Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 13 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί σε πιθανές εξαπατήσεις σε οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές που θα κάνετε και μη δείξετε περισσότερη γενναιοδωρία απ’ ό,τι πρέπει σε φιλικά πρόσωπα, ακόμα και αν κρίνετε ότι μπορείτε. Καλά θα κάνετε να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας. Θα υπάρξουν σημαντικές προεκτάσεις στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και στον οικονομικό σας τομέα. Ορισμένες συναλλαγές θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή, για να μην πέσετε θύμα εξαπατήσεων. Αποφύγετε να ρισκάρετε οικονομικά για να μη βρεθείτε αργότερα σε δυσμενή θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολοκληρώστε τυχόν εκκρεμότητες προτού έρθει στην επιφάνεια κάποια δύσκολη κατάσταση που δεν θα μπορέσετε να χειριστείτε. Δεν αποκλείεται στο πρόσωπο κάποιων να βρείτε και έναν νέο συνεργάτη που το μέλλον μαζί του διαγράφεται λαμπρό. Οι προϋποθέσεις στην εργασία σας θα είναι καλύτερες και σταδιακά θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Τώρα μπορείτε να εδραιώσετε αλλαγές που έχουν ξεκινήσει, ενώ η βελτίωση των οικονομικών θα σας βοηθήσει να προωθήσετε πιο γρήγορα τις υπόλοιπες υποθέσεις σας. Ολοκληρώστε συνεργασίες που πρέπει να πάρουν τον δρόμο τους, ακόμα και αν κατά κάποιον τρόπο σάς φαίνονται δύσκολες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα μπορέσετε να κάνετε μεγάλα βήματα προόδου, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα. Ξεπεράστε οικονομικές πιέσεις για να προωθήσετε αποτελεσματικά τα σχέδιά σας. Κάντε υπομονή μέχρι να συλλέξετε όλα τα δεδομένα που θα σας οδηγήσουν στις σωστές κατευθύνσεις. Ακόμα και με κάποιες πιέσεις θα προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας, οπότε μη χάσετε την πίστη στις ικανότητές σας. Θα αρχίσετε να ξεπερνάτε εμπόδια που σας κρατούσαν σε μια αγχωτική κατάσταση τους προηγούμενους μήνες. Αρκετή τύχη θα έχει η ερωτική σας ζωή, όπως και οι σχέσεις σας γενικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε το παρελθόν να πάει στο καλό και ξεκινήστε να ζείτε το τώρα για να απολαύσετε το αύριο. Κρατήστε μόνον ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις και ανοίξτε πανιά για τον καινούργιο έρωτα που έρχεται να σας κατακτήσει. Η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο και είναι πιθανό να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή ακόμα και γάμο. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και αφήστε τον να εκφραστεί ελεύθερα. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και από εδώ και στο εξής θα θέλετε να λειτουργείτε μέσα στη σχέση σας μόνο με αυτόν τον τρόπο.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε σωστά το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτετε για να πετύχετε αυτά που έχετε κατά νου, είτε στόχους στον εργασιακό τομέα είτε ανάπτυξη του φιλικού σας κύκλου και γιατί όχι την ανακάλυψη ενός συντρόφου. Κρατήστε σταθερό χαρακτήρα και να μην αλλάζετε απόψεις. Η προς τα έξω εικόνα της διχασμένης προσωπικότητας θα ανακόψει την καλή πορεία που θα πάρουν οι σχέσεις σας σε γενικό επίπεδο. Ειδικά στον οικογενειακό χώρο, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με πολύ οικεία πρόσωπα, ακόμα και αν σας προκαλέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνεχίστε να κινείστε δυναμικά και θα σας κατακλύζουν ιδέες ανοίγοντάς σας νέους δρόμους προς την επιτυχία. Μείνετε μακριά από μπερδεμένες ή αρρωστημένες καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα και κάντε τις αναζητήσεις σας με καθαρό μυαλό. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψετε κάποια σημαντική εξέλιξη, καθώς θα υπάρξουν ανοίγματα για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και υπομονετικοί σε κάποια υπόθεση που δείχνει να έχει καλές προοπτικές για το μέλλον. Πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στις κινήσεις σας, ώστε να μη βρεθείτε μπροστά σε αξεπέραστα εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και γενικώς στις κινήσεις, γιατί θα είστε κάπως επιρρεπείς στα μικροατυχήματα. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει πανικός. Απλώς φροντίστε αν είστε χαλαροί και όχι υπερβολικοί σε ό,τι αποφασίσετε να κάνετε. Ακόμα και το ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας είναι πολύ πιθανό. Οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συναντήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε θα καταναλώσουν αρκετό από τον χρόνο σας, αλλά σχεδόν όλες θα είναι αποδοτικές και επικερδείς, αφού η οργάνωσή σας θα λειτουργεί σε άριστο συνδυασμό με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε, κερδίζοντας τους γύρω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε περισσότερο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί σε τυχόν προσφορές που θα σας γίνουν από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και διερευνήστε τις πιθανότητες επιτυχίας ενός σχεδίου που ίσως διαχειριστείτε. Η γενική ατμόσφαιρα στον αισθηματικό σας τομέα θα αποπνέει ένα μυστήριο, ενώ ο αισθησιασμός σας θα είναι σχεδόν ορατός, κάνοντας τον σύντροφό σας να θέλει να αποδράσετε κάπου οι δυο σας. Οσοι είστε ακόμα μόνοι θα κάνετε μια συναρπαστική. Βγείτε, διασκεδάστε, κάντε νέες γνωριμίες, αποδεχθείτε προσκλήσεις και θα δείτε αρκετά από τα όνειρα που έχετε για την προσωπική σας ζωή να εκπληρώνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και αφήστε για λίγο στην άκρη θέματα που σας αναλώνουν σε καθημερινή βάση. Ενισχύστε τον επικοινωνιακό σας τομέα, ώστε ό,τι προκύψει και θέλετε να προχωρήσει να μην κολλήσει από ασυνεννοησία. Συγκρατήστε τον αυθορμητισμό σας για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολικές κινήσεις ή δηλώσεις, που είναι σίγουρο ότι θα το μετανιώσετε πολύ γρήγορα. Ασχοληθείτε μόνο με τον σύντροφό σας, μια που έχετε ανάγκη από αγάπη και είναι πρόθυμος να σας την προσφέρει απλόχερα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές σας και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάθετε να βλέπετε ως εμπειρίες ό,τι έχετε ζήσει μέχρι τώρα και μη μετανιώνετε για τα λάθη που νομίζετε ότι πράξατε, αφού ακόμα και μέσα από αυτά μάθατε να είστε πιο δυνατοί και πιο ολοκληρωμένοι ως άνθρωποι. Αποφύγετε να θίξετε στον σύντροφό σας πρόσωπα του οικογενειακού του χώρου, ακόμα και αν εκείνοι σας προκαλέσουν. Αφήστε το να περάσει χωρίς να κάνετε σχόλια ή να τους απαντήσετε, γιατί θα χαλάσετε άδικα το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας και θα ανοίξετε συζητήσεις χωρίς τέλος, που το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι γκρίνια και σκηνές παραλογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις για να έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε εσείς τις ευκαιρίες που σας ταιριάζουν και όχι αυτές εσάς. Εάν δεν ασχοληθείτε με τον εαυτό σας να ξέρετε ότι τα προβλήματα που μπορεί να σας παρουσιαστούν δεν θα είναι ουσιαστικά, αλλά απλώς παρενέργειες μιας γενικότερης αδυναμίας τού οργανισμού σας. Οι συνθήκες θα βοηθήσουν να ανακτήσετε γρήγορα τις δυνάμεις σας και να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες. Κάντε μικρές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο φρέσκοι και έτοιμοι για κατακτήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Εχετε τη διάθεση να περάσετε καλά και το δείχνετε, οπότε μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει και να εισβάλλει στον ψυχικό σας κόσμο. Η εβδομάδα θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα σας βοηθήσει να περάσετε μαζί τους ξέγνοιαστες στιγμές, γεμάτες γέλιο και χαρά. Οσοι ξεκινήσετε τώρα για τις διακοπές σας θα περάσετε εξίσου καλά, είτε πάτε με την οικογένεια είτε με φίλους ή με τον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι. Η κοινωνικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για καινούργιες γνωριμίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...