Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Τα social media «δίκασαν» τη Δανάη Μπάρκα που «την έφερε» πισώπλατα στη...

Σεισμός ερωτικός... ταρακούνησε την εγχώρια showbiz, φέρνοντας αποκαλύψεις για...

Κατάθεση του «μπαμπά Φλίντστοουνς» της Κορινθίας: Έγκυος από τον «πατέρα Κλεομένη»!

Τα πάνω κάτω φέρνει η κατάθεση-βόμβα του 47χρονου «ανθρώπου...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣΚατανοήστε τις κρυφές πτυχές του συντρόφου σας και θα...

Αναστασία: Το ταξίδι «εξπρές» στην Αμερική και η συνάντηση με την super...

Η Αναστασία  ανάμεσα στις επιτυχημένες της εμφανίσεις στο Έναστρον...

Ζώδια – Προβλέψεις της Κυριακής 21 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία. Η εβδομάδα απαιτεί έξυπνους και λεπτούς χειρισμούς για να μην καταστραφεί τελείως η ρομαντική διάθεσή σας. Δεδομένου ότι τα επαγγελματικά θέματα θα απορροφούν αρκετή από την ενέργειά σας, αφήστε τον έρωτα να σας δείξει τις κατευναστικές ιδιότητές του και μη γυρίσετε συνέχεια σε εκείνα που ανατρέπουν την ηρεμία και τη γαλήνη της προσωπικής σας ζωής. Πρέπει να προσέχετε τις συναισθηματικές επενδύσεις σας, αφού οι απατηλές καταστάσεις θα μπορούν άνετα να περάσουν σαν ιδανικοί έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας, όπως ο ενθουσιασμός, η ενεργητικότητα και το σθένος που σας διακρίνουν, ώστε να βοηθηθείτε στις προσπάθειές σας. Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας με λιγότερους ενδοιασμούς και εκμεταλλευτείτε τη σειρά προκλήσεων που θα αλλάξει τις καθημερινές παραστάσεις σας. Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πλούσιες σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να ωφεληθείτε και επαγγελματικά. Δουλέψτε σκληρά για να ανταμειφθείτε και κρατήστε καλά τα μυστικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ερωτήσεις που θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε. Οι καθυστερήσεις και οι προβληματισμοί για την πορεία της ερωτική σας σχέσης, όσοι είστε δεσμευμένοι, θα είναι δεδομένες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα έχετε πρόβλημα με τον σύντροφό σας. Πλησιάστε περισσότερο ο ένας τον άλλον και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε κάπως τη σχέση σας. Εάν νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, κάντε το κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, αλλά είστε στην αναζήτηση ενός συντρόφου, θα είναι ο βαθμός συντροφικότητας και η ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων. Δεν φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά. Η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για την αλλαγή. Διώξτε κάθε ίχνος θυμού ή αγανάκτησης που έχετε τον τελευταίο καιρό για κάποια πράγματα και αφήστε τον σύντροφό σας να σας πολιορκήσει και να σας δείξει τα συναισθήματα που έχει και νιώθει για εσάς.

ΛΕΩΝ: Η άνοδός σας θα είναι θεαματική, γι’ αυτό να είστε προνοητικοί στις επενδύσεις σας, ό,τι κι αν αφορούν. Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και όσοι βρίσκεστε στην αρχή μιας σχέσης θα διανύσετε μια πραγματικά ευτυχισμένη περίοδο. Η σύνεση και η υπομονή θα σας ωφελήσουν σημαντικά. Περιορίστε τη φαντασία σας και αναλύστε τα δεδομένα, για να ανακαλύψετε πως πολλά από τα προβλήματα που εσείς βλέπετε είναι ανύπαρκτα. Θα ενισχυθεί ο οικονομικός τομέας με ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα αυξήσουν τα έσοδά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ξεκίνημα της εβδομάδας αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Επαγγελματικές επιτυχίες θα σας ωθήσουν να έχετε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Η καλή ψυχολογία σας θα περάσει και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού αυτή τη φορά δε θα επιβαρύνετε τον προσωπικό σας χώρο με τα εργασιακά θέματα. Προτιμήστε τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας. Αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα ή να πάρετε ρίσκα, γιατί δεν θα είναι εύκολο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες θα είναι άψογη, ώστε να μπορέσετε να έχετε μαζί τους συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα αποδώσουν σε συμφωνίες με σημαντικές βλέψεις για το μέλλον σας. Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα επαγγελματικά θέματα και να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς οι δυνάμεις του οργανισμού σας μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά όχι ατελείωτες. Ενισχύονται τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στον τρόπο που θα εκφραστείτε, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε εντάσεις και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια και έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι. Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ασφάλειας που θα έχετε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε σε σοβαρές επενδύσεις – αποφάσεις τόσο πάνω σε πρόσωπα όσο και σε πράγματα που μπορεί να κάνουν πιο ευχάριστη ή πιο εύκολη τη ζωή σας. Η διεύρυνση της σκέψης σας και η όξυνση της όρασης και της ακοής θα σας οδηγήσουν στη γνώση και θα ενισχύσουν την τύχη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιόλογη μέρα για τα επαγγελματικά σχέδιά σας η σημερινή, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν και οι καλύτεροι όροι. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Προσεγγίστε τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και βελτιώστε τις συνεργασίες σας. Αναπτύξτε τις επαγγελματικές γνωριμίες σας και σχέσεις και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα φέρουν άνοδο στον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε και επιβάλλεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα και αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις. Με μικρά και προσεκτικά βήματα θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Μην απαντήσετε σε προκλήσεις που σκοπό έχουν να σας εκθέσουν ή να σας αποπροσανατολίσουν, ώστε να έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα μπροστά, να σπάσετε τους φραγμούς και να υπερβείτε τα εμπόδια. Μόνο έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε περισσότερο την κατάσταση σε συνεργασίες ή σχέσεις και να είστε και ο εαυτός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία που θα ψάχνουν αφορμή να πάρουν το πάνω χέρι να μην καταρρακώσουν την τύχη σας. Θα γεμίσει ευφορία η συναισθηματική ζωή σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι θα αισθάνεστε καλά με τον σύντροφό σας και η κοινή σας ζωή θα αποκτήσει καινούργιο ενδιαφέρον. Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε μεταξύ σας από έλλειψη επικοινωνίας, τώρα θα ζήσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους. Οσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση, ώστε οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζατε τόσο καιρό να πάρουν τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα πρέπει να περιμένετε λίγο να δοκιμαστεί η σχέση σας στον χρόνο, για να είστε σίγουροι αν θα πρέπει να αφεθείτε. Οπως και να έχουν τα πράγματα, μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να βγείτε ή να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα. Οι δυσκολίες μπορεί να είναι πολλές και να μη σας επιτρέπουν να πάρετε την ικανοποίηση που θα θέλατε, αφού θα έχετε παράλληλα και άλλα σημαντικά θέματα που απαιτούν προτεραιότητα, όμως χρειάζεται να είστε δυναμικοί και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα εμπόδια.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έμεινε μόνο με τις υποσχέσεις ο Μάρκος Σεφερλής

Του την έφερε ο Σκάι; Χωρίς το «Ορκιστείτε, παρακαλώ»...

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα on air μετά τη φωτογραφία με τα φιλιά της με τον Τσαγκρίδη

Η Δανάη Μπάρκα μετά την αποκάλυψη πως είναι ζευγάρι...

Χρήστος Προβίσταλης: Ο Καβαλιώτης που έχει μηνιάτικο καταβροχθίζοντας τον αγλέορα

Mε δεκάδες χιλιάδες βίντεο να κατακλύζουν το YouTube και...

Διαζύγιο για γνωστή πρωταγωνίστρια; Κανείς δεν θα περίμενε αυτόν τον χωρισμό

Η πρωταγωνίστρια και θεατρικός συγγραφέας ακούγεται πως βρίσκονται μια ανάσα πριν το διαζύγιο αλλά ακόμα δε διαψεύσθηκε ή επιβεβαιώθηκε κάτι.

Ερωτευμένοι οι Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης! Τα παθιασμένα τους φιλιά

Τέλος στις φήμες περί ειδυλλίου της Δανάης Μπάρκα με...

«Στενοχωρήθηκε η Καινούργιου με τα φιλιά της Μπάρκα με τον πρώην της, Τσαγκρίδη γιατί εκείνη τους γνώρισε»

Η Κατερίνα Καινούργιου το τελευταίο διάστημα άφηνε υπονοούμενα περί...