Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 8 Απρίλιου

ΚΡΙΟΣ: Αν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας μπείτε στη λογική μιας δέσμευσης ή κάποιας επισημοποίησης, βγάζοντας τελείως από το ημερήσιο πρόγραμμά σας καβγάδες και διαφωνίες. Μην είστε κτητικοί απέναντι στον σύντροφό σας και ζηλεύετε χωρίς να έχετε αποδείξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού σας χώρου, χωρίς να τσακωθείτε. Εάν όντως υπάρχουν πράγματα που βλέπετε και δεν σας βγάζουν εκεί που ονειρεύεστε, δώστε τέλος προτού κάνετε κακό σε εσάς και στον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δεν σας συμφέρει να διαταραχθούν κάποιες ισορροπίες της ζωής σας. Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα, γιατί διαφορετικά θα παρασύρεστε από τα πάθη σας και θα συμπεριφέρεστε ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Η υπερευαισθησία που θα αντιμετωπίζετε τα πάντα, θα σας κάνει κάποιες φορές να νιώθετε προδομένοι, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές στις απαιτήσεις σας, αλλά και σε αυτά που πιστεύετε.

ΛΕΩΝ: Εάν δεν δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά του συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε. Σε όλα υπάρχει ένα νόημα, οπότε δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί ακόμα και τα πιο μικρά είναι ικανά να διασφαλίσουν τα συμφέροντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας, που σας κρατούν σε αδιέξοδο. Χρειάζεται προσοχή σε εκκρεμότητες που αφορούν συναλλαγές σας και άμεση ρύθμιση οικονομικών σας θεμάτων που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Σε συζήτηση που θίγει άτομα που δεν είναι παρόντα απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά. Οι εμπειρίες που έχετε συλλέξει θα σας δώσουν το έναυσμα για να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και να ασχοληθείτε περισσότερο με την καλυτέρευση και την αναβάθμιση της ζωής σας σε όλους τους τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εάν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, μη φανείτε δύσπιστοι και βάλετε μπροστά για καινούργια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία. Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τόσες δυσκολίες και εντάσεις που θα υπάρξουν είναι σίγουρο πως η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Επιλέξτε με προσοχή αυτά που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν και παράλληλα φροντίστε να τα ερευνήσετε για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Φροντίστε να μετράτε τα λόγια σας και μην ανοίγεστε σε πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας ή τους διακρίνει έλλειψη επαγγελματισμού.

ΙΧΘΥΕΣ: Η δυσαρέσκεια που εισπράττετε προέρχεται από τη δική σας διογκωμένη φαντασία, που τα πλάθει όπως θέλει. Η καχυποψία δεν είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί από το μυαλό σας, αν δεν το ελέγξετε άμεσα και αποτελεσματικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...