Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια – Προβλέψεις της Σαββάτου 23 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι σημαντικό και να μην προσθέτετε παραπάνω πίεση. Αναζητήστε καινούργιες διεξόδους για να μην έχετε παράπονα και να μη νιώθετε άβολα ή μισοί συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά και να ζείτε ευχάριστα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν πιέζεστε οικονομικά. Η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως τη σχεδιάζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτός από το να στηρίζεστε σε όνειρα, σκεφτείτε τη σχέση σας και ανακαλύψτε πού σας οδηγεί η κοινή σας πορεία. Για να καταλάβετε τι μπορεί να προχωρήσει και τι όχι, δώστε σημασία στα σημάδια που υπάρχουν γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε. Ξεχάστε και πετάξτε από πάνω σας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα και θα είναι ευπρόσδεκτες. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, για να μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας κάνουν υποκειμενικούς. Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε και σας κρατούν μακριά από την επιτυχία. Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δεν θα μπορείτε να καλύψετε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συντονιστείτε με τις συνθήκες που επικρατούν και δείτε θετικά τις εξελίξεις της ζωής σας. Από το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, κάντε κάτι για να τις βελτιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε τις επιφυλάξεις των άλλων με κατανόηση και αισιοδοξία. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό, γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσετε τι σας συμφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ακούστε τον οργανισμό σας και μην αγχώνεστε προσπαθώντας να πετύχετε περισσότερα.

ΙΧΘΥΣ: Οταν εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, μην απαιτείτε από τους άλλους να συμφωνούν μαζί σας. Μην αφήσετε μακροχρόνιες σχέσεις σας να κλονιστούν και να φτάσουν σε σημείο να καταστραφούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...