Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 5 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη σχέση σας. Προκειμένου να υπάρξει βελτίωση, κάντε προσεκτικούς χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο εξωτερικό περιστατικό να σας απογοητεύσει. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχο και τις άμυνές σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας. Βρίσκεστε σε φάση που γνωρίζετε καλύτερα τις ανάγκες σας, οπότε τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας και του στενού περιβάλλοντός σας. Κρατήστε την πολιτική της σιωπής ώσπου να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θα είναι σωστές για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Δεν αποκλείεται να κληθείτε να αποφασίσετε οριστικά για κάποια θέματα. Μη βιαστείτε να αλλάξετε τις παρούσες καταστάσεις ή να αποκοπείτε από κάποιους ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σας λείπουν τα υλικά μέσα για να υλοποιήσετε κάτι που σας αφορά. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να καλύψετε αρκετές από τις οικονομικές εκκρεμότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη χάσετε τον εαυτό σας ούτε και τα «θέλω» σας, φροντίζοντας τα οικονομικά σας συμφέροντα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα. Ατομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν τις οδηγίες τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λαθεμένες επιλογές ή αποφάσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας για την ανασφάλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε τους στόχους σας, φυλαχθείτε από καινούργια έξοδα, που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Οι υποθέσεις και οι στόχοι σας αρχίζουν να προχωρούν θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ερχονται καινούργιες καταστάσεις και πρόσωπα θα ενταχθούν στην προσωπική σας ζωή. Θα υπάρχει εύνοια, αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια σε ό,τι κι αν προκύψει.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας. Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ