Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια – Προβλέψεις της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να μην αλλάζει ο χαρακτήρας σας, αλλά αλλάζει η γενική συμπεριφορά σας, αφού θα έχετε έντονη τη διάθεση να δοκιμάσετε τα δικά σας όριά μα και των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεστε. Η ανάγκη να ξεπεράσετε τα κλισέ του παρελθόντος και να αναζητήσετε μια καινούργια ταυτότητα θα σας ωθήσει σε νέες επιλογές και δρόμους. Μπορεί να μην είναι εύκολη δουλειά, αλλά σίγουρα είναι ακόμα ένα βήμα προς την ωριμότητα και την αυτογνωσία. Θα αρχίσουν οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου να γίνονται πιο αποδοτικές και ταυτόχρονα πιο παραγωγικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα συμφωνούν με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, ενώ θα έχουν όλη την καλή θέληση να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Θα αρχίσετε να απασχολήστε πιο έντονα με τα συναισθηματικά σας και να ψάχνετε τρόπους να τα βελτιώσετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά τονισμένη, κάτι που θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα και μόνοι σας. Η ερωτική διάθεσή σας θα φτάνει στα ύψη, ενώ πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα έχετε να επιβεβαιώσετε τη φιλαρέσκειά σας σε πολλές πλευρές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ανήκετε σε αυτούς που μπόρεσαν να λύσουν με επιτυχία ό,τι τους απασχολούσε τους προηγούμενους μήνες, μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε. Ομως, ακόμα και αν δεν πετάτε από χαρά, σίγουρα μπορείτε να έχετε πιο βελτιωμένη διάθεση και καλύτερες σχέσεις. Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας δημιουργήσουν μια αίσθηση ανικανοποίητου και αυτό θα είναι αρκετά καλό, αφού θα σας ωθήσει να ξαναπλησιάσετε τον σύντροφό σας με μεγαλύτερη κατανόηση και συμπάθεια. Διοχετεύστε τη διάθεση και τη ζωντάνια που έχετε στη σχέση σας, κάνοντας την κάθε μέρα σας γιορτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μακριά πλέον από εντάσεις και ασυμφωνίες, η σχέση σας θα θυμίζει ήρεμη λίμνη μετά την καταιγίδα. Δημιουργήστε καλή ατμόσφαιρα, βελτιώστε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας και ξανοιχτείτε σε νέες δραστηριότητες που θα δίνουν και στους δυο σας χαρά. Μη χάσετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με ένα ταξιδάκι ή αν τα οικονομικά σας είναι κοινά, να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας. Ρίξτε το έξω για να μπορέσουν να διορθωθούν και τα τελευταία κακώς κείμενα που έριχναν σύννεφα στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Το να έχετε επιτέλους μια σχέση νορμάλ παύει να είναι όνειρο και είναι κάτι που εύκολα μπορείτε να το καταφέρετε. Καινούργια πρόσωπα έρχονται κοντά σας και αυξάνεται η κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες, παρότι στην αρχή τους δεν θα δείτε τι μπορούν να σας προσφέρουν στο μέλλον. Εάν χρειαστεί να κάνετε ένα τσεκάπ για να ελέγξετε τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και γενικότερα τις αντοχές του οργανισμού σας, κλείστε ένα ραντεβού που θα σβήσει και τις τελευταίες ανησυχίες σας. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για αναβάθμιση, οπότε μη διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εβδομάδα ιδιαίτερα καθοριστική και αποκαλυπτική για τις σχέσεις σας. Από τη μία θα περνάτε στο μικροσκόπιο όλα τα μηνύματα που θα δέχεστε και θα τα φιλτράρετε, ενώ από την άλλη θα γίνεστε πιο ευαίσθητοι. Η ακτινογράφηση που θα κάνετε στις σχέσεις σας θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την αλήθεια που κρύβεται στο παρασκήνιο. Η ανάγκη σας για ανανέωση γίνεται επιτακτική. Πάρτε φίλους και επισκεφτείτε μέρη που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα φέρουν σε ισορροπία την εξωτερική με την εσωτερική ομορφιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Με χαμηλούς τόνους και ήρεμες κινήσεις τολμήστε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με τους συνεργάτες σας. Από εκεί και μετά προσπαθήστε να εδραιώσετε τις όποιες συμφωνίες πετύχατε και να είστε σταθεροί στις απόψεις σας, ώστε οι άλλοι να μπορούν να βασίζονται επάνω σας. Μην αλλάζετε γνώμη αναλόγως τα κέφια σας και προπαντός μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων, ακόμα και αν τους έχετε ανάγκη, γιατί κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε αναξιόπιστοι. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν από παλιά ή και χρήματα που δεν περιμένατε να εισπράξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε μερικά σημεία θα στενοχωρηθείτε και ίσως απογοητευτείτε, αλλά σε άλλα θα εκπλαγείτε με ευχάριστο τρόπο. Οπως και να έχουν τα πράγματα, η αλήθεια θα σας απελευθερώσει από πολλά, καθώς θα μπορέσετε να προχωρήσετε με πιο έξυπνες στρατηγικές και στις επαγγελματικές σχέσεις σας. Με τα άτομα της οικογένειας σας θα αρχίσει να μπαίνει μια τάξη, ενώ θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον και οι ερωτικές σας σχέσεις. Παράλληλα, επειδή δεν θα σας λείψουν οι τάσεις ανεξαρτησίας, δεν θα σταματήσετε να έχετε ευχάριστες συναναστροφές με φίλους, αλλά και να συνάπτετε νέες φιλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσοι είστε αδέσμευτοι υπάρχει ένα ενδεχόμενο κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει να κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Αφήστε το χαμόγελο να ζωγραφιστεί στο πρόσωπό σας και επιτρέψετε στους άλλους να το δουν και να σας ερωτευτούν. Πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας, αλλά να αποβάλετε το πείσμα σας, που είναι ανασταλτικός παράγοντας, καθώς σας κάνει να μην ακούτε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας. Για να μην επαναλαμβάνεστε στα ίδια και στα ίδια και πνίγεστε στις υλικές υποχρεώσεις, οργανωθείτε, γίνετε πρωτοποριακοί και θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε καινούργιες βάσεις στη ζωή σας τώρα που πήρατε το μάθημά σας. Αλλο ένα θέμα που πρέπει να εξετάσετε είναι η ελευθερία ώστε να θέσετε ποιοτικούς και ανθεκτικούς στόχους στον χρόνο χωρίς να παραπαίει η καθημερινότητά σας στην αναρχία. Η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε τι σας λείπει ακόμα για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μέχρι στιγμής το πρόβλημά σας ήταν η αναβλητικότητα και οι ανατροπές που εμφανίζονταν συχνά, επομένως ήταν δικαιολογημένο το άγχος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά και παρορμητικά, καθώς οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και τα λάθη θα είναι πολύ πιθανά. Τα απρόοπτα ίσως να είναι πολύ περισσότερα απ’ ό,τι φανταζόσασταν τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα συναισθηματικά. Ηρεμούν κάπως τα πράγματα και η έμπνευσή σας αρχίζει να δουλεύει σε άριστο επίπεδο, ενώ μαζί με αυτήν μεγαλώνει και η αισιοδοξία σας που έτσι κι αλλιώς δεν σας είχε εγκαταλείψει, αλλά απλά είχε αποκοιμηθεί. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί η υπερβολή θα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει τις περισσότερες κινήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια υποθέσεις των προηγούμενων μηνών ή χρόνων που είχατε αφήσει ανοιχτές. Η επανεξέταση υλικών και κοινωνικών αξιών θα είναι η κινητήριος δύναμη για να προχωρήσετε δυναμικά στο μέλλον. Μη χάνεστε σε ψευδαισθήσεις που δεν σας βοηθούν να βρείτε τον προσανατολισμό σας ή σπαταλάτε τον χρόνο σας σε άστοχες συζητήσεις. Πιο ωφέλιμο για εσάς είναι να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των επιθυμιών και των στόχων σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει τα πραγματικά «πρέπει» και «θέλω» σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...