Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια – Προβλέψεις Κυριακής 7 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε τις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου προσώπου. Εξακολουθείτε να είστε κοινωνικοί και αυτό θα κατευνάσει κάθε εγωιστική σας τάση, ενώ το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο πώς να βοηθήσετε τους άλλους, να επιλύσετε προβλήματα και στο πώς θα συνεργαστείτε εύκολα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι σημαντικό να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και παράλληλα να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, για να επιστρέψετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Καθώς επικοινωνιακά δεν θα έχετε πρόβλημα, οι σχέσεις σας δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια. Η τύχη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας και να αποκτήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα μπορείτε να το έχετε και σας αξίζει, γι’ αυτό μην κινηθείτε με τη γνωστή παρορμητικότητά σας, που λειτουργεί σαν σίφουνας. Θα δείτε φιλίες από το παρελθόν να ζωντανεύουν, αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποτελέσουν τον καμβά πάνω στον οποίο θα αναπτύξετε μια νέα κοινωνική δραστηριότητα που θα διαρκέσει και τους επόμενους μήνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται κυρίως οι επαγγελματικές και οι ερωτικές σας σχέσεις. Οι λεπτομέρειες θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία και θα προσδιορίσουν την ποιότητα της κάθε μίας. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζεται να διατηρήσετε μια άψογη στάση, καθώς από αυτές θα εξαρτηθούν και οι μελλοντικές σας συνεργασίες. Στις ερωτικές σας σχέσεις μπορείτε να θέσετε στόχους και να ανταποκριθείτε σε αυτούς που σας αγαπούν. Βέβαια, οι φιλικές σας σχέσεις δεν θα μείνουν παραπονεμένες, αφού ακόμα και αν εσείς δεν κάνετε καμία προσπάθεια να προσεγγίσετε τους άλλους, εκείνοι θα σας πλησιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συναισθηματική ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Οπότε, τις στιγμές που θα σας πιάνει η γνωστή κρίση «τρέλας», καταπολεμήστε την με όποιο μέσο διαθέτετε και με τίποτα μην αναμείξετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τα προσωπικά. Ανήκουν σε διαφορετικά κομμάτια και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Το πάθος σας φουντώνει αναζητώντας διεξόδους και ίσως ανατρέψετε την πορεία σας, εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών που σας προσφέρονται και ανανεωθείτε μέσα από τις απολαύσεις που θα σας δοθούν.

ΛΕΩΝ: Αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά θα έχετε, αλλά παράλληλα κάποια συναισθήματά σας θα επηρεαστούν από κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος.
Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερα άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Πραγματοποιήστε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, δείξτε τους το ενδιαφέρον σας και εξετάστε κάθε πιθανότητα που θα σας δοθεί για να βασίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Η διαίσθησή σας θα αναπτυχθεί τόσο που θα σας βοηθήσει να προβλέπετε τις καταστάσεις πριν αυτές δημιουργηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε πολλά να κερδίσετε γι’ αυτό ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις και στα καλέσματα που θα σας γίνουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλες οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, αλλά παρόλο που θα είναι πολλές, δεν θα προλάβουν να σας κουράσουν. Τα αποθέματα δύναμης και αισιοδοξίας που έχετε είναι ατελείωτα και αναπληρώνονται. Μια μέρα κούρασης δεν είναι ικανή να σας αποπροσανατολίσει ή να σας κάνει να ξεφύγετε από τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας και μην αφήσετε ασαφή σημεία στις επαγγελματικές συμφωνίες. Εχετε την τάση να παίρνετε εύκολα τα χρήματα και να τα διοχετεύετε όπου είναι αναγκαίο, και η εβδομάδα θα σας δώσει αρκετά. Μην ξεχάσετε να είστε εγκρατείς, μια που έχετε και τη συνήθεια να είστε λίγο αμελείς στις υποχρεώσεις σας. Σχεδόν όλα θα είναι με το μέρος σας για να κάνετε αναδιοργάνωση της καριέρας σας με το σθένος που απαιτείται. Επιδείξτε την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε και επιβιώστε ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέλοντας να κατακτήσετε τους άλλους, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και δεν θα στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες, προκειμένου να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Οι δεσμευμένοι κάποιες φορές θα είστε κάπως ιδιότροποι και κτητικοί προς τον σύντροφό σας. Ενα ταξιδάκι αναψυχής σάς είναι απαραίτητο, προκειμένου να βοηθήσετε τη σχέση σας να ανανεωθεί και να γλυκάνει ο χαρακτήρας σας. Η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και δεν είναι κακό αν ο σύντροφός σας δεν το καταλαβαίνει, να του το εξηγήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ακτινοβολία σας θα βοηθήσει και αυτή τη φορά να βγείτε από τη δύσκολη θέση και η κατάκτηση αυτών που επιθυμείτε στον συναισθηματικό τομέα θα είναι πολύ πιο εύκολη. Οι ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά θα είναι περισσότερες από ό,τι περιμένατε και το πλανητικό σκηνικό θα σταθεί σύμμαχός σας για να μπορέσετε να εκφράσετε τα εσώψυχα συναισθήματά σας και τις ανομολόγητες επιθυμίες σας προς τον σύντροφό σας, έχοντας την απόλυτη ανταπόκρισή του. Προσπαθήστε να ξαναφτιάξετε τη σχέση σας και όχι να σπαταλάτε ανούσια τον χρόνο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να μοιράσετε όσο μπορείτε πιο δίκαια τον χρόνο σας ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εργασία σας και παρασύρεστε με τα επαγγελματικά σας θέματα, θα έχει απόλυτο δίκιο ο σύντροφός να αρχίσει να παραπονιέται πως παραμελείτε τη σχέση σας. Η ανάγκη που νιώθετε να βρείτε τον εαυτό σας δεν θα καλυφθεί εάν δεν τον αφήσετε να βρίσκεται στο πλευρό σας και αν δεν του εξηγήσετε πως η σχέση σας δεν θα αλλάξει. Ακουμπήστε πάνω του και επενδύστε συναισθηματικά, χωρίς να είστε μονίμως επιφυλακτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη βδομάδα για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε σχέσεις ζωής ή για να λύσετε τυχόν διαφορές σε ήδη υπάρχουσες. Προσεγγίστε με άνεση τους δικούς σας ανθρώπους και αφήστε και εσείς να πλησιάσουν. Εχουν πολλά να σας πουν και να σας δείξουν, γεγονός που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν εφικτό, καθώς ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα. Βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας, με σκοπό να προσπεράσετε την επιφάνεια και να προχωρήσετε πιο βαθιά. Το ενδιαφέρον σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να δημιουργήσετε ένα κλίμα αγάπης, οικειότητας και αλληλοβοήθειας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν το κρίνετε απαραίτητο, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια και τις συμβουλές των δικών σας προσώπων, που θέλουν για εσάς το καλύτερο. Μέσα από τα λεγόμενά τους θα βρείτε διεξόδους που μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφτεί. Εχετε πετύχει ήδη αρκετά και έτσι μπορείτε να νιώθετε πιο άνετοι. Η εικόνα σας προς τα έξω θα είναι πολύ καλή, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να δείξετε λίγο περισσότερη επιμέλεια στις λεπτομέρειες που θα τη συνθέτουν. Κάντε αλλαγές που θα καλυτερέψουν κι άλλο την ψυχολογία σας και βγείτε έξω έτοιμοι να κατακτήσετε τους πάντες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...