Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Σεξουαλικά κακοποιημένο το μωράκι οικογένειας Ρομά που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο της...

Ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνά η φρικιαστική υπόθεση...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...

Ιδρυεται (!) Ακαδημία πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Σε τροχιά πλήρους αναδιάρθρωσης κινείται πλέον η Εθνική Υπηρεσία...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιείτε συχνότερα τη λογική σας, για να μπορέσετε να αγαπήσετε τους άλλους γι’ αυτό που είναι και όχι όπως σας βολεύει. Μπορεί ο ρομαντισμός να είναι απαραίτητος για να λειτουργήσει η σχέση, αλλά η πλασματική εικόνα είναι ικανή να τη διαλύσει. Πάρτε απόφαση να γοητεύσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και αφήστε στην άκρη τη δυστροπία και τον εγωισμό. Τακτοποιήστε σωστά τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με την περίπτωση. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια για να πείσετε τον σύντροφό σας ότι τον νοιάζεστε, ότι τον αγαπάτε και θα πρέπει να το δείξετε με πράξεις και όχι με λόγια. Εκμεταλλευτείτε τη διανοητική ικανότητα που έχετε, για να καταλάβει πως δεν είστε τόσο άστατοι. Ικανοποιήστε την ακόρεστη δίψα σας για επικοινωνία, αναπτύσσοντας παράλληλα και την κοινωνικότητά σας. Η συνέπεια απέναντι στα άτομα που θα συναναστραφείτε, θα είναι το κλειδί για την εξέλιξή σας. Θα μπορείτε να είστε παραγωγικοί και να καταλήξετε σε συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και μην επιστρέψετε σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε τη μοναξιά, γιατί πολύ σύντομα θα ξαναζητήσετε την ελευθερία σας. Κατανοήστε πως άλλο είναι ο έρωτας και άλλο η δουλειά και αποφύγετε κάθε είδους συνδυασμό μεταξύ τους, γιατί σε κάποιο από τα δύο δεν θα καταφέρετε να είστε συνεπείς. Θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον από θαυμαστές και τα κέρδη που θα έχετε στον έρωτα θα είναι τεράστια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή οι άλλοι θα μαγνητίζονται από τη γοητεία σας, προσέξτε σε ποιον σύντροφο θα επενδύσετε. Μόνον έτσι θα αποφύγετε τα διλήμματα των ερωτικών προκλήσεων. Ξαναφτιάξτε τη σχέση σας ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας. Επιδιώξτε να βρείτε κάποιες ώρες για να βρίσκεστε με τον σύντροφό σας. Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δεν συνηγορούν με όσα έχετε κατά νου, μπορείτε να κάνετε το σπίτι καταφύγιο της σχέσης σας και να περάσετε υπέροχα, έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον. Να είστε σίγουροι πως θα έχετε παραπάνω από έναν λόγο για να είστε ευτυχισμένοι.

ΛΕΩΝ: Θα αισθανθείτε ότι πρέπει να κοπείτε στα δύο για να τα προλάβετε όλα, αφού οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας έχουν βάλει στη μέση. Μην αποσυντονιστείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας, επειδή με τη σωρεία των εκκρεμοτήτων που θα υπάρχουν δεν θα μπορείτε να ζήσετε τον έρωτά σας όπως εσείς θα θέλατε. Τίποτα δεν θα μπορέσει να σας απειλήσει, εάν συνεχίσετε να προχωράτε με προσεκτικά βήματα και χωρίς επιπολαιότητες. Απλώς, δώστε και στον σύντροφό σας την ευκαιρία να εκθέσει τον τρόπο σκέψης του και δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ηθικό σας αναπτερώνεται και έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Φροντίστε να κάνετε και εσείς τη δική σας προσπάθεια για να βρεθείτε μαζί και όχι να περιμένετε εγγυήσεις για να δώσετε την καρδιά σας. Μια συζήτηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανοίξει τον δρόμο για καινούργιες ιδέες και σχέδια. Κάποιες εντάσεις που θα εμφανιστούν δεν είναι ικανές να χαλάσουν το τέλειο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας, αρκεί να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πέσετε στην παγίδα να ανταλλάξετε λόγια που δεν εννοείτε.

ΖΥΓΟΣ: Οι προκλήσεις για επιτυχία θα είναι περισσότερες, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τις πηγές ενέργειας που διαθέτετε και ανακαλύψτε και άλλες που είναι κοντά σας, αλλά δεν τις είχατε εκτιμήσει όσο άξιζαν. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, καθώς οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Δημιουργήστε σοβαρές και διαχρονικές σχέσεις για να αισθανθείτε τη σταθερότητα που χρειάζεστε. Αυτή τη φορά προσπαθήστε να μην προβάλλετε ως ατού την ανάγκη σας για ελευθερία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε και ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα και γιατί όχι να ανανεώστε την αισθηματική σας ζωή. Μπορεί να μην σας αρέσουν οι δεσμεύσεις, αλλά όταν αισθάνεστε ότι σας προκαλεί η περιπέτεια, δύσκολα θα πείτε όχι. Αυτή η εβδομάδα φέρνει στον δρόμο σας καινούργια πρόσωπα και γνωριμίες, αλλά τάζει στο πλευρό σας και φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μιλήστε μαζί τους και ανακαλύψτε πράγματα που αγνοούσατε και θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί και αναστάτωση στον εργασιακό σας χώρο, αλλά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να τελειώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, χωρίς να περιορίζεστε, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περισσότερα. Είναι πιθανόν να αισθάνεστε ατονία και κούραση, γι’ αυτό φροντίστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να μην επιβαρύνεται την υγεία και τον οργανισμό σας. Αποτοξινωθείτε από κακές συνήθειες και βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε την εσωτερική σας ένταση, για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας. Ετσι κι αλλιώς οι μεγάλες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και πλέον ξέρετε τι θέλετε και ποιους τομείς πρέπει να προσέξετε, ώστε να δουλέψουν σωστά οι δικοί σας μηχανισμοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αλλά αν δεν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή μην αισθανθείτε σαν το ψάρι έξω από το νερό. Αν επιχειρήσετε να καταλήξετε με το έτσι θέλω σε ασφαλή δεδομένα, θα χαλάσετε την καλή διάθεση. Αφήστε τα πολλά λόγια για αργότερα και ασχοληθείτε με πιο ουσιώδη πράγματα, που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Θα έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετά πρόσωπα τη σχέση που σας ταιριάζει, όχι μόνον εμφανισιακά αλλά και πνευματικά, που είναι και αυτό που σας ενδιαφέρει πρωτίστως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή αυτό που θα σας εξιτάρει είναι το μυστήριο και όχι το συναίσθημα, όσοι είστε ελεύθεροι, αποφασίστε να δεσμευτείτε σε μία σχέση που είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε γάμο. Σχεδιάστε τη στρατηγική σας όπως κάνετε συνήθως για να κινηθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην το παρακάνετε και περιμένετε περισσότερο από όσο πρέπει για να δράσετε, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να σας προλάβει κάποιος άλλος. Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καταλήξει στην αγκαλιά άλλου ατόμου, εσείς θα είστε ο μοναδικός φταίχτης.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να είστε αρκετά συντηρητικοί ως άτομα, αλλά παράλληλα μπορείτε να είστε πολύ τρυφεροί και τολμηροί, και το έχετε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Οπότε, τολμήστε και μην κρύβεστε πίσω από εικονικούς τοίχους, πιστεύοντας πως το ιδανικό πρόσωπο των ονείρων σας θα σας ανακαλύψει όπου και αν είστε. Σε όλους αρέσουν τα παραμύθια με το ευτυχισμένο τέλος, αλλά τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν βάλετε κι εσείς το χεράκι σας. Οπότε κινηθείτε χωρίς δισταγμούς, αν θέλετε όσοι έχετε ήδη σχέση να καρποφορήσει και οι ελεύθεροι να βρείτε την απόλυτη ιδανική σχέση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...