Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 29 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ: Με καθαρό μυαλό και ήπια συμπεριφορά θα μπορέσετε και πάλι να κάνετε τις σωστές επιλογές για να προχωρήσετε και παράλληλα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Επιμείνετε μόνο σε ξεκάθαρες προτάσεις, αφού ό,τι ακούγεται καλό ίσως να μην είναι αληθινό. Eχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε που υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι ικανό να σας βλάψει στο μέλλον. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει και πάλι.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Κάντε μια συζήτηση σε βάθος με τον εαυτό σας, για να μάθετε τους φόβους σας και να τους ξεπεράσετε, χωρίς να εμποδίζετε την εξέλιξή σας. Σε προσωπικό επίπεδο, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει σαν ένα είδος πυξίδας, για να μπορέσετε να κάνετε φανερές τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες στο άτομο που σας ενδιαφέρει και παράλληλα να καλύψετε και τις δικές του, ανταλλάσσοντας χώρο και χρόνο ο ένας για τον άλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε άφοβα σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο, που θα σας φέρουν καινούργιες συμφωνίες και συνεργασίες. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας. Πραγματοποιήστε ό,τι εσείς θέλετε και να είστε σίγουροι πως όλα είναι πιθανά, ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά σας. Δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σας ένας καινούργιος έρωτας για όσους είστε αδέσμευτοι ή να ανανεωθεί η σχέση σας για όσους είστε δεσμευμένοι και να γεμίσει με τρυφερότητα και ρομαντισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε σύνεση στη διαχείριση των οικονομικών γιατί τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα. Αλλάξτε λίγο τον τρόπο που σκέφτεστε και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας συνέχεια τα ίδια λάθη. Ανοιχτείτε προς τα έξω και δεχθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν αν θέλετε οι επόμενοι μήνες να σας βρουν δεσμευμένους και όχι να συνεχίσετε να είστε μόνοι. Χρησιμοποιήστε την αισιοδοξία για να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Ο έρωτας θα πάρει άλλη διάσταση στη ζωή σας και θα φωτίσει πιο λαμπρά τις μέρες και τις νύχτες σας.

ΛΕΩΝ: Επειδή θα νιώθετε προς στιγμή αδύναμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, μη βιαστείτε να αλλάξετε τίποτα στη σχέση με τον σύντροφό σας, γιατί οι ανησυχίες και οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι. Βάλτε σε τάξη την αταξία που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες και μια που όλα είναι πιθανά, δεν αποκλείεται ακόμα και ένας γάμος έπειτα από μια περίοδο εντάσεων και προστριβών. Στους δε αδέσμευτους δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας, που θα είναι ικανός να ανατρέψει όλα τα δεδομένα που είχατε μέχρι στιγμής και τα πιστεύατε ακράδαντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μικροπροβλήματα που θα υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε εντάσεις και να σας θέσουν εκτός ελέγχου, καθώς και να προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μη ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά, όταν βλέπετε ότι το κλίμα του εκνευρισμού είναι διάχυτο και προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε. Αφήστε για αργότερα τις οριστικές αποφάσεις, γιατί τώρα το πιο πιθανό είναι να πείτε τέλος και να διαλύσετε συνεργασίες που σας θα σας φανούν χρήσιμες.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε κυρίως με θέματα του σπιτιού σας, αφήνοντας για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στην άκρη. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό στον προσωπικό σας χώρο, για να νιώσετε πιο ευχάριστα. Τα έξοδα δεν υπάρχει περίπτωση, όπως και να έχει, να τα γλιτώσετε, γι’ αυτό φροντίστε να μην το παρακάνετε και βγείτε τελείως εκτός προϋπολογισμού. Εάν υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις σε συμφωνίες που ήταν ολοκληρωμένες, μη φοβηθείτε και κάνετε αδέξιες κινήσεις. Ηδη έχετε ανοιχτεί οικονομικά και γρήγορα θα ξαναβρείτε τον ρυθμό σας και θα πετύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους βιασύνη για τα θέματα που σας απασχολούν για να μην πέσετε σε παγίδες που θα επηρεάσουν το γόητρό σας. Η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σας ικανοποιεί, σε σημείο που θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο και τον εαυτό σας που έχετε παραμελήσει. Στοχεύστε ψηλά, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και τι να περιμένετε, ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το θέλατε, να μην απογοητευθείτε και χαλάσει τελείως η ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί στον συναισθηματικό τομέα, καθώς τα πάντα θα είναι δυνατά και συγχρόνως αδύνατα. Οσο εύκολα θα κάνετε κοινά σχέδια, τόσο εύκολα θα ανατρέπονται ή θα καθυστερούν. Καθώς θα περνούν οι μέρες θα είναι πιο εύκολο να βρείτε κοινά σημεία επαφής μεταξύ σας. Αυτό το κλίμα θα επεκταθεί και στις σχέσεις με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα πρέπει να κάνετε βήματα υποχώρησης, καθώς και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ενεργητικότητά σας και να αγωνιστείτε για τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αμφιβάλλετε συνέχεια αν είναι πιστός ο σύντροφός σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τον κουράσετε. Οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι πολλές και η εργασία ακόμα πιο σκληρή. Με επιμονή και υπομονή θα καταφέρετε να διαμορφώσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να μην εγκλωβίζεστε. Είστε αναμφισβήτητα καλοί στον προγραμματισμό των οικονομικών και θα μπορέσετε ν’ αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η δυσαρέσκεια που εισπράττετε προέρχεται από τη δική σας διογκωμένη φαντασία, που τα πλάθει όπως θέλει. Η καχυποψία δεν είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί από το μυαλό σας, αν δεν το ελέγξετε άμεσα και αποτελεσματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να τηρείτε τους κανόνες μιας σχέσης, για να μπορέσουν να καταλαγιάσουν οι εντάσεις και να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες να τη βελτιώσετε. Στηρίξτε τη σχέση σας στην ειλικρίνεια και τον σεβασμό, αποβάλλοντας κυριαρχικές τάσεις, αλλιώς δεν θα έχει διάρκεια. Ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα υπάρχουν, όμως, η άστατη συμπεριφορά σας θα σας σπρώχνει να μην μπορείτε να διαχωρίσετε τι θέλετε και τι όχι. Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δεν θα περνάει απαρατήρητη και θα έχει επίπτωση στον συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σιγουριά και σταθερότητα στη σχέση σας. Το να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αποκρούει τα συναισθήματά σας είναι λάθος, αλλά η διάθεσή σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα. Νιώθετε πως δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και έτσι μεγαλώνουν ολοένα οι απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας. Μειώστε την πίεση που του ασκείτε, σκεπτόμενοι πως δεν θα θέλατε να είστε στη δική του θέση. Βρείτε χρόνο να του αφιερώσετε, αν δεν θέλετε η σχέση σας να πέσει σε τέλμα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...