Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 6 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις που θα κάνετε και τις αποφάσεις που θα πάρετε, καθώς αυτό το διάστημα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Kάποια δεδομένα που θα αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες θα περιπλέκονται. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια κάπως συντηρητική στάση στη συμπεριφορά σας, με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Η εβδομάδα μπορεί να σας χαρίσει μια εξαιρετική σχέση ή συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή, αλλά αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία. Προσοχή θα χρειαστούν λίγο οι σχέσεις σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, τα οποία θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν για μια προσωπική υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε την εβδομάδα κάνοντας χρήσιμες διασυνδέσεις και πλησιάζοντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους. Η προσπάθεια που θα κάνετε για γενική αναβάθμιση θα σας δώσει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων. Σύμμαχος σας θα είναι η καλή σας τύχη, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Ευνοημένοι θα είστε και σε ερωτικό επίπεδο, αφού οι σχέσεις σας θα αρχίσουν από εδώ και πέρα να έχουν μια καλύτερη πορεία. Μην εκμεταλλευτείτε την τύχη σας ρισκάροντας σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή τυχερά παιγνίδια, γιατί εκεί επιβάλλεται να είστε προνοητικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ποτέ δεν ξέρετε αν η τύχη θα σας χαμογελάσει ή θα σας γυρίσει την πλάτη αφήνοντάς σας εκτεθειμένους. Δώστε άμεση προτεραιότητα στις ανάγκες σας, αλλά και σε αυτές του συντρόφου σας. Πλησιάστε τον περισσότερο και αφήστε τον να σας δείξει την αγάπη που νιώθει για εσάς. Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον μήνα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα. Λύστε τυχόν διαφωνίες που είχατε τον τελευταίο καιρό, κρατώντας παράλληλα σε απόσταση όσους έχουν προσπαθήσει να εμπλακούν στη σχέση σας, όποιον λόγο και να είχαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οριοθετήστε με σαφήνεια τους μελλοντικούς εφικτούς στόχους σας, καθώς ο επαγγελματικός χώρος θα δεχτεί αρκετές καλές επιρροές και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε δεόντως τις περιστάσεις αν θέλετε να υπάρξει αξιόλογη πρόοδος στη δουλειά σας. Μπορεί η εβδομάδα να μη βοηθάει σε συλλογικές δραστηριότητες, αλλά η αισιοδοξία σας θα είναι έντονη, βοηθώντας σας να μην πέσετε σε μελαγχολία αλλά και να μην υπερεκτιμήσετε κάποιες ιδέες ή σχέδιά σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιστάσεις ίσως να μην μπορέσουν να σας στηρίξουν απόλυτα να πετύχετε τους ρυθμούς ανάπτυξης που περιμένετε.

ΛΕΩΝ: Αφού η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ανεβασμένη, φροντίστε να κρατήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες και να εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο που θα σας δοθεί για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Αρκετές εμπειρίες θα τις αποκτήσετε από το φιλικό σας περιβάλλον. Μην επιδιώξετε απλώς να περάσετε καλά, αλλά βγείτε, διασκεδάστε και φλερτάρετε. Οι δεσμευμένοι μάθετε να διαχωρίζετε τα συναισθήματα από τις επιθυμίες σας, για να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. Ο έρωτας θα αρχίσει να παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας και η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ερωτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας και χωρίς να το καταλάβετε θα βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί αξίζει να ζήσετε όμορφες στιγμές. Θα υπάρξουν αρκετά άτομα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσάς, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε απόμακροι ή τους κρατάτε σε απόσταση. Βέβαια, οι στόχοι που έχετε θέσει για την καριέρα σας θα σας εμποδίσουν να σκεφτείτε με ψυχραιμία τη συναισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που κρίνεται πολύ καλό για τους αδέσμευτους, αλλά αρκετά επικίνδυνο για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε επιρρεπείς στην απιστία. Εστιάστε στην αισθηματική ζωή που μπορεί να σας προβληματίσει ποικιλοτρόπως, αλλά προσέξτε τον διαχωρισμό μεταξύ κοινωνικού και αισθηματικού τομέα, γιατί ενδέχεται ορισμένα άτομα να προσπαθήσουν να εμπλακούν και να σας δημιουργήσουν διλήμματα και προβληματισμούς. Το φιλικό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτόν τον μήνα στη ζωή σας, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που μπορεί αργότερα να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε πιο ρεαλιστικές εκτιμήσεις για τα άτομα που σας περιβάλλουν, αλλά και για τις δυνατότητες που έχετε να ανταποκριθείτε σωστά απέναντί τους. Αποφύγετε επιπόλαιες ή ακραίες ενέργειες με άτομα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες που καθυστέρησαν τα σχέδιά σας και θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται. Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια διαμάχη με τους συνεργάτες σας, καλύτερα να μην αρχίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάζοντας το μυαλό σας σε πλήρη λειτουργία οριστικοποιήστε κάποια μελλοντικά σχέδια, αλλά ξεκαθαρίστε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρέπει να γίνει σταδιακά η αύξηση της εργασιακής σας δραστηριότητας και πολλές από τις δουλειές σας να γίνουν περισσότερο στον δικό σας χώρο. Ερχεται στην επιφάνεια η ολοκλήρωση κάποιου οικογενειακού θέματος, στο οποίο είχατε διοχετεύσει όλη σας την ενεργητικότητα και τον δυναμισμό για την επίλυσή του. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε λύσεις σε φλέγοντα θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε θετικές προεκτάσεις που δημιουργήθηκαν είτε από συγκυρίες είτε από γεγονότα και θα ανακαλύψετε με χαρά ότι από εδώ και πέρα θα οδηγηθείτε σε καλύτερες μέρες, ενώ θα αρχίσουν να διαλύονται οι όποιες αμφιβολίες είχατε για τη μελλοντική σας πορεία. Προχωρήστε από δω και πέρα σε μια πιο σταθερή και θετική διαδρομή και θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι. Τα εμπόδια που σας είχαν αναγκάσει να διατηρείτε αμυντική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα αρχίσουν να εξαφανίζονται και παράλληλα θα έχετε έντονη την τάση να προωθήσετε τους στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση, αλλά και η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι αρκετά καλή. Η καλή κοινωνική σας ζωή βοηθάει ιδιαίτερα να κάνετε προσεγγίσεις και να επικοινωνήσετε πιο όμορφα και ουσιαστικά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Κάντε πιο εντατικές τις εξόδους σας, καθώς οι μέρες φαίνονται ιδανικές για να κάνετε επαφές και συναντήσεις, αλλά και για να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που έρχονται. Μην κλειστείτε για κανέναν λόγο στο σπίτι, μια που όλα δείχνουν ότι τώρα είναι η στιγμή να δραστηριοποιηθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες επαφές στον εργασιακό χώρο από άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους, που αν τις κάνετε γνωστές στον σύντροφό σας, να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκρήξεις ζήλιας και θυμού από την πλευρά του, ακόμα και αν δεν φταίτε. Εάν δεν θέλετε να αρχίσουν οι εντάσεις, φροντίστε να μην καυχηθείτε για τις κατακτήσεις σας ούτε να τον προκαλέσετε με λόγια να σας επιτεθεί. Δεν θα ήταν φρόνιμο να τον κάνετε να αμφιβάλλει αδίκως για την ακεραιότητα και την πίστη που δείχνετε στη σχέση σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...