Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια – Προβλέψεις Σαββάτου 6 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας και μη δίνετε σημασία στα κακόβουλα σχόλια. Βγάλτε την τρυφερότητά σας και κάντε την καθημερινότητά σας πιο γλυκιά και πιο συναρπαστική.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεμπερδέψτε οριστικά με κάποια θέματα για να νιώσετε ασφάλεια. Πρέπει να δείξετε καλή θέληση, αφού τα λόγια δεν θα συμβαδίζουν με τις πράξεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υπερευαισθησία που θα αντιμετωπίζετε τα πάντα, θα σας κάνει κάποιες φορές να νιώθετε προδομένοι, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές στις απαιτήσεις σας, αλλά και σε αυτά που πιστεύετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε με γνώμονα πρώτα τη λογική και έπειτα το συναίσθημα, γιατί διαφορετικά θα παρασύρεστε από τα πάθη σας και θα συμπεριφέρεστε ανάλογα.

ΛΕΩΝ: Εάν όντως υπάρχουν πράγματα που βλέπετε ότι δεν σας οδηγούν εκεί που ονειρεύεστε, δώστε τέλος πριν κάνετε κακό σε εσάς και στον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας, μπείτε στη λογική μιας δέσμευσης ή κάποιας επισημοποίησης, βγάζοντας τελείως από το ημερήσιο πρόγραμμά σας καβγάδες και διαφωνίες.

ΖΥΓΟΣ: Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, για να μη τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν είστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σας, μπορείτε να το ελέγξετε. Προσέξτε τις κινήσεις και τα λόγια σας, γιατί ο σύντροφός σας είναι ευαίσθητος αυτή τη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε, ειδικά όταν δεν έχετε δίκιο. Δεν γίνεται να ζητάτε κατανόηση χωρίς να δείχνετε και εσείς την ανάλογη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εσωστρέφεια δεν βοηθάει και πολύ στην επικοινωνία. Οποια και αν είναι τα προβλήματά σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού αναζητάτε διακαώς μια αλλαγή φροντίστε να την κάνετε. Εάν προσπαθήσετε πραγματικά να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, θα το καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα, για να προωθήσετε τα καινούργια σας σχέδια.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...