Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 18 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετράει χρόνια και έχει περάσει απ’ όλα τα στάδια. Παράλληλα θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αυτή τη φορά χωρίς πολύ κόπο.
Αρχίστε να γίνεστε συγκεκριμένοι στον τρόπο που εκφράζεστε και δώστε στους άλλους να καταλάβουν αυτό που ακριβώς θέλετε να τους πείτε, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παρερμηνείας, γιατί αλλιώς θα καταφέρετε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκετε. Κάντε πιο απλές τις σκέψεις σας για να μπορέσουν να βγάλουν πιο εύκολα νόημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις θα είναι τόσο έντονη, που θα είστε δυνατοί να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια σας βάζουν τρίτοι για να απομακρυνθείτε από το ποθητό αποτέλεσμα. Αρχίστε να αξιολογείτε τη δύναμή σας και πόσα μπορείτε να καταφέρετε σε συναισθηματικό επίπεδο. Στον οικογενειακό χώρο προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα αφορούν κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια απαιτήσεις από συγγενικά πρόσωπα που δεν είχατε προβλέψει, αλλά και ούτε μπορείτε να ικανοποιήσετε. Καταπολεμήστε το άγχος και χαρίστε στον οργανισμό σας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή θα σας πιάσουν ενοχές που λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους, είναι πολύ πιθανό να σας πιάσουν τάσεις γενναιοδωρίας και να οδηγηθείτε σε έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Οπως και να έχει, φροντίστε να είστε όσο μπορείτε συγκρατημένοι για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Τα απερίσκεπτα ρίσκα δεν ευνοούνται και πληρώνονται αρκετά. Οφείλετε να είστε προσεκτικοί στις μεγάλες υποσχέσεις. Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια ή ιδέες που μέχρι τώρα παρέμεναν στην άκρη, καθώς η τύχη θα είναι αρκετά κοντά σας για να τα προωθήσετε και να βρείτε συμπαραστάτες για την υλοποίησή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυαλό σας είναι αρκετά ευρηματικό ώστε να προσεγγίσετε τους άλλους με τον κατάλληλο τρόπο, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχετε και έναν μοναδικό τρόπο να διαβάζετε τον συνομιλητή σας και να τον σκλαβώνετε όποτε το θέλετε. Το κλίμα θα είναι αρκετά καλό και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό φροντίστε σε διαμάχες που θα προκύψουν μεταξύ τους να μείνετε αμέτοχοι για να μη σας πάρει και εσάς η μπάλα. Κρατήστε αποστάσεις σε θέματα που έτσι κι αλλιώς δεν σας αφορούν άμεσα και διατηρήστε τις ισορροπίες.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε να φύγει μέσα από τα χέρια σας η ουσία των σχέσεών σας, κυνηγώντας σε λάθος μέρη την προβολή και την αναγνώριση. Αρχίζουν να μειώνονται οι επιφυλάξεις σας για το πώς μπορεί να εξελιχθεί μια επαγγελματική πρόταση που εσείς θα κάνετε. Ισως η καθημερινότητά σας να είναι λίγο εκνευριστική, όμως, δεν χρειάζεται να τα παραλέτε γιατί θα κουραστείτε ψυχικά. Καταλάβετε ότι η τάση σας να τα έχετε όλα ή τίποτα θα απομυζήσει όλη την ενέργειά σας, οπότε προτιμήστε να αποδεχτείτε ότι πρέπει να τελειώσετε με ανοιχτά θέματα προτού κάνετε μια νέα αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η υπομονή που τόσο καιρό καλλιεργείτε για να πετύχετε σύμπνοια με τα άτομα του περιβάλλοντός σας αλλά και καλύτερες συνεργασίες στον εργασιακό χώρο θα αρχίσει να μειώνεται, ενώ η εκρηκτική συμπεριφορά θα αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της δημιουργώντας φθορές σε σχέσεις που αγωνιστήκατε να φτιάξετε. Προσπαθήστε να μετριάσετε την κυκλοθυμία σας για να μην απομακρύνετε από κοντά σας συνεργάτες, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Προτιμήστε να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε, μέχρι να περάσει η δύσκολη περίοδος. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ώστε να βγείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε τις καλές προθέσεις και την αγάπη που σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να εντοπίσετε κακές συνήθειες που σας οδηγούν συνεχώς σε λάθη. Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που θέλετε από τις σχέσεις σας, αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε και αυτά που πρέπει να ξεχάσετε. Αποφύγετε να θίξετε κακώς κείμενα ή να είστε εριστικοί με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Σε περίπτωση διαφωνίας μαζί τους για οικονομικά θέματα, παραμείνετε ψύχραιμοι. Εάν πιστεύετε πως θα τονωθεί η διάθεσή σας με μαγικό τρόπο, θα περιμένετε για πολύ ακόμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συγκυρίες θα συμβάλλουν σε αυτό και θα κάνουν πιο γόνιμο το έδαφος για να ασχοληθείτε εντατικότερα με τον εαυτό σας, αλλά και για να αναδείξετε τον εαυτό σας. Σίγουρα οι καταχρήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο που έχετε θέσει. Εντυπωσιάστε με την επιμονή και τις ιδέες σας συνεργάτες και άτομα κύρους. Σαφώς, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση, μια και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά, αν οχυρωθείτε καλά, θα νικήσετε τα εμπόδια που θα υπάρξουν στον δρόμο σας από συγκρουόμενα συμφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε προτάσεις που θα προκύψουν, γιατί είναι καλύτερα να το κάνετε αργότερα που θα έχετε πιο καθαρό μυαλό. Μικρά πράγματα θα σας δώσουν χαρά, υπενθυμίζοντάς σας πως η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται απαραίτητα στα μεγάλα. Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας που θα σας φορτώσουν με επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις. Διαχωρίστε το πραγματικό από τις ουτοπίες πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση με σοβαρότητα, γιατί τα όρια θα είναι ασαφή και μη ευδιάκριτα που ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά ασχοληθείτε και με τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συναισθηματική σας ανασφάλεια θα αποκαλυφθεί από τη μόνιμη ερωτική επιβεβαίωση που αναζητάτε, κάτι που πολλές φορές είναι και το μείον στις σχέσεις σας. Η αποκλειστικότητα που θέλετε θα κουράσει και εσάς, ενώ δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα. Ηρεμήστε και αποφασίστε να κάνετε μια σχέση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Κοιτάξτε γύρω σας και επιλέξτε για ταίρι σας κάποιο από τα υπαρκτά πρόσωπα και μην ψάχνετε το πρόσωπο που υπάρχει μόνο στη φαντασία σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως πίσω από μια μεγάλη φιλία βρίσκεται ένα καμουφλαρισμένο φλερτ που, αν το αντιληφθείτε και το αφήσετε να εξελιχθεί, θα αποδειχθεί η καλύτερη σχέση της ζωής σας. Προσέξτε παράνομες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά ή κινούνται στο επαγγελματικό περιβάλλον γιατί ίσως ακουστούν διάφορα που ίσως δεν θα σας αρέσουν. Χρειάζεται να δείξετε λίγη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνείτε για να είστε σίγουροι ότι στέλνετε σωστά μηνύματα στον σωστό άνθρωπο. Επίσης, δεν αποκλείεται να βρείτε κάτι ενδιαφέρον στον κοινωνικό σας κύκλο και να θελήσετε να το κυνηγήσετε μέχρι να το κατακτήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την κάνετε πιο ερωτική. Βάλτε ως προτεραιότητα τον σύντροφό σας ώστε να μην τον παραμελήσετε. Ξεφύγετε από τα τετριμμένα, κάνοντας εκδρομές, βγαίνοντας έξω μαζί, ακόμα και κάνοντας μικρές εκπλήξεις. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας για να ομορφύνετε τις στιγμές που θα περνάτε με το έτερόν σας ήμισυ. Να είστε εκδηλωτικοί μαζί του, αλλά να θυμάστε παράλληλα να είστε και τρυφεροί. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και τον πληγώσετε άθελά σας λέγοντας κάτι που ίσως το πάρει στραβά και παρεξηγηθεί.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...