναι διαρκώς στο πλευρό σας και σας δίνει αγάπη και δύναμη, για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν προκύψει.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον αγαπάτε τον σύντροφό σας και θέλετε να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί, επιβάλλεται να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να ξεχάσετε πείσματα και εγωισμούς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα κάποια νεύρα που θα σας γεμίζουν με στρες και άγχος. Ξεπεράστε ψύχραιμα και κυρίως διπλωματικά διαφωνίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας, για να είστε σε ισορροπία και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αυτούς που δείχνουν το ενδιαφέρον τους προς εσάς. Αφήστε να σας πλησιάσουν και αρχίστε να βλέπετε τους άλλους καλοπροαίρετα και θετικά, ώστε να αντιληφθούν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας, που δεν είναι λίγα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης. Το...

Τους «τσακώσαμε» να απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους στη Μύκονο

Η Μύκονος είναι από τα ελληνικά κυκλαδίτικα νησιά που...

Διόρθωση φύλου έκανε εγγονή πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου – παρουσιάστριας

Η εγγονή πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου και παρουσιάστριας έκανε διόρθωση...

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις της βουλευτού οδήγησαν τον σύζυγό της να καταθέσει αίτηση διαζυγίου

Η βουλευτής μπορεί να είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις ωστόσο έβρισκε...

Έφυγε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου άφησε την τελευταία του πνοή στο...

Γνωστό μοντέλο βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Νεκρό βρέθηκε μέσα στο σπίτι του του Αγίους Θεοδώρους...

«GNTM» χωρίς τη Σοφία Χατζηπαντελή – Τέλος από το ριάλιτι μόδας

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τη μονόφρυδη Κυπρία...