Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Η πολιορκία που θα κάνετε στο ταίρι σας για να πάρετε κοινές αποφάσεις θα είναι πιεστική αλλά απαραίτητη. Μέσα από αντιθέσεις θα κατασταλάξετε σε τρόπους συμπεριφοράς πιο ταιριαστούς με τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα του εργασιακού σας χώρου να σας στηρίξουν. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε με τον σύντροφό σας και χαλαρώστε μαζί του. Φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες μπροστά σε άτομα που θα σας κριτικάρουν με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σας, οπότε μην το παρακάνετε με την εργασιομανία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα, καθώς η γοητεία σας θα είναι ο βοηθός σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε κουράσει τον σύντροφό σας. Σε θέματα οικογενειακά πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε.

ΛΕΩΝ: Κάντε ό,τι μπορείτε για να βάλετε σε τάξη άμεσα θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις με τον σύντροφό σας θα σας βοηθήσουν και τους δύο να χαλαρώσετε. Η τυπικότητα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε περισσότερο στον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε τρόπο σκέψης, μην είστε στενοκέφαλοι και με αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πείσετε τους συνεργάτες σας. Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να εκτοξεύσετε το άγχος σας. Ασχοληθείτε με χαλαρές δραστηριότητες και κάντε δουλειές ρουτίνας. Διακριθείτε στον εργασιακό σας χώρο με σίγουρες και ουσιαστικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σας. Ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένειά σας, την οποία τελευταία έχετε παραμελήσει. Νέες γνωριμίες και επαφές θα σας φανούν πολύτιμες για το άμεσο μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας. Πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο προτού σας προλάβουν τα γεγονότα. Δείξτε υπομονή με κάποιους νέους συνεργάτες σας που αργότερα θα σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι περιττές κουβέντες βλάπτουν και δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν πουθενά. Οι κοινωνικές σχέσεις, ο έρωτας, η εργασία, τα ταξίδια και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, ακριβώς όπως σας αρέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετές από τις σχέσεις σας θα αναθεωρηθούν και αυτή τη φορά όχι γιατί θα το επιδιώξετε εσείς, αλλά γιατί έτσι θα το επιβάλουν τα γεγονότα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα δείτε τα πράγματα με τις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι όπως τα είχε κατασκευάσει το μυαλό σας. Προσέξτε τους ενδόμυχους φόβους σας και τη μνησικακία που σας κατατρώει χωρίς να το καταλαβαίνετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...