Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 22 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Προτείνετε στο ταίρι σας σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή. Μέσα από τις επαγγελματικές σχέσεις αναζητήστε την υποστήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Προσπαθήστε να επιμείνετε στην υλοποίηση των στόχων σας, με διερευνητικό πνεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναμένονται αλλαγές στην επαγγελματική εξέλιξη και ανατροπές στα σχέδιά σας. Θα είστε απορροφημένοι στις εργασιακές υποχρεώσεις, αλλά η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις κινήσεις σας. Προωθήστε κοινά σχέδια, γνωρίζοντας πως αυτό απαιτεί θυσίες σε βάρος των όποιων εγωιστικών κινήτρων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση των άλλων στις ενέργειες που έχετε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να απομονωθείτε και να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές κινήσεις, χωρίς να πάρετε ρίσκο, και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε σταθεροί, γιατί οι απότομες αλλαγές στα επιχειρηματικά σχέδια δεν θα βοηθήσουν. Δώστε έμφαση στη βάση της δράσης σας, ώστε να μη γίνουν λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες σε μια νέα υπόθεση που μπορεί να αναλάβετε. Βελτιωμένη η ατμόσφαιρα σήμερα και αυτό θα επηρεάσει θετικά τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε, αλλά μην εκφράζετε αβίαστα τις απόψεις σας. Δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να έχουν την ίδια καλή ψυχολογία με εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οποτε το παρακάνετε, να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα. Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντιμετωπίστε τις αντιξοότητες που θα υπάρξουν και χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα υλοποιήσετε τους στόχους που πραγματικά επιθυμείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...