Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 7 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιον λόγο σάς έχει σε απόσταση. Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη δεν θα ξέρετε αν άξιζε η επιλογή σας. Μη δεχτείτε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα σχολιάζουν φιλικά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσα από τις προσπάθειές σας θα έρθει η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση. Για να μη χάσετε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, μην απομακρύνεστε από κοντά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διευθετήστε τις εκκρεμότητες χωρίς να βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας. Οικονομικά θέματα και δοσοληψίες θα καταναλώσουν αρκετό από τον χρόνο σας.

ΛΕΩΝ: Διακρίνετε τις ευκαιρίες επέκτασης των οικονομικών σας, καθώς η επιτυχία θα εξαρτηθεί από το πόσο σωστή θα είναι η τελική επιλογή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμαιεύστε κάποιες πληροφορίες σημαντικές για την πρόοδό σας ή την οικονομική υποστήριξη από κάποιο σημαντικό πρόσωπο του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε την άνεση να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και να διευρύνετε περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο. Εχετε το χάρισμα να γίνεστε αγαπητοί και να προσαρμόζεστε εύκολα σε παρέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας απ’ ό,τι στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δεν υπάρχει λόγος να πάθετε υπερκόπωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πολύστροφο μυαλό σας σε συνδυασμό με τη διαίσθηση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να αλλάξετε στιλ, κάτι που θα κάνει αίσθηση στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο επαγγελματικός χώρος θα σας χαρίσει ευκαιρίες προόδου, γι’ αυτό χειριστείτε τες με σύνεση και ωριμότητα. Ανταποκριθείτε σε καλέσματα, καθώς αρκετά ευνοημένες θα είναι οι επαφές σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρά τις αλλαγές που θα έχει η διάθεσή σας, σε γενικό επίπεδο η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση θα είναι διάχυτη και αντιληπτή από όλους όσοι θα σας συναναστραφούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αστείρευτη ενέργεια και η γοητεία που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα θα είναι τα καλύτερα όπλα για να πετύχετε σε συναισθηματικό επίπεδο

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ