Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Στην Άνω...

Η μεταμόρφωση της Κίτσου για τον πρίκουελ της «Μάγισσας» και το μήνυμα...

Μπορεί η πολυδιαφημισμένη «Μάγισσα» που παρακολουθούσαν σταθερά έστω και...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο δρόμος στο πουθενά

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια λαϊκή τραγουδίστρια...

Το Λούβρο της ΑΕΚ: Ανοιξε τις πύλες του ένα από τα...

Ανατριχίλα και δέος! Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλεί...

Ζώδια – Προβλέψεις της Κυριακής 31 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί άριστα και θα σας είναι εύκολο να καταλάβετε τι ζητάει ο σύντροφός σας, αλλά και να γνωρίζετε ποια στιγμή θα είναι η κατάλληλη για να ζητήσετε εσείς κάτι. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, και αυτό θα σας προτρέψει να σχεδιάσετε τις αισθηματικές σας συναντήσεις και αποδράσεις. Λίγη προσοχή δώστε στον τρόπο έκφρασής σας, γιατί, εάν παρεκτραπείτε, θα δημιουργήσετε προβλήματα στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τις συναναστροφές σας, αποφεύγοντας περιττά λόγια και διαπληκτισμούς. Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, και θα μπορέσετε έτσι να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις και τις πιέσεις του προηγούμενου μήνα. Οι προοπτικές για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας επαληθεύονται και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, ξεκινώντας καινούργιες δραστηριότητες. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε, να βγείτε νικητές σε ανταγωνισμούς και να κερδίσετε υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το φιλικό σας πνεύμα θα παίξει ευεργετικό ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό εκδηλώστε όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αναζητήστε την ηρεμία στην προσωπική σας σχέση και εντυπωσιάστε τον σύντροφό σας ή το άτομο που σας κινεί το ενδιαφέρον, εάν είστε αδέσμευτοι, με την άψογη εμφάνισή σας. Ανακαλύψτε εκ νέου τι αξίζει και τι μετράει για εσάς, για να μπορέσετε να προβείτε στις αλλαγές που θέλετε. Μην αγνοήσετε τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε αυτό το διάστημα, αλλά αναλύστε τις και μελετήστε τις επιρροές που θα δεχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε τι κάνετε σωστά και τι λάθος στον ερωτικό τομέα, για να μάθετε τα υπέρ και τα κατά, ώστε να κάνετε τονωτικές ενέσεις όπου χρειαστεί ή να ανακαλύψετε το χάος, εφόσον υπάρχει. Τα σενάρια θα είναι αρκετά, και ακόμα και αν κάποιο δεν περιγράφει τη δική σας κατάσταση μπορεί να σας δώσει μία ιδέα για το τι έρχεται. Διώξτε από πάνω σας ταμπού και περιορισμούς που σας πνίγουν, για να δείτε τον έρωτα κάτω από άλλο πρίσμα, αλλά και για να ανανεώσετε τον κύκλο σας με καινούργιες και πιο εποικοδομητικές γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και χαρείτε τη. Οποια σημεία μέχρι τώρα σας κρατούσαν αδιάφορους αλλάζουν και τα πάντα θα αποκτήσουν καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Η παλιά τάξη πραγμάτων παίρνει νέα μορφή και καταργούνται ακόμα και τα αυτονόητα, όμως οι κυριότερες αλλαγές θα γίνουν σε σχέση με τα υπαρξιακά σας ζητήματα και εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Θα έχετε μία μόνιμη ανησυχία για την έκβαση των υποθέσεών σας ή των συνεργασιών σας. Η προσπάθειά σας συγκεντρώνεται κυρίως στο να αναλύσετε όλα τα καλώς ή κακώς κείμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποκαταστήστε τυχόν εμπόδια ή προβλήματα που εμφανίστηκαν στην πορεία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απίθανο να προκληθεί κάποια αναστάτωση σε σχέση με το περιβάλλον σας. Από εσάς θα εξαρτηθεί πώς θα χειριστείτε τη δύναμη και τον παρορμητισμό που σας διακρίνει. Συνειδητοποιήστε όλα τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τη λογική και αρκετούς κανόνες επικοινωνίας. Ανακαλύψτε αλήθειες, τόσο αυτές που αφορούν την ύπαρξή σας όσο και αυτές των συνανθρώπων σας. Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους και να καταλάβουν αυτοί εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον συναισθηματικό σας τομέα, για να μη φτάσετε στο σημείο να αμφισβητείτε ακόμα και τα κεκτημένα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, χωρίς να κατηγορείτε τον σύντροφό σας, γιατί είναι σίγουρο πως οι απειλές και η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα σας βοηθήσουν, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σύγκρουση που θα δημιουργήσει ρήξη στη σχέση σας. Μπορεί ορισμένες αλήθειες να σας πονούν, αλλά στην ουσία θα σας ελευθερώσουν. Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα φέρει κάποια αναστάτωση στις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει η μετριοπάθεια να χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στις επαφές σας, γιατί η ώριμη και έξυπνη προσέγγιση θα βοηθήσει να παραμεριστούν ορισμένες παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Κάντε, εάν χρειαστεί, κάποιες θυσίες ή προσφορές, για να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι τους αγαπάτε ή για να γίνετε αγαπητοί σε κάποιους συνεργάτες σας, χωρίς να απαιτείτε ανταλλάγματα. Διαμορφώστε την προσωπική σας ζωή κάνοντας μία καινούργια αρχή, με σκοπό να γοητεύσετε και να κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Αφήστε και τη λογική να δουλέψει όπου χρειαστεί και ακολουθήστε κάποιες τακτικές στις συναναστροφές σας, για να μη νιώσετε ότι παραβιάζονται οι αρχές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, να βάλετε τάξη σε κάποιες άλλες και να υπερασπιστείτε αλλαγές που θα αφορούν σχέσεις του επαγγελματικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Θα βγουν στην επιφάνεια ορισμένες διαμάχες και ίσως και κάποιες παρεξηγήσεις. Βάλτε ως πρωταρχικό σας κριτήριο τη δημιουργικότητα και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές, ώστε να μπορέσετε να αποδώσετε, ακόμα και κάτω από αγχωτικές συνθήκες. Το άγχος και το στρες θα σας καθηλώνει στα ίδια και τα ίδια, με αποτέλεσμα να μη βλέπετε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχει μεγάλη σημασία να ενεργοποιήσετε τα κρυφά σας ταλέντα, για να ανοίξετε καινούργιες επαγγελματικές προοπτικές και να έχετε δυνατότητα επιλογών που δεν θα επηρεάζουν τα οικονομικά σας συμφέροντα. Η σχέση με τον σύντροφό σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αρκεί να μάθετε να εξωτερικεύετε τα βαθύτερά σας συναισθήματα, ώστε να μπορεί να σας κατανοήσει. Εκδηλωθείτε για να τον κερδίσετε και θα ανακαλύψετε πως οι επιθυμίες σας είναι κοινές. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο που τρέφει καλά αισθήματα για το άτομό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε πολύ για να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό. Φροντίστε να γίνετε όσο πιο ελκυστικοί και ευχάριστοι μπορείτε, για να κερδίσετε στο έπακρον τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Οι τρέχουσες υποχρεώσεις που έχετε προκαλούν αρκετές διαφωνίες ανάμεσά σας, αλλά τίποτα δεν είναι αξεπέραστο. Μοιραστείτε τα προβλήματα ο ένας του άλλου και η αγάπη που νιώθετε θα είναι οδηγός σας για να βρείτε λύσεις, οι οποίες θα προσφέρουν ισορροπία στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νομιμοποίηση της υπάρχουσας σχέσης σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι θα ευνοηθείτε με τη γνωριμία καινούργιων προσώπων.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας για περιπέτεια θα είναι αυξημένη και ίσως οι ερωτικές κατακτήσεις να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην παρούσα ζωή σας. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή που θα σας χαρακτηρίσει ως άστατη προσωπικότητα. Συγκρατήστε και μειώστε τις απαιτήσεις σας, που ολοένα και μεγαλώνουν, και σας κάνουν να γίνεστε κτητικοί και να ξεσπάτε σε σκηνές ζήλιας. Ηρεμήστε γιατί δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σας άτομο που θα σας προσφέρει μία σχέση γεμάτη πάθος και συναισθήματα, το οποίο, όμως, με κακή συμπεριφορά θα το απομακρύνεται. Για να έχετε καλή συνύπαρξη με κάποιο πρόσωπο απαιτούνται θυσίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...