Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια – Προβλέψεις Κυριακής 10 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφού δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας από κάτι που θα ακούσετε και δεν θα σας αρέσει να σας βγάλει εκτός εαυτού. Δείξτε ανταπόκριση στα καλέσματα και στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν φίλοι, γνωστοί ή αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις προχωρούν και θα αποδώσουν καρπούς, ενώ θα αυξηθούν η επικοινωνία και η κοινωνικότητά σας. Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει στις συνεργασίες και τις φιλικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας για διασκέδαση με ευχάριστη παρέα θα είναι αυξημένη. Να είστε εγκρατείς σε αυτά που θέλετε να πείτε, καθώς το κλίμα στον οικογενειακό σας κύκλο θα είναι κάπως ανήσυχο και μια λάθος λέξη θα είναι ικανή να πυροδοτήσει εντάσεις. Θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα σας κάνει να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και υποχωρητικοί, κάτι που θα ευνοήσει την προσωπική σας σχέση. Είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε κατάθλιψη ή μελαγχολία. Με λιγότερους πονοκεφάλους βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και αυξήστε την κοινωνική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να κλειστείτε στον συναισθηματικό σας κόσμο που περιλαμβάνει μόνο τις αναμνήσεις σας. Εξωτερικεύστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για να γίνουν κατανοητά και μην πιστέψετε πως είναι όλοι εναντίον σας. Θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας ώστε να είστε ικανοί να αποδώσετε τα μέγιστα στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάποιες προσφορές που θα σας γίνουν, γιατί ίσως να είναι εφήμερες και χωρίς μέλλον. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας που, αν δεν συγκρατηθείτε, θα δημιουργήσουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα κοινωνικά ζητήματα και θα πρέπει η συμπεριφορά σας να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Η επικοινωνία σας σε γενικές γραμμές θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Ερχονται προτάσεις για συνεργασίες από φιλικό σας πρόσωπο, αλλά δεν αποκλείεται και μια φιλική σας σχέση να γίνει πιο στενή. Συνιστάται λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις, ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια δραστηριότητα που θα αφορά το σπίτι σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο άτομα του περιβάλλοντός σας να εμφανιστούν επιθετικά προς εσάς.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στις επαγγελματικές σας κινήσεις και να μη διασκορπίσετε την ενέργειά σας, γιατί θα κουραστείτε, θα μπερδευτείτε και θα χάσετε χρόνο. Ανεβαίνει η ερωτική σας διάθεση, προσφέροντάς σας απλόχερα αρκετές ευκαιρίες για τη συναισθηματική σας ζωή, είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε αδέσμευτοι. Ο καλύτερός σας εαυτός που θα έρθει στην επιφάνεια δεν θα περάσει απαρατήρητος από το περιβάλλον σας. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τον έρωτα και την αγάπη, κάνοντας ακόμα και σχέδια για ταξίδια. Διατηρήστε τον ρομαντισμό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είναι άδικο για εσάς να πέσετε σε παγίδες ή διλήμματα που δεν ευσταθούν, μόνο και μόνο επειδή δεν θα σκέφτεστε καθαρά. Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και, συνειδητά ή ασυνείδητα, θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους. Η μεγάλη άνοδος στην κοινωνική σας ζωή θα είναι το δώρο της μέρας για τους περισσότερους από εσάς. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, αλλά και αυτές που ήδη έχετε θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς, που θα είναι για το δικό σας συμφέρον.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμισμό για να προχωρήσετε με σίγουρα και θετικά βήματα. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία όποια εμπόδια και δυσκολίες βρεθούν στον δρόμο σας και να ανακάμψετε οικονομικά. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σχέση σας και να δώσετε και πάλι την πρώτη θέση στον ρομαντισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Ενισχύεται η τάση σας για καινούργιες γνωριμίες και θα την πολλαπλασιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καθημερινές σας υποθέσεις θα προωθούνται, ενώ οι προσφορές που θα προκύψουν θα είναι αρκετές. Θα έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, για να μην ανακόψετε την ανοδική σας πορεία. Προβείτε στις απαραίτητες συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, όμως μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί αυτό θα σας βλάψει. Οι καλές προϋποθέσεις για πρόοδο που θα δημιουργηθούν ακόμα και στις αντιξοότητες θα κρατούν την ψυχολογία σας σε τέλεια φόρμα. Αναζητήστε την καλή ζωή, μια που η διάθεσή σας για φλερτ θα είναι αυξημένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις που θα προκαλέσουν ρήξη με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους. Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης, αφήνοντάς σας να αποτολμήσετε πιο μεγάλα βήματα, που θα βάλουν τις βάσεις για να δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις. Οι εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να παίξουν ανατρεπτικό ρόλο, αλλά θα είναι αρκετά περιορισμένες, ώστε, αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο για μια σχέση που δεν προχώρησε, να δοκιμάσετε ξανά ή να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσοι επιθυμείτε να χάσετε κάποια κιλά επιχειρήστε το τώρα, που θα είναι πιο εύκολο, καθώς το έντονο στρες και το άγχος που κουβαλούσατε θα είναι αισθητά μειωμένα. Λύστε διεξοδικά θέματα που εκκρεμούν στη σχέση σας. Ισως είναι κάπως δύσκολο κάποια πρόσωπα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την καρδιά σας, όμως οι πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώσουν τις μέρες σας. Προσπαθήστε να γίνετε ελκυστικότεροι και κερδίστε τα συναισθήματα του ατόμου που κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα λείψουν από τη ζωή σας οι αισθηματικές κατακτήσεις, αλλά δεν θα πρέπει να προχωράτε με αργούς ρυθμούς που θα κουράσουν τους άλλους, μια που δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή με εσάς. Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τις συγκυρίες που θα είναι ευνοϊκές για εσάς θα φέρουν ευχάριστες προοπτικές στον συναισθηματικό τομέα. Οσοι είστε αδέσμευτοι αρπάξτε τις ευκαιρίες και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Επειδή το πάθος και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες φαίνεται να κυριεύουν τις επιλογές σας, φροντίστε να μη φερθείτε εγωκεντρικά.

ΙΧΘΥΣ: Τα φλερτ και τα ερωτικά καλέσματα θα παίξουν βασικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς η παρουσία σας θα έλκει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Εκμεταλλευτείτε το προβάλλοντας όσο μπορείτε και με κάθε τρόπο τη γοητεία σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, ήρεμοι και αναζητήστε την αρμονία στη σχέση σας. Εκφράστε στον σύντροφό σας τα συναισθήματά σας και ζήστε μαζί του ευχάριστες στιγμές, χωρίς κτητικότητα, που στην πορεία θα σας οδηγήσει σε εκνευρισμό και κόντρες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...