Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 19 Ιουνίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανασφάλειές σας φταίνε που έχετε γίνει στενός κορσές σε κάποιους ανθρώπους. Απελευθερωθείτε επιτέλους και…

ΚΡΙΟΣ: Οι απρόσμενες αλλαγές είναι πιθανό να σας αποδιοργανώσουν, όμως έρχονται για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, επομένως μην ανησυχείτε. Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, καθώς υπάρχουν τα περιθώρια να υλοποιηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματά σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Για να πετύχετε, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι. Αν θέλετε να έχετε καλύτερες οικονομικές απολαβές, δημιουργήστε καλύτερες βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας, που είναι η πιο αγνή, και προσέξτε τις εξάρσεις, καθώς άλλα σας λέει η λογική και άλλα το συναίσθημα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανασφάλειές σας φταίνε που έχετε γίνει στενός κορσές σε κάποιους ανθρώπους. Απελευθερωθείτε επιτέλους και δείξτε τους ότι δεν τους έχετε ανάγκη. Για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι και διαρκώς σε εγρήγορση.

ΛΕΩΝ: Επιδείξτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας ευελιξία, γιατί χρειάζεται. Κάποιες απρόσμενα ευχάριστες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στα συναισθηματικά σας. Προετοιμάστε το έδαφος τώρα που έχετε χρόνο, για να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχνάτε τα όριά σας αλλά και τα όρια των άλλων. Επειδή συνήθως πάντα έχετε τύχη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε βασικούς παράγοντες και κανόνες δεοντολογίας. Πρέπει να προσεγγίσετε με μεγάλη ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το δείχνουν.

ΖΥΓΟΣ: Μη φοβηθείτε εάν δεχτείτε αντιρρήσεις ή συκοφαντίες από κάποιους συνεργάτες σας. Είναι λογικό ότι κάποιες αλλαγές που κάνετε ίσως τους ξεβολεύουν, οπότε φροντίστε εσείς απλώς να έχετε τεκμήρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικά από αυτά που θέλετε να κάνετε ίσως είναι επικίνδυνα. Με έξυπνους χειρισμούς θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να εξασφαλίσετε τη συμπαράσταση των άλλων. Προχωρήστε άφοβα και δυναμικά σε ό,τι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σεβαστείτε τους όρους που θέτουν άτομα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να μην εναντιωθείτε, αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενέργειές σας είναι επιτυχείς και έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι. Ομως μην επαναπαυτείτε τόσο εύκολα, γιατί έπεται και συνέχεια. Εάν δεν γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν θα μπορούν να προωθηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε ότι και οι άλλοι έχουν τις δικές τους. Αποφύγετε δογματική συμπεριφορά και μην το παίζετε ήρωες όταν δεν χρειάζεται. Αποφύγετε να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς, καθώς η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Αποφύγετε τα κόλπα και τις πονηριές, για να μην έχετε δυσκολίες. Απαιτείται να είστε ενήμεροι για την κατάσταση που επικρατεί και μην αφήσετε τίποτε στην τύχη του.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...