Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 22 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Προτείνετε στο ταίρι σας σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή. Μέσα από τις επαγγελματικές σχέσεις αναζητήστε την υποστήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Προσπαθήστε να επιμείνετε στην υλοποίηση των στόχων σας, με διερευνητικό πνεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναμένονται αλλαγές στην επαγγελματική εξέλιξη και ανατροπές στα σχέδιά σας. Θα είστε απορροφημένοι στις εργασιακές υποχρεώσεις, αλλά η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις κινήσεις σας. Προωθήστε κοινά σχέδια, γνωρίζοντας πως αυτό απαιτεί θυσίες σε βάρος των όποιων εγωιστικών κινήτρων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση των άλλων στις ενέργειες που έχετε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να απομονωθείτε και να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές κινήσεις, χωρίς να πάρετε ρίσκο, και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε σταθεροί, γιατί οι απότομες αλλαγές στα επιχειρηματικά σχέδια δεν θα βοηθήσουν. Δώστε έμφαση στη βάση της δράσης σας, ώστε να μη γίνουν λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες σε μια νέα υπόθεση που μπορεί να αναλάβετε. Βελτιωμένη η ατμόσφαιρα σήμερα και αυτό θα επηρεάσει θετικά τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε, αλλά μην εκφράζετε αβίαστα τις απόψεις σας. Δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να έχουν την ίδια καλή ψυχολογία με εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οποτε το παρακάνετε, να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα. Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντιμετωπίστε τις αντιξοότητες που θα υπάρξουν και χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα υλοποιήσετε τους στόχους που πραγματικά επιθυμείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ