Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 14 Αυγούστου

Κριός: Η αισθηματική σας ζωή θα αρχίσει από αυτόν τον μήνα να βελτιώνεται αισθητά, οπότε δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό τομέα.

Ταύροs: Δεν νιώθετε μόνο εσείς εγκλωβισμένοι αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην είστε απόλυτοι, αφού κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή, ώστε να έχετε διάφορες επαφές και συναντήσεις.

Δίδυμοι: Μάθετε να κατανοείτε και τις απόψεις των άλλων και ίσως ανακαλύψετε πράγματα που δεν γνωρίζατε. Στάσιμα φαίνονται όλα όσα έχουν σχέση με τον οικονομικό τομέα σας. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.

Καρκίνοs: Η αισθηματική σας ζωή δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Το λάθος σας θα είναι πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στα οικονομικά σας τα μεταφέρετε και στη σχέση σας. Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολες.

Λέων: Μόνοι σας δημιουργείτε μια τάση απομάκρυνσης και μια ψυχρότητα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους σε κάθε περίσταση και να μην είστε εριστικοί μαζί τους.

Παρθένοs: Σκεφτείτε πως ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σας αυτά που σας στηρίζουν είναι τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τα δικά σας νεύρα, που τα έχουν προκαλέσει διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες.

Ζυγόs: Οι απρόσμενες και περίεργες συναντήσεις που θα έχετε θα σας αναστατώσουν και θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος. Κάποιες θα σας θυμίσουν ωραίες στιγμές της ζωής σας και κάποιες άλλες τη δυσάρεστη έκβαση που είχαν.

Σκορπιόs: Η επικοινωνία σας βρίσκεται σε καλά επίπεδα, γι’ αυτό στις επαγγελματικές συναντήσεις σας εκθέστε τις ιδέες σας και εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας.

Τοξότηs: Αυξημένη είναι η ανάγκη σας να καταξιωθείτε στον επαγγελματικό χώρο. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα οδηγήσουν σε λάθη μη αναστρέψιμα και θα προκαλέσουν εντάσεις. Είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

Αιγόκερωs: Ασχοληθείτε πιο εντατικά με την αισθηματική σας ζωή και δείτε με άλλο μάτι την προσωπική σας σχέση. Θα αισθανθείτε ανανεωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ, ενώ οι πρωτοβουλίες σας στον χώρο της εργασίας σας σύντομα θα αποδώσουν καρπούς.

Υδροχόοs: Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν σχετικά με κάποια μεγαλεπήβολα σχέδιά σας τόσο από τους συνεργάτες σας όσο και από άτομα του προσωπικού σας περιβάλλοντος, αλλά είναι επόμενο πως δεν γίνεται να συμβαδίζουν οι απόψεις όλων.

Iχθύες: Μην αναμείξετε τον οικονομικό τομέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί αυτό θα φέρει ρήξη στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Αναπτύξτε τα οικονομικά σας προβλήματα και δώστε τέλος σε κάθε είδους εκκρεμότητες που υπάρχουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ