Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 19 Ιουνίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανασφάλειές σας φταίνε που έχετε γίνει στενός κορσές σε κάποιους ανθρώπους. Απελευθερωθείτε επιτέλους και…

ΚΡΙΟΣ: Οι απρόσμενες αλλαγές είναι πιθανό να σας αποδιοργανώσουν, όμως έρχονται για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, επομένως μην ανησυχείτε. Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, καθώς υπάρχουν τα περιθώρια να υλοποιηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματά σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Για να πετύχετε, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι. Αν θέλετε να έχετε καλύτερες οικονομικές απολαβές, δημιουργήστε καλύτερες βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας, που είναι η πιο αγνή, και προσέξτε τις εξάρσεις, καθώς άλλα σας λέει η λογική και άλλα το συναίσθημα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανασφάλειές σας φταίνε που έχετε γίνει στενός κορσές σε κάποιους ανθρώπους. Απελευθερωθείτε επιτέλους και δείξτε τους ότι δεν τους έχετε ανάγκη. Για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι και διαρκώς σε εγρήγορση.

ΛΕΩΝ: Επιδείξτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας ευελιξία, γιατί χρειάζεται. Κάποιες απρόσμενα ευχάριστες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στα συναισθηματικά σας. Προετοιμάστε το έδαφος τώρα που έχετε χρόνο, για να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχνάτε τα όριά σας αλλά και τα όρια των άλλων. Επειδή συνήθως πάντα έχετε τύχη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε βασικούς παράγοντες και κανόνες δεοντολογίας. Πρέπει να προσεγγίσετε με μεγάλη ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το δείχνουν.

ΖΥΓΟΣ: Μη φοβηθείτε εάν δεχτείτε αντιρρήσεις ή συκοφαντίες από κάποιους συνεργάτες σας. Είναι λογικό ότι κάποιες αλλαγές που κάνετε ίσως τους ξεβολεύουν, οπότε φροντίστε εσείς απλώς να έχετε τεκμήρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικά από αυτά που θέλετε να κάνετε ίσως είναι επικίνδυνα. Με έξυπνους χειρισμούς θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να εξασφαλίσετε τη συμπαράσταση των άλλων. Προχωρήστε άφοβα και δυναμικά σε ό,τι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σεβαστείτε τους όρους που θέτουν άτομα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να μην εναντιωθείτε, αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενέργειές σας είναι επιτυχείς και έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι. Ομως μην επαναπαυτείτε τόσο εύκολα, γιατί έπεται και συνέχεια. Εάν δεν γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν θα μπορούν να προωθηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε ότι και οι άλλοι έχουν τις δικές τους. Αποφύγετε δογματική συμπεριφορά και μην το παίζετε ήρωες όταν δεν χρειάζεται. Αποφύγετε να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς, καθώς η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Αποφύγετε τα κόλπα και τις πονηριές, για να μην έχετε δυσκολίες. Απαιτείται να είστε ενήμεροι για την κατάσταση που επικρατεί και μην αφήσετε τίποτε στην τύχη του.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που να σας...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε την άτακτη συμπεριφορά σας, αφού σας οδηγεί σε καινούργιες...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις μπορεί να σας τρομάζουν, αφού θα έχετε συνέχεια...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας....

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Καταπολεμήστε τον φόβο και καλλιεργήστε την αυτοπεποίθησή σας. Απαιτείται υπομονή...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε με μεγαλύτερη διαύγεια το πώς και το γιατί της...