Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 12 Ιουνίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι νέοι στόχοι και οι μεγάλες επενδύσεις που έχετε κατά νου θα προβληματίσουν τρίτους που υπάρχουν στη ζωή σας και…

ΚΡΙΟΣ: Ως καλοί παίκτες που είστε δεν πρέπει να το βάζετε ποτέ κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες. Εχετε ακόμα πολλά να κάνετε αλλά και να δώσετε τόσο στον εργασιακό χώρο σας όσο και για τις άλλες υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρακάμψτε όσα σας κρατούν πίσω, μια και η ανοχή σας εξαντλείται και δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σας να αιφνιδιάσουν τους άλλους. Η απομάκρυνσή σας από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πληγώνουν θα είναι ό,τι καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αποκαταστήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα και θα ενισχύσετε τη δημιουργική διάθεσή σας. Θα υπερισχύσουν θέματα που ζητούν άμεση τακτοποίηση, αλλά αξίζει τον κόπο, γιατί είστε κοντά στη λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ανοίξετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αφού οι εντάσεις θα καραδοκούν για να σας δημιουργήσουν προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να τα ξεπεράσετε. Οι ευκαιρίες για να ισορροπήσετε και πάλι τα πράγματα αλλά και για να σταθεροποιήσετε αυτά που επιθυμείτε θα υπάρχουν σε αφθονία.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, αποφεύγοντας την υπερβολή και περιορίζοντας κάπως τον αυθορμητισμό σας, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους και να έχετε επιπτώσεις στη μετέπειτα ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, γιατί πλέον ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει όπως και πού θα σας οδηγήσουν τελικά τα πράγματα, οπότε λανθασμένες κινήσεις σας θα είναι πραγματικά ασυγχώρητες.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε πιο ψύχραιμα κάποιες αλήθειες και αποδεχτείτε ότι κάποια στιγμή είναι φυσικό να χάσετε κάτι που θα σας αφορά. Πιστεύετε πως πρέπει να αφεθείτε σε ό,τι νιώθετε πως είναι υγιές, οπότε ξεκόψτε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και μην αφεθείτε σε περιττά έξοδα ή αγορές που δεν είναι προγραμματισμένες και θα σας βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σας. Συνδυάστε ένα επαγγελματικό ταξίδι, που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει, με διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι νέοι στόχοι και οι μεγάλες επενδύσεις που έχετε κατά νου θα προβληματίσουν τρίτους που υπάρχουν στη ζωή σας και αυτό δεν θα σας αφήνει να χαρείτε. Προτιμήστε να μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση επαγγελματικού επιπέδου, για να μην κατηγορηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κινηθείτε μεθοδικά και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν άτομα με τα οποία έχετε πολύ στενή σχέση. Για να μη βρεθείτε πολύ σύντομα σε αδιέξοδο, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δείτε πως έχετε κουραστεί υπερβολικά, φροντίστε από εδώ και πέρα να χαλαρώνετε πού και πού. Φροντίστε να απομονωθείτε προσωρινά, για να αποδώσετε σε υποθέσεις που απαιτούν πνευματική διαύγεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και πάρτε τις αποφάσεις σας, χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με άχρηστες παλινδρομήσεις και ανώφελες υποθέσεις. Μη σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας ασχολούμενοι με ασήμαντους ανθρώπους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...