Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 15 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Η πιθανότητα να αδράξετε σημαντικές ευκαιρίες για τα σχέδιά σας θα είναι μεγάλη. Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να κάνετε αλλαγές στον προσωπικό και τον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξέρετε καλά ότι οι οικονομικές ανάγκες σας έχουν αυξηθεί σημαντικά και αυτό θα δυσκολέψει στα σχέδιά σας, παρόλο που η οικονομική κατάσταση βρίσκεται σε καλά επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανανέωσή σας θα βοηθήσει ώστε να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Τα φιλόδοξα σχέδιά σας θα ευνοούνται σε σημαντικό βαθμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα δοθούν αρκετές λαβές για σχόλια στον εργασιακό χώρο και οι συζητήσεις που θα γίνουν με τους συνεργάτες σας δεν θα έχουν την έκβαση που θέλετε.

ΛΕΩΝ: Η δυνατότητα να δείτε τις υποθέσεις σας μέσα από άλλη οπτική γωνία θα αλλάξει ακόμα και τις αξίες σας, ενώ θα λάβετε το πράσινο φως για τις κινήσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να εξομαλύνετε τις οικογενειακές σχέσεις. Φτιάξτε τη διάθεσή σας, ώστε να αισθανθείτε δυνατοί και να αντιμετωπίσετε τα οικογενειακά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ: Η καλή παρέα και οι ξέγνοιαστες στιγμές θα σας απαλλάξουν από πολλά προβλήματα, θα μειώσουν αισθητά το άγχος σας και θα βοηθήσουν να τονωθεί η ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πηγές των εσόδων και των εξόδων σας θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό τομέα, όμως τα κέρδη που θα αποκομίσετε θα υπερισχύουν των ζημιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στην αύξηση του εισοδήματός σας, κάνοντας τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις. Αυτά που θα σας χρειαστούν περισσότερο είναι η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συναλλαγές και οι συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα θα σας φέρουν σε αντίθεση με οικεία πρόσωπα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα είναι σκόπιμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δρομολογήστε τις εξελίξεις όπως σας αρέσει και κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση, ώστε να ανακτήσετε τον έλεγχο όλων των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν πρέπει να βιαστείτε ή να κινηθείτε με υπερβολή, μια και θα έρθουν στην επιφάνεια τα τρωτά σημεία σας, αλλά να ακολουθήσετε έξυπνη στρατηγική και πρακτικές μεθόδους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...