Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 25/08/2021

ΚΡΙΟΣ: Αναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε ορισμένα θέματα που ίσως προκύψουν. Από εσάς εξαρτάται να ανατρέψετε τα δεδομένα και από κανέναν άλλον. Αναθερμάνετε σχέσεις που λόγω ειδικών συνθηκών πάγωσαν και τις έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα μηνύματα που παίρνετε είναι καθησυχαστικά, γι’ αυτό μην παρεμβαίνετε προσπαθώντας να προκαταλάβετε το αποτέλεσμα. Η επιτυχία μιας αλλαγής είναι ένα βήμα πριν. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσο μεγαλύτερη έμφαση δώσετε στην προβολή σας τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις δεν έχουν θέση δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτού κάνετε οτιδήποτε αναρωτηθείτε πού θέλετε να οδηγήσετε τα πράγματα και μετά πράξτε ανάλογα, αλλά για να είστε και εύστοχοι, γίνετε πιο συγκεκριμένοι. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν αυτό το διάστημα μπορεί να είναι η αιτία να προβείτε σε αλλαγές της συναισθηματικής ζωής σας, αλλά ό,τι και αν γίνει, θα σας βγει σε καλό. Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες, αλλά με στρατηγική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τα γεγονότα να οδηγήσουν τις εξελίξεις και μην ενεργήσετε σπρωγμένοι από την πίεση και την επιτακτική ανάγκη να προλάβετε ορισμένες καταστάσεις. Χαλαρώστε και κάντε τις δουλειές σας, χωρίς να αγχώνεστε από τις ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας, μια και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να σας ανατρέψει, αλλά μην ξεχνάτε να κρίνετε πάντα με την αίσθηση του μέτρου και ας έχετε τα κίνητρα για να δράσετε. Η προβολή των ιδεών σας σε μια κοινωνική εκδήλωση θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος για την προσωπική σας εξέλιξη αντιμετωπίζοντας τις εσωτερικές συγκρούσεις σας, χωρίς να παραμερίζετε τα όνειρα και τις ελπίδες σας θεωρώντας τα ανέφικτα. Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε, αν δεν εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο φόβος που έχετε ορισμένες φορές σας βοηθάει να αποφύγετε τον κίνδυνο, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσετε να σας εγκλωβίσει, γιατί μόνο η θετική σκέψη μπορεί να τον μετατρέψει σε σύμμαχο. Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιλογές σας επηρεάζονται από τρίτους, γι’ αυτό δεν νιώθετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Πάρτε πρωτοβουλίες για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες στις στενές σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οταν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε προτιμήστε να σιωπήσετε, γιατί οι άλλοι θα καταλάβουν την αδυναμία σας να επικεντρωθείτε στην ουσία και εσείς δεν θα βγάλετε συμπεράσματα. Φανείτε περισσότερο προνοητικοί και σταματήστε να τα αφήνετε όλα στην τύχη.

ΙΧΘΥΕΣ: Καιρός να γίνετε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας και να μην ταλαιπωρήστε δίνοντας συνεχώς λύσεις στα προβλήματα των άλλων, αφού κανείς δεν είναι τόσο απροστάτευτος όσο νομίζετε. Ακούστε τις ανάγκες των στενών σας συνεργατών, γιατί έχουν και οι άλλοι δίκαια αιτήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...